Тавита Написано Март 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Гледам у Моцарта и само узвикујем "О какав човјек, о каква сила" 0104_cheesy ako se ikad upoznamo... roletnom ću te sakriti od kiše na ulici glavnog grada... veseli komunalci oformili hor Поклањам ти бајадере. ти замисли клавир. И засвирај ми "О Тавита Ви волите моје идеје" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 ovo ide lako.... haiku u moj kraj.... retko navraća... danas,vedro nebo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Гледам у Моцарта и само узвикујем "О какав човјек, о каква сила" 0104_cheesy ako se ikad upoznamo... roletnom ću te sakriti od kiše na ulici glavnog grada... veseli komunalci oformili hor 0205_whistling 1405_love Одлично! "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2010 ovo ide lako.... haiku u moj kraj.... retko navraća... danas,vedro nebo Током поста, Хаику госта никад доста 0205_whistling Код мене ево је киша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 bajedere.... post ili ljubav... ljubavi,biram te u virtuelnoj uobrazilji... škrinja starih čarapa... škripa nove lamele.... majstor je slagao... korpa kvačila i druk lager.... u eshatonu punto Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 0205_whistling u meni.... Hrista u meni.... tera da pleše.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2010 bajedere.... post ili ljubav... ljubavi,biram te u virtuelnoj uobrazilji... škrinja starih čarapa... škripa nove lamele.... majstor je slagao... korpa kvačila i druk lager.... u eshatonu punto скрати .gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2010 u meni.... Hrista u meni.... tera da pleše.... фино 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Hristos u meni.... Mocarta u meni... miluje.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 гледам. а често мој поглед разбија реалност и видим само оно што желим Ма ти си мила сила, будиш ми сунце кишом, стигао је дан "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 ubuntu stigao ne znam da stanem.... sebi sam težak... ili je to 17. pršljen Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Значи не могу од вас двоје да пишем.. 0104_cheesy 0205_whistling "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 zlata nas grli mi se primamo... sve će nas oprati jutro Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Јутро је лепо, маргарин стоји.. волимо укусне ствари у боји 0205_whistling Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 kličemo margarinu.... jer volimo dativ... volimo sladoled... od lešnika... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука