Jump to content

Beograd kao Belfast: Uz ovakvo osiguranje i OVK bi mogla organizirati paradu u Beogradu - Marcel Holjevac (dnevno.hr)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не 

Очигледно. 

Каитализам је економски систем где се поштује приватна својина и доминира приватна својина наспрам друштвене и државне. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Каитализам је економски систем где се поштује приватна својина и доминира приватна својина наспрам друштвене и државне. 

Лепо, а јел у том систему у наведеним државама има слободе и нема гладних? 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Лепо, а јел у том систему има слободе и нема гладних? 

To да ли има слободе, то не зависи од капитализма. Једине слободе које капитализам гарантује су економске. Он је искључиво привредни систем.

Гладних има мање него у било ком другом систему.

Подели на овим сајтовима

?

па да ли је могуће да овакве глупости треба да објашњавам људима... невероватно....... 

Да ли стварно треба да ти објашњавам да је естонија имала 30 % стопу незапосленисти док није "увезла капитализам"? Увела је 0 % пореза на инвестиције у Естонију. ИЗградила је тако пар компанија. Скајп например, је настао у естонији. 

Да су Чиеланци живели у беди само такво.. док опет нису направили тешке капиталистичке реформе. 

О тој Кини, ови твоји националисти трубе као блесави.. како је то "кинеска економија ојачала"... пале им паре са неба? Не брате, либеларизовали тржиште и увезли капитализам..

Просто невероватно да то требам да ти објашњавам.... 

Просто невероватно да објашњава неко који није мрднуо, даље од свог села. Знаш како је на Википедији.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Просто невероватно да објашњава неко који није мрднуо, даље од свог села. Знаш како је на Википедији.

А какве везе има то где сам ишао са било чиме?  :.mislise.

Посебно са економским подацима као што су запосленост, просечна лата, бруто друштвеног производа и економски систем?

Шта, треба да одем негде да бих знао колику плату имају? 

Подели на овим сајтовима

А какве везе има то где сам ишао са било чиме?  :.mislise.

Посебно са економским подацима као што су запосленост, просечна лата, бруто друштвеног производа и економски систем?

Има, Млађо. Када неко има 25 година, није мрднуо даље од Крушевца, а све зна.

Ај' лаку ноћ, нећу да се свадим са тобом.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Има Млађо. Када неко има 25 година, није мрднуо даље од Крушевца, а све зна.

Ај' лаку ноћ, нећу да се свадим са тобом.

Ја знам да је у овој земљи реткост да неко било шта зна... и у 45 а камоли у 25, да сам ти сав некако неприродан... ал видиш.... чуда ипак постоје! :)

Подели на овим сајтовима

Evo i ja sam poceo da citam tekst i stao sam kod jednog konkretnog dela koji govori i policijskoj opsadi beograda.

Ja najozbiljnije imam problem da razumem ljude koji za "opsadu beograda" krive homiseksualce.

Evo po cenu forumskih sankcija moram da kazem da ja (dakle moje licno misljenje) zaista verujem da ljudi kojima je argument da su gejevi krivi za opsadu bg- teski moroni.

Evo samo zamislite da se sutra ppjavi neka fundamentalna militantna grupa ateista koji kaxu da ce upasti na bg litiju i svim ucesnicima polomiti glave.

Eto u tom scenariju vodjeni vasom supljom logikom dolazimo do zakljucka da ste vi litijasi krivi za tu situaciju i da je, ako policija blokira grad zbog obezbedjivanja litije, to iskljucivo vasa greska.

A ti militantni ateisti ne nose nikakvo breme krivice... Oni su ljudi jednostavno isprovocirani.

Opet kazem, nista niste naucili iz proslosti. Vi ste vec bili u situaciji da vam se brani i da setate i da ispovedate veru. Neverovatno kako ste to brzo zaboravili pa se sad ponasate gotovo identicno tadasnjim opresorima.

S jednom jedinom razlikom sto vi nemate vlast... I hvala bogu na tome...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Evo po cenu forumskih sankcija moram da kazem da ja (dakle moje licno misljenje) zaista verujem da ljudi kojima je argument da su gejevi krivi za opsadu bg- teski moroni.

Koлико је провокативно обучена девојка крива за силовање толико су педери криви за онолике пандуре у београду. 

Подели на овим сајтовима

Гори кућа Французу - он трчи да гаси. Гори кућа Немцу - од се слама да угаси пожар. Србин се, бре, дерња и понавља "Ко је крив?!" :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...