Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 da li je ovo moguće? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 da li je ovo moguće? Jeste kod vas je sve moguće a posebno na ovako visokom nivou nana, Ћириличар and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Jeste kod vas je sve moguće a posebno na ovako visokom nivou "И ко је безгрешан, нека први баци камен." *Санадер* АХМ, кашљуц... Ај, грло ме нешто мало гребе, извин'те, па кашљем. *САНАДЕР*, ај ево оепт. Одох мало чаја попит'... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 "И ко је безгрешан, нека први баци камен." *Санадер* АХМ, кашљуц... Ај, грло ме нешто мало гребе, извин'те, па кашљем. *САНАДЕР*, ај ево оепт. Одох мало чаја попит'... Постуј линк дај мало Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Jeste kod vas je sve moguće a posebno na ovako visokom nivou Сад ћемо да прочешљамо и вас Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Постуј линк дај мало Ма мислио сам на корупцију због које су га ухапсили. Ето, ми смо послали предсједника у Хаг, они су ухапсили премијера. И сада овдје Курија долази да провоцира. Ма извини, брате, али да је и Србин и овако да се понаша, исто би заслужио. Али ако већ желиш мало хрватског политичког хумора, потражи "пршутинг". Тај тренд је започео онај градоначелник Сплита што не воли много Србе. Ал пршутинг је добра фора на крају крајева Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука