Jump to content

Igor Mikić

Оцени ову тему

Препоручена порука

Изменила сам поруку, додала "живог" свеца. Да Вучић не помисли, да угрожаваш његову безбедост, а ти да не помислиш "тројански коњ". :)

Nasmejeh se, jesam prebrz ali ovde na temi briljiraš. :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 138
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пуштање дрона је дефинитивно политичка провокација ради изазивања нереда. Нереди одговарају америма.

Подели на овим сајтовима

Постоји нешто што се зове тајминг и мера. И мени смета мајмун на застави. Ако не ваља влада треба је мењати, а оваке квалификације наше земље и заставе су... Па како да кажем, не требају нам шиптари, ево сами ћемо.

Знамења на застави су се мењала и мењају , а постављена на теми застава је у зависности од "политичких опција", и ко то не види прави се луд. Који тајмниг и мера? Баш је према тајмингу и мери политичкој у земљи.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Sklanjanje sa vlasti jedino parlamentarnim izborima a nikako Kijevski metod ... Srbija je verujem ostavila iza sebe ludosti te vrste ...

Pitaj Vučka koji deo sebe je izostavio u prošlosti? Ja vidim samo da je nabacio jagnjeću kožicu i pevao predsedniku Putinu, sa patosa prijemne sale: Ko se boji vuka još,vuka još (vuk i tri praseta sa strelom posred čela)

Подели на овим сајтовима

Пустиће ти брата сигурно брзо, чим утврде да није сарадник шиптара, јер у тренутку када нас они нападају он нам вређа премијера. Лош тајминг до бола.

Nije to loš tajming to je uzrok Igorovog upoznavanja sebe sa Srpskom javnošću:) Svaka mu je na mestu ona koju nije izgovorio a mislio je. 

Подели на овим сајтовима

...знаш оно када си врло добар са неким, толико, да глатко један другоме псујете и оца и мајку...и онда се појави брат, тог неког, у јеку вашег чашћавања и имајући другачије назоре од брата, и не разумевајући ваш занос...приђе и сломи ти нос... :)

Mislim da je ona upravo polomila nos onima koji su svojim stavovima dozvolili ovakvu reč u slici koju nosi "zastava i Krst na njoj" 

Ako je tvoje zanela imao šaljivu konotaciju onda no frks.

Подели на овим сајтовима

Нисам ником ломила носеве, ало, шта је са вама, застава је "политичка опција", и то вам је највећа увреда, а није вам увреда што је влада задужила земљу за 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

шта друго осим мајмуна? или да се стави неко куче, које нема на другог сад да лаје осим мене?!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нисам ником ломила носеве, ало, шта је са вама, застава је "политичка опција", и то вам је највећа увреда, а није вам увреда што је влада задужила земљу за 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

шта друго осим мајмуна? или да се стави неко куче, које нема на другог сад да лаје осим мене!

dobro bre :) ja sam shvatio da ovakvu zastavu srbija ne zaslužuje i da si o tome govorila.

Подели на овим сајтовима

...она се неки дан врло забринула због неадекватног одавања почасти српским ратним херојима, данас је пљувала заставу и крст под којим су ти исти гинули... тако нешто је врло тешко разумети и оправдати...no frks.

uh upadoh u vrtlog. Koliko znam tanja ne pljuje srpsku zastavu.

Подели на овим сајтовима

dobro bre :) ja sam shvatio da ovakvu zastavu srbija ne zaslužuje i da si o tome govorila.

Наравно да не заслужује. Али сад је таква каква је, будимо реални. Мајмуни нам скачу на главу.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

...не, сада креће даље у лов " мајмуна"...   Па јесте, a мајмун којег видиш је крштен као православац.

Neću dalje, ja je tako razumeo nikad nisam, kao što si napisao sada... a dugo je čitam ovde. živi bili.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...