Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Potpuno i predaleko netacno. Samoubedjenost je zaista vrlo teska boljka. Jeste, teska je boljka i ne znam kada ces da je prevazidjes. Ovde ti svedoci nas 10 mladih jedno te isto.. ti nam ne verujes.... Dakle ne svedocimo ti nesto... sad sto ne moze d znamo.. vec ti svedocimo nasa lichna iskustvaa iz grada i okruzenja o Mladima u Srbiji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Jeste, teska je boljka i ne znam kada ces da je prevazidjes. Ovde ti svedoci nas 10 mladih jedno te isto.. ti nam ne verujes.... Dakle ne svedocimo ti nesto... sad sto ne moze d znamo.. vec ti svedocimo nasa lichna iskustvaa iz grada i okruzenja o Mladima u Srbiji. Ti ladno mislis da si apsolut u svemu, i da nema greske ni u jednom tvom misljenju i posmatranju. Strava... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ti ladno mislis da si apsolut u svemu, i da nema greske ni u jednom tvom misljenju i posmatranju. Strava... Pa sad, moze ad hominem, al to sta ja mislim ne menj cinjenicu d je 100 % mladih koje ja znaam imalo dodira sa marihuanom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 procent onih koji su imali dodira.. 100 %... aali ne vredi obi van i zoske su malo stariji izgleda da nisi svesni te brojke...da je tacno ovo sto oni pricaju ja bih se slagao sa njima.. ali ne mogu da lazem sebe - nije tacno to ne moze biti istina, nisi ti modernija generacija od mene, ja nikada nisam probao drogu, nikada nikakvu, a bome je proslo mnogo vremena prije nego sam je vidio po prvi put u zivotu, a nit sam rodjen ni zivio ni na brdu ni na selu da bi rekao kako sam iz zaostale sredine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 to ne moze biti istina, nisi ti modernija generacija od mene, ja nikada nisam probao drogu, nikada nikakvu, a bome je proslo mnogo vremena prije nego sam je vidio po prvi put u zivotu, a nit sam rodjen ni zivio ni na brdu ni na selu Kaada si krenuo da izlzish po gradu, koliko vremen ti je treblo d sretnes nekog d konzumira marihuanu? Meni u 15-16 godin mesec dana da prvi put budem u drustvu gde neko to radi ispred mene.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 to ne moze biti istina, nisi ti modernija generacija od mene, ja nikada nisam probao drogu, nikada nikakvu, a bome je proslo mnogo vremena prije nego sam je vidio po prvi put u zivotu, a nit sam rodjen ni zivio ni na brdu ni na selu da bi rekao kako sam iz zaostale sredine Слушај ме кордуне брате,не желим да улазим у лична искуства људи који су узели дрогу или не,нити желим да расправљам о томе да ли је са Хришћанске стране гледано боље легализовати или нелегализовати,мени је јасно да је грех,који не би требало да се конзумира. Међутим пошто си ти млађа генерација како кажеш,реци ти мени, да ли си у твојој школи могао без проблема набавити дрогу или ниси? Дакле на страну хвала Богу што ниси хтео, него да ли си могао је моје питање? Сакривати очи од реалности је такође грех. За почетак толико па да наставимо,живо ме занимају и ти шизофреничари који једу за доручак лист кокаина,па уз кафу не могу а да не запале ђоинт.... Ни дрво познања није било сакривено од очију Адама и Еве......Хришћанско становиште је познато, грех је.! Kaludjerovic Sreten, Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Pa sad, moze ad hominem, al to sta ja mislim ne menj cinjenicu d je 100 % mladih koje ja znaam imalo dodira sa marihuanom. Obzirom da ti znas celu mladu populaciju u Srbiji, vise nema sta da se kaze... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Obzirom da ti znas celu mladu populaciju u Srbiji, vise nema sta da se kaze... Pa hajd josh jednom d pokusm da ti objaasnim. Oko mene su znaci 100 % Oko odahving u novom sadu su 95 %.... U nisu.. opet sve koji sm sreo opet 100 %.... ljude iz bg, MilosBg je nprimer pisao.. .i kod njeg ucinak 100 %.. p mislim d mogu slboodno d pretpostavim... na osnovu tih iskustva da ekstremno veliki broj mladih u Srbiji im dodira... Pri tom, im dodir, mislim moze d kupi kada god hoce, zna dilere, zna ljude koji konzumiraju itd... E saad.. ko je tu ignorantan brate obi.. ja ili ti? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ајде бре братијо,искулирајте мало,оћете да вам смотам један... Лазар Нешић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ајде бре братијо,искулирајте мало,оћете да вам смотам један... neka, ja imm svoju konzumciju koja je jako retka i za ovu godinu je davno ispucana... Sve valja ali umereno.. i marihuana i alkohol.... a aako ne mozes umereno, batali.... ja recimo, jvno priznajem ispusim dva put- tri put godisnje joint.....i prosto mi smesno deluje kad mi se ovde prica o nekim opasnostim marihuane... kadaa je alkohol triput opasniji.... sto ti kaazes ima ti likova koji postanu letargicni i neradnici i zivot im se svede n to.. rambo je to lepo pricaao... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Obzirom d ti se ocigledno ne svidj ocigledn ispravnost mog argumenta.... nem sta vise da se kaze. Reci cu ti samo jos jedno, posto si vec krenuo da budes drzak i bezobrazan, pa da ne gubim vise vreme u prazno - radio sam po raznim skolama nekih 9 godina, i odlicno sam upoznao mlade raznih uzrasta i dobi, i nigde, ni u jednoj sredini (od najudaljenijeg sela, do centra velikog grada) nisam naisao ni na jedan podatak/iskustvo/svedocanstvo koji bi bio makar i blizu ovome sto ti sasvim neosnovano tvrdis. Tako da je to sto si izneo svetlosnim godinama daleko od bilo kakvog argumenta. kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ајде бре братијо,искулирајте мало,оћете да вам смотам један... Лажеш да имаш? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Reci cu ti samo jos jedno, posto si vec krenuo da budes drzak i bezobrazan, pa da ne gubim vise vreme u prazno - radio sam po raznim skolama nekih 9 godina, i odlicno sam upoznao mlade raznih uzrasta i dobi, i nigde, ni u jednoj sredini (od najudaljenijeg sela, do centra velikog grada) nisam naisao ni na jedan podatak/iskustvo/svedocanstvo koji bi bio makar i blizu ovome sto ti sasvim neosnovano tvrdis. Pa da, poznati su ucenici da ce da pricaju profesorima verske nastave.... koliko puse travu i ko pusi travu....... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ljudi ne konzumiraju marihuanu zato što je dozvoljena ili ne, ona je toliko dostupna , i toliko se konzumira da zabrana ili dozvola gubi svaki smisao. MIslim da je gubljenje vremena pričati o tome da li je treba legalizovati. Vrata problema su otvorena odavno i to široko otvorena. Ne slazem se. Zabrana postoji sa razlogom, to sto postoje oni koji ce da krse tu zabranu, ne znaci da je zabrana izgubila smisao. Zameni marihuanu sa voznjom u pijanom stanju. Svako ko moze da pije (a to je jako puno ljudi) i ko ima auto (mnogo ljudi) moze da vozi u pijanom stanju, sta vise to se i radi iako je zabranjeno. Po tvojoj argumentacij, zabrana stvari gubi smisao ako su lako dostupne i koje se rade, i samim tim treba legalizovati. Po takoj argumentaciji sledi da je zabrana voznje u pijanom stanju besmislena i da to treba legalizovati. Jel vidis problem? Drugi problem je sto si doprineo mnogima na stetu. Uzmi mlade na primer. Opste poznato je da marihuana ima uticaj na mozak i samim tim opasna po mlade (kao recimo tinejdzere) kojima se mozak jos razvija. Marihuana ce mnogo lakse da se nadje i rasiri medju mlade kada je legalizovano i mnogo lakse ce da se ima velika kolicina marihuane, pa ti saberi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Kaada si krenuo da izlzish po gradu, koliko vremen ti je treblo d sretnes nekog d konzumira marihuanu? Meni u 15-16 godin mesec dana da prvi put budem u drustvu gde neko to radi ispred mene.. prvi puta sam na maloj maturi u 8 razredu u krajini jos cuo da je jedan od nasih vrsnjaka pripalio kanabis, svi mi od djece smo se zgozili na to, jer to je za nas bilo nezamislivo i skroz nenormalno, ali ni tad nisam vidio nit nejga da pusi nit sam vidio tu njegovu konoplju. sto se tice onih tinejderskih izlazaka, u to doba sam zivio u banjaluci, citava srednja skola i dok sam isao na faks do 2003 godine nisam vidio nikad drogu uzivo, znam da je bilo, ali bas rjetko, nisam se nikad kretao u drustvu takvih tipova jer su mi odvratni kao licnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука