Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 снежна олуја - из олупине аута вире зечје уши Мила Вукмировић АлександраВ, DankaM and Давор73 је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 the shortest day all earth's colours in the sky Beth McFarland најкраћи дан све боје земље на небу Данче*, DankaM and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 трун у оку залутало семе маслачка Иван Ивковић, АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 сунце тка златни дан мачка преде Иван Ивковић, Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Луна на валубисер шкољки на жалуна карневалу. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 зимска осама још једна врата иза врата Рита Одех АлександраВ, DankaM and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 спушта се вече не разазнајем лица копача са њиве Александра Страхинић (1938 - 2012) http://ilijada.blogspot.com/2013/06/niko-nece-u-kopace-ili-niko-nece-motiku.html АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Можда је пролеће прошлои долази лето, јер, ено, небесни брег Кагу,бели се од одежда,што се суше. -Царица Џитс, Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Можда је пролеће прошло и долази лето, јер, ено, небесни брег Кагу, бели се од одежда, што се суше. -Царица Џитс, Хм... изузетна песма али колико се сећам наилазио сам на њу у збиркама танка (вака) поезије. Танка је старија форма и тесно повезана са хаикуом али није исто. Можда је право време да отворимо и ту тему. АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Хм... изузетна песма али колико се сећам наилазио сам на њу у збиркама танка (вака) поезије. Танка је старија форма и тесно повезана са хаикуом али није исто. Можда је право време да отворимо и ту тему. Јако лепа и ја сам је налазила у збиркама танка(вака) поезије,међутим сад сам налетела на хаику поезије 80 -тих година...Знам да није исто,али јако ми се допада,па зато...Можда је право време. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 сељаци вечерају у крчми пролећна киша АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 касна ноћ - на прозор ми закуца врабац самотњак Саша Важић АлександраВ, Давор73 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 16 хаику пјесама чувеног грчког нобеловца Јоргоса Сеферисa. Иван Ивковић, Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 на погребу - млади брачни пар прича о свом новорођенчету Слободан Цекић (Ово је сенрју али пошто још не постоји тема за то нека буде овде. Мислим да је довољно добра. ) АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 излегов надвор во мракот на планината запалив цигарче Александар Прокопиев изаћох напоље у мрак планине припалих пљугу javor, АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука