Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ovu temu posvećujem svima koji bi hteli da podele sa nekim razna politička zapažanja i razne političke misli i ideje naših i ne samo naših političara. Da li je teško u ovom momentu reći kako NATO nije i nikad neće biti iznad medjunarodnog prava niti će Srbija ikad da prihvati vojne napade bez odobrenja saveta bezbednosti. Ako ste negde naišli na jasan stav vlasti u Srbiji po tom pitanju molim vas postujte ovde,kako nam se ne bi gubile razne možda bitne stvari na raznim pojedinačnim temama. Na žalost politika je sastavni deo jednog pravoslavnog Hrišćana hteo on to ili ne. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ja sam težak čovek (sposoban) i uvek mogu da izmolim za neki dinar dok me ceo svet snima....povodom početka prvog svetskog rata. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Zašto je politička i vojna neutralnost izgubila svaki smisao i praktičnu primenu? Da li je svet polarizovan i jedino tako može funkcionisati? Da li iza ideje o globalizaciji stoji ideja o ekspanzionističkoj osvajačkoj ideologiji? Šta je medjunarodno pravo i zašto još uvek postoji? Mogučo li je da je svet bara ajkula koje su ostale same i bez hrane,pa se zato popreko gledaju? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Nije baš političko ali vidim na twiteru vrte s vremena na vreme ovakva zapažanja glede crkvenih ličnosti. pa kao komentari mislim zgražavanje, bahatost i te fore. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Nije baš političko ali vidim na twiteru vrte s vremena na vreme ovakva zapažanja glede crkvenih ličnosti. pa kao komentari mislim zgražavanje, bahatost i te fore. Upravo to i suncokret se sjajno nadovezao kako se pošast nikad ne smiruje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Nije baš političko ali vidim na twiteru vrte s vremena na vreme ovakva zapažanja glede crkvenih ličnosti. pa kao komentari mislim zgražavanje, bahatost i te fore. Titoistička propaganda. Koga normalnog interesuje što neka komunjara nema auto, što se nije nakrao kao njegovi drugovi tokom "oslobodjenja". Ne vidim razlog da bilo koga bude sramota, ponajmanje SPC, što ovaj čiča nema "zasluženi prevoz". Jugonostalgičari su presmešni idejom da neko zbog ratnih zasluga ima posebne priviligije u društvu. Ne znaju da je to bio jedan od vidova nastnka klasnog društva protiv kojeg se oni zdušno bore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Titoistička propaganda. Koga normalnog interesuje što neka komunjara nema auto, što se nije nakrao kao njegovi drugovi tokom "oslobodjenja". Ne vidim razlog da bilo koga bude sramota, ponajmanje SPC, što ovaj čiča nema "zasluženi prevoz". Jugonostalgičari su presmešni idejom da neko zbog ratnih zasluga ima posebne priviligije u društvu. Ne znaju da je to bio jedan od vidova nastnka klasnog društva protiv kojeg se oni zdušno bore. Nevezano za napade na crkvu, ratne zasluge pametni narodi cene itekako. Veterane postuju na sve cetiri strane sveta i dice se sa njima. nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Vucic vodi zemlju u propast a nove izbore bi pobedio. Драшко, feeble and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Vucic vodi zemlju u propast a nove izbore bi pobedio. Definitivno da! Sad tu čovek mora da balansira, um jedno srce drugo,hrišćanske vrline treće a opet moraš da obezbediš neki novac za porodične troškove što bi se reklo. Najgore da sebi dozvolimo luksuz stezanja kaiša dok Vučko razbija diplomatiju i pravi svoju policiju i vojsku. Čovek je objedinio stranku i državu i zabetonirao to bez problema. Kako je to ostalo bez ukazivanja od strane opozicije,ne znam ali mi se odmah nameće misao da je dobro trgovao sa ljudima koji kontrolišu institucije. Ja zaista verujem da političari ne vode ovu zemlju,već je to delo nekih drugih ljudi. (vedre,oblače.postavljaju smenjuju,kontrolišu, vladaju) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Vucic nema uglavnom plana i to se vidi, radi sve isto sto i poslednje vlade Srbiji treba prvenstveno rast ekonomije i to jedino ide za povecanjem izvoza ali taj pada vec nekoliko meseci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Vucic nema uglavnom plana i to se vidi, radi sve isto sto i poslednje vlade Srbiji treba prvenstveno rast ekonomije i to jedino ide za povecanjem izvoza ali taj pada vec nekoliko meseci. Spojio je odnosno slio je diktaturu koju sprovodi u stranci, u vladu srbije, odnosno u rad svih državnih institucija. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Za samo 2 godine,koje tražim od vas,ja predsednik vlade vam obećavam da ću obezbediti svima potpuno iste sive uniforme kako bi vam dokazao da ja nisam premier jedne stranke već sam premier svih gradjana Srbije podjednako. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Jedan je premier u hiljadama svojih malih premiera. Bliže mi je ipak ovo pravoslavno,da je Gospod zaista i vaistinu lep u svetiteljima svojim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 I reče Vučić: Boriću se za to da narod može da me psuje. Pretpostavljam, da drugi niz zabava,koje imaju netotalitarne države,nije u mogućnosti, da nam pruži. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука