Deki992 Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Киша.. Ameri poslali HAARP... Kaludjerovic Sreten and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Шта је бре ово, гејеви тролују параду? Извор фотке: Курир feeble, florenntina, Vaske and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Шта је бре ово, гејеви тролују параду? Извор фотке: Курир То је знак Божијег савеза са човеком, код гејева се ово не појављује, чак ни после потопа. bgpj, Иоанна, Sanja Т. and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Samo obrukasmo se sa dočekom, gde posladosmo onog mutavog da priča sa Putinom. Da su nasumično odabrali nekoga na ulici onako usput bolje bi se pokazao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Sledi nam nekoliko godina govorenja o današnjem danu. Krenuće od fiće. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Samo obrukasmo se sa dočekom, gde posladosmo onog mutavog da priča sa Putinom. Da su nasumično odabrali nekoga na ulici onako usput bolje bi se pokazao. Требало је да пошаљемо Жељка, Г.А. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Требало је да пошаљемо Жељка, Г.А. A ne smemo to da radimo, pa da pokupi onda on svu pažnju, mislim posle Željkovog govora šta Putin (ili bilo ko) može da kaže što će bilo koga da zanima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 http://www.njuz.net/direktan-prenos-vojne-parade/ POSLEDNJA VEST: Huligan uleteo ispred kamere i skandirao „Putine, Vučiću!“ sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Deki992, Ignjatije, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Пратио сам мало део јавног састанка Вучића са Путином, оно кад га је молио да прихвате увоз нашег Фиат-а, а споменуо је и да не можемо да произведемо свињског меса колика је потражња на руском тржишту. Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне... Баш ме занима о чему се ту радило. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне...Баш ме занима о чему се ту радило. Dačiću ispala pljoska. Ps. Putin je bio agent KGB-a. Gde njemu sme da promakne nešto. 'Esi video kako non-stop šara pogledom i očima, skenira okoliš. Pravi lisac, a i liči na lisca. Ђуро Станивук, Млађони, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Пратио сам мало део јавног састанка Вучића са Путином, оно кад га је молио да прихвате увоз нашег Фиат-а, а споменуо је и да не можемо да произведемо свињског меса колика је потражња на руском тржишту. Јел разумео неко шта је Путин добацио Вучићу док је преводилац преводио, као да је нешто приметио на тепиху или на поду, а Вучић је одговорио нешто у стилу - Вама ништа не промакне... Баш ме занима о чему се ту радило. Možda mu bacio dinar za fiata pa da ga konačno više i odvede na tu paradu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Јесте, приметио сам тај поглед и начин осматрања ситуације у сваком тренутку. Мени се учинило као да је прокоментарисао да га шара на тепиху подсећа на прасе, обојица су се искрено насмејали тада. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Dačiću ispala pljoska. можда му добацио КАЛИ БРДООО!! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Јесте, приметио сам тај поглед и начин осматрања ситуације у сваком тренутку. Мени се учинило као да је прокоментарисао да га шара на тепиху подсећа на прасе, обојица су се искрено насмејали тада. aaaa otud našem premieru prasići na dan spomena na poćetak stradanja srpskog naroda u prvom svetskom ratu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Требало је да пошаљемо Жељка, Г.А. Е Срби су стварно смешан народ. И сервилан по прилично. Серви... Данас слушам лика који је пре пар дана запенио против Путиновог доласка, све вако ко сад овде на форуму прича, типа: А јес видо Путина, нисам ја неки његов љубитељ, ал како је то опасан лик, КГБ-овац, како стреља очима, како гледа Вучића, како му се сви шлихтају, која је то бре ликчина, па знаш ти шта су ови наши телетабиси за њега, бре десета лига, еееј бре , сељачине бре. Чек, реко - гари, па јуче си био против Путина. - А нееее, не нисам ја против Путина, погрешно си ти то разумо, него против Вучића. Иначе гари је аутономаш и војвођанер, ваљда зато што му жена маџарка, шта знам... ал скуво га Путин ко жабу, примо се ко мали мајмун. Значи страшно. Kaludjerovic Sreten, Crveni Baron, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука