Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Čovek nikog nije video na kupoli,već je povezao dogadjaj a koliko sam razumeo video je nekog da beži. Ко има уста лаје. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ко има уста лаје. Ma pusti... onaj čovek koji je izgrdio premiera da ne kažem karao, je moj brat od strica, ni njemu nije bilo dobro a što je najgore ne drogira se. Priveden je na informativni i pušten ali naravno, nije član srpske radikalne stranke niti udruženog tima koje spominje premijer od kad je došao na vlast. (tima koji ugrožava njegovu bezbednost odnosno život.) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ma pusti... onaj čovek koji je izgrdio premiera da ne kažem karao, je moj brat od strica, ni njemu nije bilo dobro a što je najgore ne drogira se. Priveden je na informativni i pušten ali naravno, nije član srpske radikalne stranke niti udruženog tima koje spominje premijer od kad je došao na vlast. (tima koji ugrožava njegovu bezbednost odnosno život.) Значи одох да одморим! Искористићу прилику... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Значи одох да одморим! Искористићу прилику... Ovaj Vučićev tim će mu stvarno doći glave. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Хвала Тања1 на труду за стенограм! Неистина! Не каже да је видео човека на врху куполе храма, каже прво "како истрага слути"... видео је да жандармерија јури некога... Конкретно сам КОНСТАНТОВАО да неко је на крову нашег храма у тренутку док је жандармерија се распоредила испред главног улаза у храм јер се он у почетку мало примирио и вероватно кад је видео да са ове задње стране храма где се и налазе прозори парохијског дома са ког сам посматрао сјурио је невероватно брзо буквално у две три секунде до четири са врха куполе која је висока 30 метара сигурно И ТАДА САМ ГА У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ ВИДЕО значи регистровао сам погледом у његовом јуришу заобилазећи бок нашег парохијског дома и побегао је у окриљу мрака појурила га је полиција али на жалост он је успео да се истргне... Јел га видео на врху куполе или није? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Хвала Тања1 на труду за стенограм! Јел га видео на врху куполе или није? nije Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Хвала Тања1 на труду за стенограм! Јел га видео на врху куполе или није? Није. Нема на чему и други пут, с добром намером! Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ma pusti... onaj čovek koji je izgrdio premiera da ne kažem karao, je moj brat od strica, ni njemu nije bilo dobro a što je najgore ne drogira se. Одох друже, апсиће ме за ово, вероватно и банују! http://www.teleprompter.rs/vucicu-pe-novi-trend-poslusajte-remix-pesmu-o-vucicu-pe-video.html Na Jutjubu se pojavila remix pesma autora “DirtyFxMaDjija” pod nazivom “Vučiću ****** – Original Remix” Manolis and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ето, наивно сам поверовао свештенику (који чак описује брзину којом се човек спуштао са куполе храма) да је стварно тако било, али ево на форуму сазнадосмо да је све то измислио - по вашем тумачењу, наравно... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ето, наивно сам поверовао свештенику (који чак описује брзину којом се човек спуштао са куполе храма) да је стварно тако било, али ево на форуму сазнадосмо да је све то измислио - по вашем тумачењу, наравно... Сад си безобразан! Нико није рекао, односно написао да је свештеник све то измислио! По твом тумачењу, наравно видео га је на " врху куполе", што није тачно према оном што чујемо на снимку. Упушташ се у тумачењу нечега у чему немаш појма. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 ОК, сад сам и безобразан а немам ни појма... Да ли се слажемо да се на снимку чује изјава о брзини којом се човек спустио са врха куполе или не? Uscanac је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ето, наивно сам поверовао свештенику (који чак описује брзину којом се човек спуштао са куполе храма) да је стварно тако било, али ево на форуму сазнадосмо да је све то измислио - по вашем тумачењу, наравно... Aко си мислио на мене, ја сам само на основу оца Шмигића изјаве, којом је и отворена тема, при томе не чувши изјаву оца Бабића, изразио сумњу у малу вероватност да се неко пентра по куполама храма. После твог линка, чуо сам и изјаву оца Јована, којег иначе знам и из војне и са Богословског факултета приче, и ако је човек видео, онда ок... Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Aко си мислио на мене, ја сам само на основу оца Шмигића изјаве, којом је и отворена тема, при томе не чувши изјаву оца Бабића, изразио сумњу у малу вероватност да се неко пентра по куполама храма. После твог линка, чуо сам и изјаву оца Јована, којег иначе знам и из војне и са Богословског факултета приче, и ако је човек видео, онда ок... Наравно да нисам мислио на тебе, у најбољој намери сам ти препоручио линк. Али шта да радиш, чим се прикључих теми добих етикету да пласирам неистину... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 ОК, сад сам и безобразан а немам ни појма... Да ли се слажемо да се на снимку чује изјава о брзини којом се човек спустио са врха куполе или не? Шта очекујеш да ти кажем када кажеш да сам тврдила да је свештеник све измислио?! Слажем се да се помиње брзина из констатације да је неко на врху храма, али је регистрован у његовом јуришу заобилазећи бок парохијског дома и побегао је у окриљу мрака. Значи није рекао да га је видео на „врху куполе“ како си ти написао. Није и није, на снимку који чујемо. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 ОК, сад сам и безобразан а немам ни појма... Да ли се слажемо да се на снимку чује изјава о брзини којом се човек спустио са врха куполе или не? Ko kaze da ako je neko sisao s kupole to mora da znaci da je pre toga bio na kupoli Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука