Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ако мислиш да је извесно да су у УН 1988. године радила два или више Драгића Душана онда је твоја примедба на месту... Ако не, онда је изразито тупа... Што се тиче текста, потруди се. Ne, hocu reci da bilo ko moze da se potpise na nekom blogu sa Dragic ... A evo opet te molim da mi pokazes gde se pominje Dragic u ovom dokumentu, ne nalazim ga ..evo sada cu i treci put da pogledam mada bi bilo lepo da mi poimognes ...barem ono par-nepar stranica ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Страна 14 оригиналног документа (у ПДФ. документу је то 18. страна), други пасус... E nasao sam ga ...super ... Znaci magistar Dragic pod stare dane stoji ispred butika i proverava ko ulazi i sta kupuje ... Gorak je taj penzionerski hleb u New Yorku ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ne, hocu reci da bilo ko moze da se potpise na nekom blogu sa Dragic ... A evo opet te molim da mi pokazes gde se pominje Dragic u ovom dokumentu, ne nalazim ga ..evo sada cu i treci put da pogledam mada bi bilo lepo da mi poimognes ...barem ono par-nepar stranica ... Јел` теби добро од јутрос? Нема Млађе, а? Напис`о сам ти, ево опет Страна 14 оригиналног документа (у ПДФ. документу је то 18. страна), други пасус... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Стварно ми Бароне ниси јасан и што си толико запенио да поништиш постојање овог човека??!! Па сасвим је логично да наше џуџе сељачке, типа Томе и целе његове свите , направе овакву шопинг екскурзију ,или стварно мислиш да је у Њујорку био да лобира за Србију и њен бољи политички и економски статус... sHa_sarcasticlol "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Стварно ми Бароне ниси јасан и што си толико запенио да поништиш постојање овог човека??!! Njegovo postojanje ja ne dovodim u pitanje vec njegovu laz da zna ko sta kupuje po New Yorku ... Te tako zna gde je godpodja Dragica kupovala gace ... Ovo mi pokazuje, em da je lazov, em da je dziber seljacki i budak ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Njegovo postojanje ja ne dovodim u pitanje vec njegovu laz da zna ko sta kupuje po New Yorku ... Te tako zna gde je godpodja Dragica kupovala gace ... Ovo mi pokazuje, em da je lazov, em da je dziber seljacki i budak ... Да, баш џиберски. Ако је хтео нешто на тему бројности екипе, коштања и шоповања,... ефикасније би му 100 пута било само да их је по мало сЛимао (мсм. кад се већ нашо ту). Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Овоме смањити пензију под хитно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука