Melhisedek88 Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Вступайте в таможенный союз Белоруссии, России и Казахстана. "Один в поле не воин!" Придружите се "царинској унији" од Белорусије, Русије и Казахстана. "Један је ратник! Verujem da cemo biti ujedinjeni ,samo treba ipak neke stvari da se izdesavaju,da bi se to desilo.Mi Bes Rusije vojno ne mozemo nikom da se suprostavimo vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Zato se i cudim o kakvoj vojnoj paradi mi pricamo,to Vucko resio da pokaze neprijateljima da nemamo apsolutno nista? :.mislise. Vi imate ono što je najvažnije, vojnike. Oni imaju robotizovano oružje bez vojnika a vi imate nerobotizovane vojnike bez robota, na ručni (nožni) pogon. Kod nas su bile prije ovakve parade u modi: Den ve vzduchu Plasy 2011.mpg A sad djeca sve više hodaju na ove smiješne robote, menzura i drone: Mensuro Aero - DEN VE VZDUCHU 2012.mp4 DHL zavádí drony do ostrého provozu. Dřív než Amazon http://e-svet.e15.cz/technika/dhl-zavadi-drony-do-ostreho-provozu-driv-nez-amazon-nebo-google-1121943 Czech engineer develops flying car - Ovaj Čeh napravio letajuću Škodu, ahahahaha. Ko bi prije 20 godina rekao da će onakve smiješne škode prve proletat na svijetu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Verujem da cemo biti ujedinjeni ,samo treba ipak neke stvari da se izdesavaju,da bi se to desilo.Mi Bes Rusije vojno ne mozemo nikom da se suprostavimo vise. izdesavaju како перевести? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Најјача епизода је била кад је Путин одликовао Месића. feeble and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 izdesavaju како перевести? Случатся... Некоторые вещи произойдут Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Случатся... Некоторые вещи произойдут Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Најјача епизода је била кад је Путин одликовао Месића. Čuj, to ja nisam ni znao, sad od tebe to čujem prvi put. Gledam po internetu jer se to zezaš a ono jest stvarno. Ja sam 20 godina mimo, tu u Češkoj, to nisam ni znao. http://www.hrvatski-vojnik.hr/hrvatski-vojnik/0332005/nazi.asp Ma krasno, Jeljcin Tudjmana, Putin Mesića, ti komunjare znaju "držat basu" što se ovdje kaže, umiju se držat zajedno. A ja sam vam to svejedno već i napisao, komunjarska posla, ko ih ne zna skupo bi ih platio. Baš se Putin dobro prodao tamo u Rusiji kao polucar-poludemokrata a kad malo zagrebeš noktom po pozlatku ono pod tim sve crveno da crvenije ne može bit. Znao sam za tog jednog ali za tog drugog nisam. Baš ih krasno iznagradjivaše a imali su i zašta. Jednog valjda za Bljesk a drugog za Oluju. https://www.pouke.org/forum/topic/35887-руски-патријарх-и-лидер-комуниста-разменили-пр/?p=1171329 I kad neko postavi ovakav plakat s tom komunjarom a tvrdi i hvališe se još da je pravi pravoslavni Srbin i veliki pravoslavac, pa to je onda stvarno da propadneš u crnu zemlju odmah. Zemljo Srbijo otvori se i progutaj me! Postavili ga sa sv. Savom, Njegošom, Karadjordjem, vojvodom Stepom, Dražom njega komunjaru - kakva besmislica. http://www.oslobodjenje.ba/portal/images/articles/beograd-prijetnja-grafitima-uoci-parade-ponosa_1411750033_5.jpg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Sa cim cemo pred Putina? Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Sa cim cemo pred Putina? S votku i so Leb i sol. Дејан-Марковић, Пг and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Sa cim cemo pred Putina? S karanfilima crvenim i Internacionalom, jednom komunista - uvijek komunista,omg, ne gubite vrijeme, počnite se učit mladenci, vi u pionirima i SKOJ-u niste bili izgleda? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Наставите... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 i so Leb i sol Mislim da im je Bregovic jeftiniji... Плутон, Дејан-Марковић, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Зачем нам водка хлеб и соль? У нас много своей. России нужна поддержка Сербии. Это главное! Зашто нам је потребна водка хлеб и со? Ми имамо доста његовог. Русија је потребна подршка Србије. То је важно! Dexi and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Зачем нам водка хлеб и соль? У нас много своей. России нужна поддержка Сербии. Это главное! Зашто нам је потребна водка хлеб и со? Ми имамо доста његовог. Русија је потребна подршка Србије. То је важно! Na ovo se misli kada se kaze "hleb i so" ... Tradicionalna srpska dobrodoslica gostima ... Плутон, Dexi, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука