Jump to content

Београдски сајмови књига - нова издања, препоруке

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Браћо почео је 55 сајам књига,да ли имате информације која ће се нова издања појавити на сајму наших реномираних православних издавачких кућа као што су беседа,светигора и образ светачки,шта препоручујете да вреди узети,хвала 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

• Одговори 412
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И ја бих волео да чујем има ли што добро и ново.

Nisam ove godine nijednu izdao tako da nema ni smisla ici na taj sajam knjiga.Ali stvarno. 

MENE SVI GLEDAJTE !  MENE!  0110_hahaha

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Ja sam na njega i zaboravio... :(

Inace, dobrodosao na forum... thank_you777

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Српска Православна Црква на Сајму књига

На штанду Издавачког Фонда СПЦ Архиепископије београдско-карловачке у хали 4 Београдског сајма јуче су представљена три дела Патријарха српског Павла: Интервјуи I, Интервјуи II и Жена у Православној Цркви. О овим значајним издањима Српске Цркве говорили су Његово Преосвештенство Епископ крушевачки Г. Давид и протојереј-ставрофор Владимир Вукашиновић, главни и одговорни уредник Издавачког фонда СПЦ.

На 56. Међународном сајму књига који се одржава од 23. до 30. октобра у Београду своја издања ће представити и Српска Православна Црква. И ове године штанд Српске Православне Цркве налази се у Хали 1 (први прстен) Београдског сајма. Штандови Издавачког фонда СПЦ и Епархија наше Цркве налазе се у сали 4. Најважнија издања наше Цркве у овој и предходној години можете се упознати на нашем сајту у рубрици НОВА ИЗДАЊА.

извор: СПЦ

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...