verovlada Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Браћо почео је 55 сајам књига,да ли имате информације која ће се нова издања појавити на сајму наших реномираних православних издавачких кућа као што су беседа,светигора и образ светачки,шта препоручујете да вреди узети,хвала 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 И ја бих волео да чујем има ли што добро и ново. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 И ја бих волео да чујем има ли што добро и ново. Nisam ove godine nijednu izdao tako da nema ni smisla ici na taj sajam knjiga.Ali stvarno. MENE SVI GLEDAJTE ! MENE! 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
purke Написано Октобар 23, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2011 Помаже Бог браћо,има ли каквих новости са сајма,шта је ново изашло и шта је у припреми,поззз :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2011 Ja sam na njega i zaboravio... Inace, dobrodosao na forum... thank_you777 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2011 Dobrodošao na ŽRU ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Српска Православна Црква на Сајму књига На штанду Издавачког Фонда СПЦ Архиепископије београдско-карловачке у хали 4 Београдског сајма јуче су представљена три дела Патријарха српског Павла: Интервјуи I, Интервјуи II и Жена у Православној Цркви. О овим значајним издањима Српске Цркве говорили су Његово Преосвештенство Епископ крушевачки Г. Давид и протојереј-ставрофор Владимир Вукашиновић, главни и одговорни уредник Издавачког фонда СПЦ. На 56. Међународном сајму књига који се одржава од 23. до 30. октобра у Београду своја издања ће представити и Српска Православна Црква. И ове године штанд Српске Православне Цркве налази се у Хали 1 (први прстен) Београдског сајма. Штандови Издавачког фонда СПЦ и Епархија наше Цркве налазе се у сали 4. Најважнија издања наше Цркве у овој и предходној години можете се упознати на нашем сајту у рубрици НОВА ИЗДАЊА. извор: СПЦ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Хоће ли моћи да се купи неки добар тамјан и слатка вина за причешће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Kud ne znadoh za to ranije... Da li neko zna ko je u organizaciji? Ima bih sta da izlozim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 јел био неко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dionisije Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 http://www.bfspc.bg.ac.rs/sr/informacije/sajam-knjiga-na-pravoslavnom-bogoslovskom-fakultetu JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Да ли је неко зна који издавачи ће бити на сајму? Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 jjjoj,meni se učinilo da sam pročitao sajam knjiga u PDF - LoL. nadam se da će i bude jednog dana... gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dionisije Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Beseda, Otacnik, Hriscanska misao, Demetra, ranije su bili i Plato i Jasen. Mislim da ce biti i ove godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука