Ignjatije Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Koje je pravi razlog za puštanje Šešelja iz Haga i njegovo vraćanje u Srbiju? Zbog čega je Zapad to dozvolio baš sada? Šta mislite?Moje trenutno mišljenje je to da je razlog taj da se Vučiću smrse konci i da mu se ublaži uticaj zbog "prevelike" saradnje sa Rusijom, Arapima... Znaju da Šešelj to može, a sa druge stranu znaju da nema šanse da dodje na vlast (kad nije onomad neće nikada).Možda grešim, ko zna. Želim da malo razjasnimo ovaj potez zapada prema Šešelju i Srbiji, koji nije slučajan. Ljubić Nenad Šone, Sneza Dj. and Мирјана Томић је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Možda grešim, ko zna. Pitaj druga Julina i Zoranu, oni znaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Koje je pravi razlog za puštanje Šešelja iz Haga i njegovo vraćanje u Srbiju? Zbog čega je Zapad to dozvolio baš sada? Šta mislite? Moje trenutno mišljenje je to da je razlog taj da se Vučiću smrse konci i da mu se ublaži uticaj zbog "prevelike" saradnje sa Rusijom, Arapima... Znaju da Šešelj to može, a sa druge stranu znaju da nema šanse da dodje na vlast(kad nije onomad neće nikada). Možda grešim, ko zna. Želim da malo razjasnimo ovaj potez zapada prema Šešelju i Srbiji, koji nije slučajan. Боље питање је због чега си ти отворио три теме са истим насловом? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ovako...trenutak pustanja Seselja nije nimalo slucajan,na stranu sto sam uvek bio za njegovo pustanje i na stranu ta prica o nepravdi i o tome da je ipak on covek koga postujem. Sto se tice ovakvih stvari slucajnosti nema,nazalost. Dakle nije trenutak slucajan. Medjutim,ono u sta sam siguran jeste da Seselj nije pravio nikakve dilove sa Amerima,Eu,Zapadom,vec jednostavno su oni znali da ce on prvo ovde udariti na kumove i da ce im on kao veliko ime doneti posrnuce u politickom smislu,koliko videcemo. Stvari zbog cega je to tako jeste Vucic,verovatno i ta vojna parada,verovatno donekle i Putin i odnos prema Ukrajini,ali je poenta u sledecem da je Vucic njihov covek i da kao sto nije nimalo slucajno otkud bas sad Seselj na slobodi,isto tako nije nimalo slucajno otkud Vucic u vlasti,otkud to da Eu cestita Tomi pobedu na izborima u 14h i mnogo toga. Medjutim ono u sta sam siguran jeste da je Vucic tu igru prihvatio,prihvatio je da bude njihova produzena ruka u Srbiji,oni sada tu ruku zele da poseku i zele da nadju novog Vucica kao sto su nasli i novog Botu koga su isto pustili niz vodu,da li mi je zao? nije,ko se maca lati od maca i strada,prihvatio je tu igru,neka igra do kraja,apsolutno mi nije zao sto ga njegovi pustaju niz vodu. Sns je sa strane zapada odigrao i vise nego dobro svoju ulogu,prodao je Kosmet,malo bi bilo glupo da ih zalimo sada kada su na ceni novi glumci. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Боље питање је због чега си ти отворио три теме са истим насловом? Zato što se mi Srbi tri puta i u obraz ljubimo. A vojvoda je vojvoda. Zeza me telefon, bre! Neka problem reše admini. Sneza Dj., ПиП and Manolis је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Sad je ostala samo ova tema. Mилена КШ, Ignjatije and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Sto ce najverovatnije da umre jos malo. Млађони, Mилена КШ and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Sto ce najverovatnije da umre jos malo. Nemaju oni bas taj neki moralni problem.Tamo je umro i Milosevic i jos petorica Srba,umrece verovatno i Ratko Mladic brzo,dakle nije to. Dexi, -Владимир-, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Мислим да Шешељ неће пуно угрозити ову власт, заправо неће никако. Можда ће мало опасти рејтинг СНС ако неки садашњи напредни симпатизери који су бивши радикалски подрже поново војводу, али рејтинг СНС-у може опасти због многих других разлога. Ако Воја доживи до наредних избора, можда ће СРС добити већу подршку за који % него пре, а СНС-у ће се смањити, али сумњам да ће то довести до драстичног пада популарности напредњака због Воје. У случају да га је Запад заиста због нечег послао у Србистан, не верујем да је то што спомињеш - да му смрси конце и раскине везе са Русима и Арапима. ИгорМ and Uscanac је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 jadni ovi sto misle da ce u politickom smislu nesto njegov dolazak da promeni... Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Мислим да Шешељ неће пуно угрозити ову власт, заправо неће никако. Можда ће мало опасти рејтинг СНС ако неки садашњи напредни симпатизери који су бивши радикалски подрже поново војводу, али рејтинг СНС-у може опасти због многих других разлога. Ако Воја доживи до наредних избора, можда ће СРС добити већу подршку за који % него пре, а СНС-у ће се смањити, али сумњам да ће то довести до драстичног пада популарности напредњака због Воје. У случају да га је Запад заиста због нечег послао у Србистан, не верујем да је то што спомињеш - да му смрси конце и раскине везе са Русима и Арапима. Moje misljenje da je Sns stranka koja je dobila mogucnost vodjenja Srbije samo zarad Kosovskog pitanja,nista drugo. Jednostavno oni su odradili ono sto Bota nije smeo,a nije smeo jer bi ceo vrh zute bande zbog istog potpisa na takvom ugovoru visila na terazijama,a dzelati bi bili gle cuda bivsi radikali Vucic i com. Dakle postavljeni su tu da bi Srbija lakse progutala taj ugovor i poverovala da crno na belo nije to jer je nemoguce da bi neko ko se izdaje za nacionalistu i patriotu to potpisao. To su uradili,medjutim Vucic je onda poceo da se previse siri,ovi iznad su shvatili da to nije lepo od njega i sada ga spustaju na zemlju,a ono za sta su dobili vlast su uradili i vise nego dovoljno i dobro. Promenice ovo dosta politicku sliku,ima Seki harizmu i postovanje imao je i pre 12 godina u pritvoru i pre kancera i metastaza i pre Vucica i Tome i pre Vuciceve reakcije da mu zeli ozdravljenje ako je stvarno bolestan. Koliko ce to biti realno u kom procentu i sve ostalo ne znam,ali sigurno stvari nece biti vise iste. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ево мог мишљења. Као и обично, велики сам песимиста, па тако и када је у питању намера која се крије иза пуштања Воје на слободу. Мислим да то није уперено директно против Вучића (пошто су он и компанија ипак послушници глобалиста), него са циљем стварања "затегнуте" ситуације у Србији на основу које проклети глобалисти(наравно уз медијско спиновање и домаће и стране јавности) могу да покрену одавно смишљене планове као што је питање Војводине и Рашке. Тако да у будућим временима очекујем ставрање националистичке опозиције, слабљење и пад владе, улазак првих у нову владу, инсценирање појединачних сукоба на националној основи од стране западних обавештајних служби, запомагање муслимана из рашке, националних мањина и аутономаша у Војводини о наводној угрожености, уплитање страног фактора у решавање тих проблема итд. итд. Све у свему већ виђено. Колико ће бити мудрости код политичара и народа да се то избегне, остаје да се види. На жалост мислим да код политичара мудрости нема, јер где је алавост ту мудрости места нема. С' друге стране, као и до сада, у такве пројекте се уложи много лове од стране заинтересованих групација, тако да обрни, окрени не мирише ми на добро. У свему овоме једино ми драго што је Војо после 12 година ипак на слободи. Злочин који му је учињен као човеку, ништа не може да надокнади. Ја му искрено желим пријатан боравак у Српској земљи, са својом породицом и народом и нека буде још дуго жив и здрав. За остало, шта нам Бог да. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Занимљиво да је свака власт у Србији препуна идеја како замлатити народ, да не мисли о горућем тј економском краху земље, него све по опробаном старо-римском рецепту хлеба и игара. Тако му и овде Шешељ дође као каква играчка у рукама власти и медија,и шоу програм може да почне... а овог месеца је 10% мања плата... Deki992, nana, Mилена КШ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 jadni ovi sto misle da ce u politickom smislu nesto njegov dolazak da promeni... vec je promjenio, ne radi se tu o tome kako ko stoji na rang listi, vec se radi o drugim bitnijim stvarima, ovaj njegov dolazak vuce svasta za sobom, npr. sve vise prljavog vesa se otkriva od tog haskog tribunala, seselj je tu u radio veliku stavr samo zlonamjeran ili tup covjek moze to da ne vidi ili da osporava. takodjer ce sada mnogo prljavog vesa da ispliva na povrsinu, a vec je krenuli i od strane ove nase vlasti u srbiji, vec smo mogli da vidimo vucica kako se malodusno i cinicno ophodi u javnosti, sve su to stvari koje itekako imaju uticaja na politiku a bioce ih sigurno i jos, samo sto to sve nije vazno, covjek je zivotno ugrozen, ja mu zelim svu srecu da se izlejci, trebace mu Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Vucicu ne moze ni totalno katastrofalna ekonomska situacija nista, tesko ce malo prljavog vesa da ga sredi. Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука