Jump to content

Реч, две уз кафу

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Читам новине, ништа паметно. А и ово са Бећковићком ми дојадило ко да је прва у Србији која је остала без посла, мош мислити...

Ево гледам прогнозу, веле наредних 5 дана сунчано са 19-20 целзијуса.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 930
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 4. 10. 2014. at 7:00, Жељко рече

Читам новине, ништа паметно. А и ово са Бећковићком ми дојадило ко да је прва у Србији која је остала без посла, мош мислити...

Ево гледам прогнозу, веле наредних 5 дана сунчано са 19-20 целзијуса.

Џихадисти, Бећковићка и њен проблем, Стефановићев докторат није плагијат, проблеми са Русијом, Вучићев буразер, успешно напредовање Србије ка ЕУ, САД су носици истинске демократије...не знам што сам уопште отварао новине...могао сам да претпоставим шта ћу прочитати.

Што се тиче прогнозе...отворио сам пет различитих сајтова и видео пет различитих прогноза...лудило!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Добро јутро. Једну турску у шољи за чај са 4 кашичице шећера, молићу :D Идем данас у биоскоп. Обећала сам. Мрзи ме.

Што се временске тиче - одустала сам од распитивања. Ваљда неће киша...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2014. at 6:49, Драшко рече

Иначе омиљена ми је ова нова реклама за Гранд кафу, и то "трећа прича" у реклами, мајстор за пеглу који хвали кафу код Филиповићке али подвлачи како ипак није као ова, и срамежљива домаћица која прима комплимент речима "Што кажу , могу да се удам" са све погледом у под, мајстор одмах са све пеглом, прилази ближе "домаћици" са кезом, и вата се за још један кекс,........шта је даље било, можемо само да предпоставимо :)))

Креће фанк из седамдесетих...

Одо да забркам и ја једну коњску дозу ове сељачке из пржионице. Драле фин човек, свира клавир, робот са друге планете, мени те фине мешавине слабо шта помажу јер сам сировина балканска.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2014. at 7:05, Solomon Kane рече
Што се тиче прогнозе...отворио сам пет различитих сајтова и видео пет различитих прогноза...лудило!

Ма ја пратим само један јевропски који даје из сата у сат прогнозу и користим извештаје метео станице са Римских Шанчева. Иначе та станица је на неких 10-ак км од мене. Гледам и неверујем, извештај метео станице Р.Ш. показује да је сунчано и топло. А напољу само што се није стуштило. Просто су могли изаћи из станице и погледати какво је време.

Подели на овим сајтовима

Мање срчите, не чујем вести! 0703_read

П.С. Ово у шољи није кафа, јер исту не пијем ич. У шољи је млеко :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2014. at 7:12, RYLAH рече

Креће фанк из седамдесетих...

Одо да забркам и ја једну коњску дозу ове сељачке из пржионице. Драле фин човек, свира клавир, робот са друге планете, мени те фине мешавине слабо шта помажу јер сам сировина балканска.

Риле урниса ме :0222_shocked: испадох ко са .....неке од оних најпосећенијих тема, а ти фрајер :cmizdrenje: а ја,  ...... 0703_read одох да плачем....

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

100г златне џезве+100г гранд кафе+100г франкове јубиларне, добро промијешати насуво и користити за јутарњу кафу. Носталгију не лијечи али чини јесен љепшом.

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2014. at 7:05, Solomon Kane рече

Pratite prognozu na RHMZ sajtu, ja sam unazad mesecima proveravao, i stvarno su veoma tacni...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Најбоље је пре кафе стући 3 ракијце. Ем што дезинфикује све (штеди се на каладонту), ем што те од раног јутра развесели и буде ти лепо, ем што после кафа има бољи окус, што би рекли браћа Хрвати. А и нећете онда имати здравствених проблема, а и време ће вам увек бити лепо :)

Него јел неко пије кафу из филџана, са рахатлуком, мотаним дуваном и муштиклом приде?

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Inace, kafu ne pijem uopste, ali kupim ja tako juce novi jubilarni broj Sveta kompjutera (30 godina), i vidim - uza svaki primerak na poklon ide don ajs kafe u vrecici. I gledam ja tako poklon, i ukapiram koliko smo diskriminisana manjina mi koji ne pijemo kafu - sto se ne setise jedan mars bar ili tako nesto da stave...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2014. at 7:49, verum est in beer рече

Најбоље је пре кафе стући 3 ракијце. Ем што дезинфикује све (штеди се на каладонту), ем што те од раног јутра развесели и буде ти лепо, ем што после кафа има бољи окус, што би рекли браћа Хрвати. А и нећете онда имати здравствених проблема, а и време ће вам увек бити лепо :)

Него јел неко пије кафу из филџана, са рахатлуком, мотаним дуваном и муштиклом приде?

кафа без лозе = лош почетак

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2014. at 7:49, verum est in beer рече

Мали је филџан, брате. Од рахатлука кафа буде горча, а мотан дуван се подразумева (без муштикле, нормално).  :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...