Juanito Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Kod nas su bile žestoke podele na sledbenike Hajzenberga i sledbenike Šredingera. Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Kod nas su bile žestoke podele na sledbenike Hajzenberga i sledbenike Šredingera. A Шродингерци су били у оба стања, и Хајзенберговци и Шродингерци у исто време? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Bilo je nas koji nismo hteli da idemo, samo nam je uprava faxa u jednom trenutku poslala obaveštenje da idemo na to neko takmičenje Kod mene to nije obavezno, moze da ide ko hoce, samo sto sportisti imaju neki popust.Ja do sada nisam isao, posto je uvek oko Vaskrsnjih-prvomajskih praznika, a tada dosta radim.Sve u svemu, mislim da je u pitanju nesto kao klasicna ekskurzija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Kod nas su bile žestoke podele na sledbenike Hajzenberga i sledbenike Šredingera. A koji je od njih "levo" a ko "desno" orijentisan (mislm ideološki). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 A koji je od njih "levo" a ko "desno" orijentisan (mislm ideološki). Ма они су ти у оба стања истовремено. Зависи смо из које димензије гледаш. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ма они су ти у оба стања истовремено. Зависи смо из које димензије гледаш. A ne, ne ne mogu da prekrše Paulijevo pravilo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Немојте да ме збуњујете тим компликованим говором, све мислим да причате нешто против админситрације, па да морам да користим власт. Gordana ., Плутон, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Немојте да ме збуњујете тим компликованим говором, све мислим да причате нешто против админситрације, па да морам да користим власт. Pa izveštili smo se, sve u šiframa. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Kod nas su bile žestoke podele na sledbenike Hajzenberga i sledbenike Šredingera. Kod nas na to da l' ćeš lečiš stoku ili ćeš da se baviš kućnim ljubimcima. Kod mene to nije obavezno, moze da ide ko hoce, samo sto sportisti imaju neki popust. Ja do sada nisam isao, posto je uvek oko Vaskrsnjih-prvomajskih praznika, a tada dosta radim. Sve u svemu, mislim da je u pitanju nesto kao klasicna ekskurzija. Besplatno to išlo kod nas. Bilo je ilegalacadoduše, oni su plaćali samo put a za smeštaj i hranu su morali da se snađu. Ja sam na toj manifestaciji bila mnogo gadna, pošto mi je sve bilo odvratno. Jedan od poštovalaca te 4 -IJADE koje su se održavale u isto vreme me je lepo opisao- iznad glave mi je oblak, i iz njega stalno pada kiša i grmi. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука