Crveni Baron Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Pitaj Vučka koji deo sebe je izostavio u prošlosti? Ja vidim samo da je nabacio jagnjeću kožicu i pevao predsedniku Putinu, sa patosa prijemne sale: Ko se boji vuka još,vuka još (vuk i tri praseta sa strelom posred čela) Kako ce on da se predstavlja je njegova stvar ... Glasaci odlucuju ko ide u parlament i vladu a ne Vucic... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Kako ce on da se predstavlja je njegova stvar ... Glasaci odlucuju ko ide u parlament i vladu a ne Vucic... Isto tako imaju prava da ga smene zbog balavosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ...не, сада креће даље у лов " мајмуна"... Па јесте, a мајмун којег видиш је крштен као православац. Ти баш решио да место премијера и председника буквално видиш мајмуна на застави. Александар Вучић: Вероисповест хришћанин (православац) Томислав Николић Вероисповест хришћанин (православац) Ето да можеш изабрати. Ако нема твоје опције, потражи. Мени су ова двојица кандидати за мајмуна на застави. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Isto tako imaju prava da ga smene zbog balavosti. Naravno ... Na sledecim izborima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Naravno ... Na sledecim izborima ... Naravno a do tada nek ćute oni koji to traže od drugih. Barone ovi ljudi na vlasti nisu savladali protokole o čemu mi pričamo opšte? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Јасно је да је један од стубова српског друштва – углед у друштву, влада треба да има бољи углед и част, пропорционално статусу професије. Слика коју ја видим је веома непријатна, ал’ шта да се ради , нисам ја ту ништа ’каљала’ што нису сами, не могу на силу тражити речи за 'красне особине'. Нису боље заслужили. Кад заслуже, променићу мишљење о њима, али не и преко ноћи. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ... Тања знаш шта вели отац Клеопа, да сотона и његови нису у стању да изговоре реч опрости... мора то да се вежба, много да се вежба...опрости... Eто, нек вежбају, па нек ми се јаве кад извежбају да признају мене бољом за председницу или министарку, да им опростим. Пг је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Јасно је да је један од стубова српског друштва – углед у друштву, влада треба да има бољи углед и част, пропорционално статусу професије. Слика коју ја видим је веома непријатна, ал’ шта да се ради , нисам ја ту ништа ’каљала’ што нису сами, не могу на силу тражити речи за 'красне особине'. Нису боље заслужили. Кад заслуже, променићу мишљење о њима, али не и преко ноћи. Koliki ugled ima vlada videce se na izborima ... Koliko vidim za sada su prilicno ugledni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Koliki ugled ima vlada videce se na izborima ... Koliko vidim za sada su prilicno ugledni ... Ugledani. (konačno i oni) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ...Тања вређаш све оне којима крст, човек и застава нешто значе, а буди уверена да их има... тиме показујеш презир према Србији која те је отхранила, никоме од нас који упркос свему остајемо овде није од користи такво твоје залагање... "Свака је власт од Бога", чак и Вучићева, значи твоје ругање није упућено Вучићу него Ономе Ко Је допустио да постане премијер... Твоје мишљење. Не дотиче ме, дато је објашњење у вези заставе, разуми како теби воља, пре свега цитираш једно а говориш савим друго, било је речи о "опросту" у цитату где узимам себе за пример (не мора да значи да јесам компетентна) компентентних и способних људи који би боље водили државу Србију, признати неспособност у некој области није грех. Ако је теби Вучићева власт од Бога, мени је ствар више него жалосна, ако га је, разумем кажеш, бирао "свети Дух". Можда си мислио на оне духове које неки виде да играју по гробљу? Иначе немам више времена да те тешим. Тежак безобразлук ако место неког тамо судије Вукашина или Манојла видиш Светог Илију у судници, као што је и тежак безобразлук сводити површну политичку причу на Свето писмо и Бога! Нисам очекивала да је било потребно толико дубоко филозофирање за нешто површно и просто ко пасуљ. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Иначе да вас потсетим, тема је отворена на друштво и политика. Тему под хитно пребацити на Свето писмо. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Постоји нешто што се зове тајминг и мера. И мени смета мајмун на застави. Ако не ваља влада треба је мењати, а оваке квалификације наше земље и заставе су... Па како да кажем, не требају нам шиптари, ево сами ћемо. Рилекс људи, фора је управљена на нашу државу, што је очигледно, јер конструкција је банана република, банана држава и слично, и када се употреби банана земља зна се на шта се мисли, не на земљу као скуп народа, историје, културе итд, него на државу. А држава нам је банана из уџбеника. Што се тиче заставе, питање је да ли је застава нешто са чим се може шалити или нешто, попут иконе, што није за употребу у шалама и осталим неозбиљним ситуацијама. Ја сам пре за ово прво, јер ми се не свиђа када се световне ствари уздишу у ранг недодирљивости, мирише ми на идолизацију. Али то је само мој став. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ...је ли световна ствар српска тробојка са крстом, освећена крвљу толиких Срба, окићена мајмуном и уместо оцила бананама, је ли световна ствар звати крштене људе мајмунима, поготову оне из власти... по мом мишљењу заставе су световне ствари. не знам да ли се и у једној православној Цркви на свету посматрају другачије, као што се посматрају освештане иконе, реликвије и сл. Мислим да не. Ако бисмо тако гледали онда је добар део застава "свет". И французи су гинули за своју много, и Пољаци за своју, и Руси, Британци итд. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Рилекс људи, фора је управљена на нашу државу, што је очигледно, јер конструкција је банана република, банана држава и слично, и када се употреби банана земља зна се на шта се мисли, не на земљу као скуп народа, историје, културе итд, него на државу. А држава нам је банана из уџбеника. Што се тиче заставе, питање је да ли је застава нешто са чим се може шалити или нешто, попут иконе, што није за употребу у шалама и осталим неозбиљним ситуацијама. Ја сам пре за ово прво, јер ми се не свиђа када се световне ствари уздишу у ранг недодирљивости, мирише ми на идолизацију. Али то је само мој став. Умислили да је застава Српске Православне Цркве (бране људи Крст и Цркву од мене! Пих) а јасно се види преко центра помереног ка јарболу основни или „прерађени“ грб Републике Србије (симбол суверенитета Републике Србије), црвени штит сада у духу „банана“, отуда "банана држава", нек изволе и упореде. Наравно да је идолизација...да не кажем нешто друго. Ево каже да је његова власт од Бога: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ...не ја него Свето Писмо... Друже, ово је тема на политика и друштво, посебно је политика добра за духовно просветљење, не?! Ако ти је до духовног мучеништва, на погрешном си месту. Имаш православне манастире па изабери си неки, а мене пусти да живим световним животом како знам и умем. Решио човек да ме замонаши Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука