Deja Vu Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Moje misljenje da je Sns stranka koja je dobila mogucnost vodjenja Srbije samo zarad Kosovskog pitanja,nista drugo. Jednostavno oni su odradili ono sto Bota nije smeo,a nije smeo jer bi ceo vrh zute bande zbog istog potpisa na takvom ugovoru visila na terazijama,a dzelati bi bili gle cuda bivsi radikali Vucic i com. Dakle postavljeni su tu da bi Srbija lakse progutala taj ugovor i poverovala da crno na belo nije to jer je nemoguce da bi neko ko se izdaje za nacionalistu i patriotu to potpisao. To su uradili,medjutim Vucic je onda poceo da se previse siri,ovi iznad su shvatili da to nije lepo od njega i sada ga spustaju na zemlju,a ono za sta su dobili vlast su uradili i vise nego dovoljno i dobro. Promenice ovo dosta politicku sliku,ima Seki harizmu i postovanje imao je i pre 12 godina u pritvoru i pre kancera i metastaza i pre Vucica i Tome i pre Vuciceve reakcije da mu zeli ozdravljenje ako je stvarno bolestan. Koliko ce to biti realno u kom procentu i sve ostalo ne znam,ali sigurno stvari nece biti vise iste. Не знам, можда си у праву, али нешто сумњам да ће толико уздрмати политичку сцену. Кажем да ће само сада СРС добити мало већу подршку, можда на следећим парламентарним изборима пређу цензус, можда СНС-у опадне популарност јер ће се једни напредњаци вратити војводи и нешто специјално се неће баш десити без обзира што он има толику харизму. Ако погледамо лице Вучића, није се нешто претерано узнемирио због повратка. Осмех на лицу, жеља да Воја оздрави и ништа више. Е сад можда глуми пошто верујем да то једино и ради, али да се нешто уплашио, сумњам. Уосталом, сада и Вучић има ту неку харизму и став који је научио од тета Меркелове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ево мог мишљења. Као и обично, велики сам песимиста, па тако и када је у питању намера која се крије иза пуштања Воје на слободу. Мислим да то није уперено директно против Вучића (пошто су он и компанија ипак послушници глобалиста), него са циљем стварања "затегнуте" ситуације у Србији на основу које проклети глобалисти(наравно уз медијско спиновање и домаће и стране јавности) могу да покрену одавно смишљене планове као што је питање Војводине и Рашке. Ona ironija kda ti covek na kompijuteru, koristeci internet, pijuci kafu iz brazila, dok slusa radio iz japana prica o zlom globalizmu. cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Занимљиво да је свака власт у Србији препуна идеја како замлатити народ, да не мисли о горућем тј економском краху земље, него све по опробаном старо-римском рецепту хлеба и игара. Тако му и овде Шешељ дође као каква играчка у рукама власти и медија,и шоу програм може да почне... а овог месеца је 10% мања плата... najjci su mi ovi sto se raduju kako je pobedjen hag i klekcu pred vojvodu, a nemju leba da jedu... i misle ako im vojvoda dodje na vlast im vekne leba na drvecu da rastu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Deja Vu Pa ja znam koliko ovo Vucica pogadja,Seseljev povratak...uostalom pogledaj malo dok prica o tome,pogledaj govor tela,facu,crvenilo,daleko od toga da ne pogadja. Uostalom sto je danas rekao zelim Seselju brz oporavak "ako je bolestan" ? vec implicira da nije ni bolestan u narednim danima ces videti i tu teoriju u naprednjackim medijima. A da ne pricam sto sam cuo da je nekoliko desetina odbornika po raznoraznim mestima u Srbiji vratilo se Srsu u proteklih par dana. To mu je politicki otac,to je covek kome je verovao slepo,to je covek koji mu nije dao da se razvede nego ga naterao da ostane u braku iako je ovaj to zeleo,mnogo je bitna uloga Vojislava Seselja,a da ne pricam o saznanjima i svemu ostalom koje Seselj sigurno ima i previse. Daleko od toga da to Vucica ne pogadja... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Uostalom sto je danas rekao zelim Seselju brz oporavak "ako je bolestan" ? vec implicira da nije ni bolestan u narednim danima ces videti i tu teoriju u naprednjackim medijima. A da ne pricam sto sam cuo da je nekoliko desetina odbornika po raznoraznim mestima u Srbiji vratilo se Srsu u proteklih par dana. Jos jedan dokaz zasto za radikale ne treba glsati. I d je seselj najcasniji covek na svetu ( sto ne mislim) eto kakav je radikalski kadar.. skace od stranke do stranke.. kako mu dune... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Pa zavisi Milosavljevicu ja licno poznajem lika koji je odbio ponudu licno Tome Nikolica vrednu nekoliko desetina hiljada evra,mesto u skupstini i mesto predsednika opstine. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Pa zavisi Milosavljevicu ja licno poznajem lika koji je odbio ponudu licno Tome Nikolica vrednu nekoliko desetina hiljada evra,mesto u skupstini i mesto predsednika opstine. I verujes mu? Eh, mali veseljace.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ona ironija kda ti covek na kompijuteru, koristeci internet, pijuci kafu iz brazila, dok slusa radio iz japana prica o zlom globalizmu. ИгорМ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ma jok care samo se jsno vidi da ti ne znash sta je to "globalizam" i protiv cega si it u stvari.. sto i uobjasnjava tvoje stvove i opsesije seseljom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Deja Vu Pa ja znam koliko ovo Vucica pogadja,Seseljev povratak...uostalom pogledaj malo dok prica o tome,pogledaj govor tela,facu,crvenilo,daleko od toga da ne pogadja. Uostalom sto je danas rekao zelim Seselju brz oporavak "ako je bolestan" ? vec implicira da nije ni bolestan u narednim danima ces videti i tu teoriju u naprednjackim medijima. A da ne pricam sto sam cuo da je nekoliko desetina odbornika po raznoraznim mestima u Srbiji vratilo se Srsu u proteklih par dana. To mu je politicki otac,to je covek kome je verovao slepo,to je covek koji mu nije dao da se razvede nego ga naterao da ostane u braku iako je ovaj to zeleo,mnogo je bitna uloga Vojislava Seselja,a da ne pricam o saznanjima i svemu ostalom koje Seselj sigurno ima i previse. Daleko od toga da to Vucica ne pogadja... Шта знам, мени је Вучко деловао нормално, али ајде видећемо. Управо говорим о тим повратницима када сам споменуо да ће се неки вратити Воји. Ето нисам ни знао за то, али очигледно да се дешава и дешаваће се. Што је Млађони рекао, види се какав је тај радикалски кадар и какво му је лице. СРС без Шешеља као да не постоји, као да једеш сарму без меса, бесмислена странка. Сад ће сигурно повратити утицај, ето можда опет упадну у парламент, али моје неке прогнозе су да то неће бити нешто велико. Може само да се врати стање за време демократа, то је можда ово што ти причаш, да је Запад послао Шешеља да уздрма владавину СНС и врати демократе на власт пошто БоТа није смео да уради ово што је Вучко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 I verujes mu? Eh, mali veseljace.... O moj ti,u pitanju je kum mog brata,inace je bio radikalski poslanik i naravno da mu verujem,a mogu ti navesti i kad je imao poziv i u koje vreme i gde da se susretne sa Tomom. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ma jok care samo se jsno vidi da ti ne znash sta je to "globalizam" i protiv cega si it u stvari.. sto i uobjasnjava tvoje stvove i opsesije seseljom. ni ti ne znas sta je globalizam dok si onakav primjer naveo, globalizam ne znaci robnu razmjenu medju zemljamka i kontinentama, vec lagano gasenje drzava i nacija, posebno ovih malih kao sto smo mi, globalizam znaci i kulturnu agresiju velikih na male, vecina stanovnistva planete je antiglobalisticka zato sto je covjekova priroda takva, zato globalizacija ide jako tesko i sporo, hvala bogu na tome Dexi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ma jok care samo se jsno vidi da ti ne znash sta je to "globalizam" i protiv cega si it u stvari.. sto i uobjasnjava tvoje stvove i opsesije seseljom. Ја врло добро знам о каквој врсти глобализма говорим (ово је ипак политичка тема), него се ти у недостатку неког нормалног коментара, правиш мало тошав. Или боље речено, дај Боже да се правиш. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 vec je promjenio, ne radi se tu o tome kako ko stoji na rang listi, vec se radi o drugim bitnijim stvarima, ovaj njegov dolazak vuce svasta za sobom, npr. sve vise prljavog vesa se otkriva od tog haskog tribunala, seselj je tu u radio veliku stavr samo zlonamjeran ili tup covjek moze to da ne vidi ili da osporava. takodjer ce sada mnogo prljavog vesa da ispliva na povrsinu, a vec je krenuli i od strane ove nase vlasti u srbiji, vec smo mogli da vidimo vucica kako se malodusno i cinicno ophodi u javnosti, sve su to stvari koje itekako imaju uticaja na politiku a bioce ih sigurno i jos, samo sto to sve nije vazno, covjek je zivotno ugrozen, ja mu zelim svu srecu da se izlejci, trebace mu razumem te potpuno,ali bre puna mi vise "ves masina" svacijeg "prljavog vesa" (ovo mislim da nije potrebno objasnjavati 8086.gif ). treba da nam bude jasno jedno-nijedna vlast ne radi u korist bede i sirotinje. a ove pristalice bih sve prutom po usima jer su slepi kod ociju... ovo je moje misljenje i stojim iza toga. 8086.gif 8086.gif 8086.gif Walter је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Budući da Srbija igra na dvije stolice (ušla bi u euroatlantske integracija ali istovremeno koketira sa Rusijom; Putin glavni gost vojne parade koja je održana u glavnom gradu države okruženoj NATO članicama u srcu Europe) mislim da je Šešelj pušten namjerno da prekine ovu srbijansku igru na dvije stolice i da pred očima svijeta jasno odvuče srbijanski narod prema Rusiji i na taj način da motiv Europi za novi rat i novu invaziju Srbije. Moje mišljenje. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука