Jump to content

Наука vs. вера: измишљени сукоб или трајно непријатељство?

Оцени ову тему

Spooky

Препоручена порука

Ni ja nemam ton... odnosno toliko je slab da mora da se odvije na najjace, i da se naculji uvo... i svako 8. i 14. slovo se gubi... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ni ja nemam ton... odnsono toliko je slab da mora da se odvije na najjace, i da se naculji uvo... i svako 8. i 14. slovo se gubi... gringrin

Немаш ништа паметно ни да чујеш, тако да се не секираш. :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Одгледао сам предавање до краја и ако сам доста лоше чуо физичара.

Прва и основна грешка коју су организатори учинили јесте да су на ову трибину довели научнике који су атеисти и њима супроставили, условно речено, оне који су верници и баве се веронауком. Самим тим се изводи лош закључак да су научници атеисти. Наравно да је истина сасвим другачија, те је ова трибина тотални промашај.

Подели на овим сајтовима

Требали су да доведу два научника који су религиозни.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Moderacija je bila ocajna... ako su o samoj temi sveukupno 30 sekundi pricali... Verovatno je i sama organizacija i priprema bila kratka.

Treba mnoogo vise ovakvih debata kod nas, pa da i predrasude izadju na videlo - to je uvek prvi korak :).

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...