Jump to content

Жестоки сукоби у Бриселу.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Полиција је употребила водене топове и сузавац након што је део масе од преко 100.000 људи почео да преврће аутомобиле и разбија радње током данашње протестне шетње у главном граду Белгије.

Демонстрације су сазвали водећи белгијски синдикати и лево оријентисане странке како би принудили владу да одустане од намере да повећа старосну границу за одлазак у пензију на 67 година и либерализује тржиште рада.

Протестна шетња кроз центар града, у којој су учествовали радници из целе земље, већим делом се одвијала мирно док групе радикалних демонстраната нису почеле да нападају полицију и праве барикаде од преврнутих возила.

Сукоби су били ограничени на јужни део града, а полиција за насиље криви лучке раднике из Антверпена и екстремне левичарске групе.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/Свет/1743545/Сукоби+полиције+и+демонстраната+у+Бриселу.html

b-5.jpg

7.jpg

6.jpg

2014-11-06T152107Z_463897296_LR1EAB616MW

http://youtu.be/7418V81Fm9U

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Демонстрације су сазвали водећи белгијски синдикати и лево оријентисане странке како би принудили владу да одустане од намере да повећа старосну границу за одлазак у пензију на 67 година и либерализује тржиште рада.

Postoji mnogo prosto resenje, zove se privatnaa penzija. Dakle stekas svoje pare od plate u svoj penzioni fond, ni dinar ne placas drzavi za penziju, i odes u penziku kad god oces... jednostavno podignes pare iz fonda.

Al to je zli libelarni kapitalizam.. ne moze to.. mora pravetni socijalizam na silu da se istera..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Откуд хулигани у Бриселу?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Сто посто су неки наши досељеници, а ако се устврди да нису хулигани онда су Белгијанци

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Dakle stekas svoje pare od plate u svoj penzioni fond, ni dinar ne placas drzavi za penziju

Значи, добијаш бруто плату, без икаквих давања за социјално и здравствено, и сам одређујеш шта ћеш са тим новцем? Отприлике тако? 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Значи, добијаш бруто плату, без икаквих давања за социјално и здравствено, и сам одређујеш шта ћеш са тим новцем? Отприлике тако? 

dabome. :)

ili pak da ti se uzima neki ekstremno mali deo od plate (npr 1%) i da postoji neka smesna socijalna penzija (npr 200 evra za nase uslove) dovoljnaa da prezivis, a ostatak dobijes na ruke pa doplacujes sebi koliko hoces.

Подели на овим сајтовима

У суштини таквом систему се нема шта приговорити, али мислим да има много противника.

Подели на овим сајтовима

У суштини таквом систему се нема шта приговорити, али мислим да има много противника.

Pa ima.

Prvi su politicari i drzava koji teze ka tome da nam uzmu nase pare, fol za penzije da bi mogli njima da raspoloazu.

Drugi su neradnici koji oce tudje pare. Koji misle da ako je neko zaradio vise od njih treba njima da finasira penziju.

treci su oni koji su neobrazovani pa ne shvataju korist tog sistema ili iz nekog iracionalnog straha imaju vise poveranja u drzavu politicare i birokrate...

ja takve sisteme najvise i zastupam... slbooda i odgovornost, prosti motivi svakog sistema koji ja zastupam..

Подели на овим сајтовима

Петер Тил: ”Европа је забушант са ниским очекивањима, кога коче очајна радна етика и политичари који гуше технолошки прогрес.” 

http://thenextweb.com/eu/2014/11/06/peter-thiel-says-web-summit-isnt-representative-europe/

Убо човек у центар. Ех...

Подели на овим сајтовима

Они су нашли мој Брисел да преврћу?! :-P

Ко нађе ријеч "хулиган" у овом оригиналном тексту водим га на доручак, ручак, вечеру, а онда и на сплав по избору.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

mda, dušmani anarhistički, Brusel je mjesto reda i rada a ne ko neke tamo balkanske donje/gornje...

František Ringo Čech - Na Brusel, Vavro, na Brusel ...

:)

Подели на овим сајтовима

Postoji mnogo prosto resenje, zove se privatnaa penzija. Dakle stekas svoje pare od plate u svoj penzioni fond, ni dinar ne placas drzavi za penziju, i odes u penziku kad god oces... jednostavno podignes pare iz fonda.

Al to je zli libelarni kapitalizam.. ne moze to.. mora pravetni socijalizam na silu da se istera..

Tako je na Tajvanu , sam placas zdravstveno, drzavno je 12,5 evra mesecno a imas dodatna privatna ako hoces, Penzioni fondovi u smislu u kojem ih mi znamo ne postoje, sam ulazes pare gde hoces i kako hoces. Drzava naplati 6% od para koje si zaradio i to je to.

Подели на овим сајтовима

Ко нађе ријеч "хулиган" у овом оригиналном тексту водим га на доручак, ручак, вечеру, а онда и на сплав по избору.

I bilo gde na vest o ovome iz Brisela. U Srbiji bi bilo fasisti, nacisti, huligani, ubice...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...