Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Е Срби су стварно смешан народ. И сервилан по прилично. Серви... Данас слушам лика који је пре пар дана запенио против Путиновог доласка, све вако ко сад овде на форуму прича, типа: А јес видо Путина, нисам ја неки његов љубитељ, ал како је то опасан лик, КГБ-овац, како стреља очима, како гледа Вучића, како му се сви шлихтају, која је то бре ликчина, па знаш ти шта су ови наши телетабиси за њега, бре десета лига, еееј бре , сељачине бре. Чек, реко - гари, па јуче си био против Путина. - А нееее, не нисам ја против Путина, погрешно си ти то разумо, него против Вучића. Иначе гари је аутономаш и војвођанер, ваљда зато што му жена маџарка, шта знам... ал скуво га Путин ко жабу, примо се ко мали мајмун. Значи страшно. Зато нам је и било најбоље док смо били земља сељака...нико није шљивио ни град ни политику него само своје двориште и њиву... Сад имамо много утицаја из околине и пошто нам је наметнуто да мора да нас интересује а у суштини нас и даље боли ћошак за политику, ми тражимо узоре макар и привремене не би ли задовољили ту наметнуту заинтересованост... Не знам ни да ли сам сам себе разумео :.mislise. Sanja Т., Милан Б and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Pa što naši nisu smanjili malo tu razliku profesionalizma,poznavanja protokola i umerenih reči u skladu sa dogadjajem. Meni bi tad Vučić delovao vrlo u redu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Пратио сам мало део јавног састанка Вучића са Путином, оно кад га је молио да прихвате увоз нашег Фиат-а, а споменуо је и да не можемо да произведемо свињског меса колика је потражња на руском тржишту. Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне... Баш ме занима о чему се ту радило. Било ме мало блам уместо Вучића. Пази ти си на састанку са једним од најмоћнијих људи на свету а просипаш приче као да ти је ортак из краја или не дај Боже страначки колега или новинар информера,прво му је просуо као "знате и ви колико сам ја тежак човек хехе" осећам Путину преко микрофона у уву понављају Вучић,Вучић да не омаши да мисли да је Дачић и да је у фазону оно ко је бре овај. А после то у вези фијата,мислим ти на састанку који је ипак озбиљан састанак и где се унапред зна о чему се прича и о чему се ради потежеш неке приче да би пред медијима и народом у Србији испао фаца који је Путину рекао да почне да увози фијат из Србије. Боже сачувај,тај Вучић је стварно дебело заглибио у покушају да га људи сматрају за неким великим вођом,државником. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Стварно је било прасе на тепиху: Извор: printscreen видеа са локације: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1724475/Srpski+fijat+u+Rusiji.html Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Зато нам је и било најбоље док смо били земља сељака...нико није шљивио ни град ни политику него само своје двориште и њиву... Сад имамо много утицаја из околине и пошто нам је наметнуто да мора да нас интересује а у суштини нас и даље боли ћошак за политику, ми тражимо узоре макар и привремене не би ли задовољили ту наметнуту заинтересованост... Не знам ни да ли сам сам себе разумео :.mislise. E prijatelju nema svesti o srpskom domaćinu više iako u manjem broju još postoje i stvaraju nove. Industrija intelektualaca ne prašta kao ni modna pista gejevima. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Стварно је било прасе на тепиху: Извор: printscreen видеа са локације: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1724475/Srpski+fijat+u+Rusiji.html Ne znam šta da kažem...... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 У сваком случају, чудан избор дезена тепиха, прасићи са неким стрелицама - вероватно има нека порука коју ми не разумемо тренутно... Баба је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 У сваком случају, чудан избор дезена тепиха, прасићи са неким стрелицама - вероватно има нека порука коју ми не разумемо тренутно... Plašim se da će i poruka biti nerazumljiva a što je najgore pretpostavljam da nema zatvorena vrata i otići će u dvosmislenost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 У сваком случају, чудан избор дезена тепиха, прасићи са неким стрелицама - вероватно има нека порука коју ми не разумемо тренутно... Можда је то нека модификација овога: Милан Б and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 У сваком случају, чудан избор дезена тепиха, прасићи са неким стрелицама - вероватно има нека порука коју ми не разумемо тренутно... To je možda vezano za Vučićevu poruku Putinu oko izvoza svinjetine u Rusiju? Da se podsvesno deluje na gosta po tom pitanju značajnom za našu ekonomiju. Crveni Baron, Плутон, Милан Б and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Није нам лоше ишло док смо извозили прасићи - ето Црног Грује Лидија Миленковић, Плутон, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 чудан избор дезена тепиха, прасићи са неким стрелицама То је Дачић ручкао па остала само кожурица. Баба, Плутон, МилошБГ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ovdje pišu da je Srbija kao kandidat za EU koji treba pregovarat o 35 pristupnih kapitola od kojih nije započela a kamo li zatvorila tj. završila uspješno ni jednu jedinu opet dala na znanje nepoštovanjem i kršenjem EU regulative što se ttiče Južnog toka da joj do EU nije uopšte ni stalo i da najvjerovatnije umjesto u EU od koje se sve više udaljava završi u Putinovoj EAU kojoj je čim dalje sve bliže. http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/putin-jede-do-srbska-na-prehlidku-vytlacuje-moskva-brusel/r~c9b49e4e546e11e4aab4002590604f2e/ Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Е Срби су стварно смешан народ. И сервилан по прилично. Серви... Данас слушам лика који је пре пар дана запенио против Путиновог доласка, све вако ко сад овде на форуму прича, типа: А јес видо Путина, нисам ја неки његов љубитељ, ал како је то опасан лик, КГБ-овац, како стреља очима, како гледа Вучића, како му се сви шлихтају, која је то бре ликчина, па знаш ти шта су ови наши телетабиси за њега, бре десета лига, еееј бре , сељачине бре. Чек, реко - гари, па јуче си био против Путина. - А нееее, не нисам ја против Путина, погрешно си ти то разумо, него против Вучића. Иначе гари је аутономаш и војвођанер, ваљда зато што му жена маџарка, шта знам... ал скуво га Путин ко жабу, примо се ко мали мајмун. Значи страшно. To ti je to ... Autoritarci ... Ali od onih iskompleksiranih kojima ne valja sopstvena, srpska ili balkanska bastina da se dice sa njom i da je postuju i najvaznije od svega vole ... Ali ce zato da podviju rep pred autoritetom kao sto je Putin recimo ili pred slinom kao sto je Obama recimo ... Ali nece nikako ispostovati u meri u kojoj ce svako normalan ispostovati svog predsednika, pa bio on Milosevic, Kostunica ili Nikolic... I jos ce da utripuju da je taj njihov nedostatak u srvari vrhunac mudrosti, znanja i razuma ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Можда је то нека модификација овога: Kako beše ovo čini mi se nešto iz prvog svetskog rata? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука