dragisa Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 jel vi citate sa njihovih usana ili je mni komp crko? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Kod mene radi zvuk. Vidi da li ti zvuk radi mimo browsera. Ako radi probaj f5 ili drugi browser. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 radi sve normalno ali snimak pusta bez tona ....Bozija volja..... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ипак ћу да погледам до краја Интересантан ми је муфтија, веома. И вероучитељ се поправља... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 i kod mene sve radi Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 znaci do m'ne " " Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ni ja nemam ton... odnosno toliko je slab da mora da se odvije na najjace, i da se naculji uvo... i svako 8. i 14. slovo se gubi... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ni ja nemam ton... odnsono toliko je slab da mora da se odvije na najjace, i da se naculji uvo... i svako 8. i 14. slovo se gubi... gringrin Немаш ништа паметно ни да чујеш, тако да се не секираш. Aquilius Cratus and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Немаш ништа паметно ни да чујеш, тако да се не секираш. Tacno. Samo bi se bezveze nervirao kad bi cuo da se teologija poredi sa hiromantijom. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ниски ударци професора... пореди Православље са хиромантијом, али шта од њега и очекивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Одгледао сам предавање до краја и ако сам доста лоше чуо физичара. Прва и основна грешка коју су организатори учинили јесте да су на ову трибину довели научнике који су атеисти и њима супроставили, условно речено, оне који су верници и баве се веронауком. Самим тим се изводи лош закључак да су научници атеисти. Наравно да је истина сасвим другачија, те је ова трибина тотални промашај. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Требали су да доведу два научника који су религиозни. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Moderacija je bila ocajna... ako su o samoj temi sveukupno 30 sekundi pricali... Verovatno je i sama organizacija i priprema bila kratka. Treba mnoogo vise ovakvih debata kod nas, pa da i predrasude izadju na videlo - to je uvek prvi korak . The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Treba mnoogo vise ovakvih debata kod nas, pa da i predrasude izadju na videlo - to je uvek prvi korak Ali treba pozvati i prave sagovornike i biti nepristrasan. sqny је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Требали су да доведу два научника који су религиозни. A gde da i nadju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука