Jump to content

Путин у Београду

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Шта је бре ово, гејеви тролују параду?

duga-vojna-parada-foto-kurir-1413467740-

Извор фотке: Курир

То је знак Божијег савеза са човеком, код гејева се ово не појављује, чак ни после потопа.

Подели на овим сајтовима

POSLEDNJA VEST: Huligan uleteo ispred kamere i skandirao „Putine, Vučiću!“

sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Пратио сам мало део јавног састанка Вучића са Путином, оно кад га је молио да прихвате увоз нашег Фиат-а, а споменуо је и да не можемо да произведемо свињског меса колика је потражња на руском тржишту. Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне...

Баш ме занима о чему се ту радило.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне...Баш ме занима о чему се ту радило.

Dačiću ispala pljoska. :D

Ps. Putin je bio agent KGB-a. Gde njemu sme da promakne nešto. 'Esi video kako non-stop šara pogledom i očima, skenira okoliš. Pravi lisac, a i liči na lisca. :)

Подели на овим сајтовима

Пратио сам мало део јавног састанка Вучића са Путином, оно кад га је молио да прихвате увоз нашег Фиат-а, а споменуо је и да не можемо да произведемо свињског меса колика је потражња на руском тржишту. Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне... Баш ме занима о чему се ту радило.

Možda mu bacio dinar za fiata pa da ga konačno više i odvede na tu paradu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Јесте, приметио сам тај поглед и начин осматрања ситуације у сваком тренутку.

Мени се учинило као да је прокоментарисао да га шара на тепиху подсећа на прасе, обојица су се искрено насмејали тада.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Јесте, приметио сам тај поглед и начин осматрања ситуације у сваком тренутку. Мени се учинило као да је прокоментарисао да га шара на тепиху подсећа на прасе, обојица су се искрено насмејали тада.

aaaa otud našem premieru prasići na dan spomena na poćetak stradanja srpskog naroda u prvom svetskom ratu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Требало је да пошаљемо Жељка, Г.А.

Е Срби су стварно смешан народ.

И сервилан по прилично.

Серви...

Данас слушам лика који је пре пар дана запенио против Путиновог доласка, све вако ко сад овде на форуму прича, типа: А јес видо Путина, нисам ја неки његов љубитељ, ал како је то опасан лик, КГБ-овац, како стреља очима, како гледа Вучића, како му се сви шлихтају, која је то бре ликчина, па знаш ти шта су ови наши телетабиси за њега, бре десета лига, еееј бре , сељачине бре.

Чек, реко - гари, па јуче си био против Путина.

- А нееее, не нисам ја против Путина, погрешно си ти то разумо, него против Вучића.

Иначе гари је аутономаш и војвођанер, ваљда зато што му жена маџарка, шта знам... ал скуво га Путин ко жабу, примо се ко мали мајмун. Значи страшно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...