Juanito Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 И како видим решио си да ми делиш пацке кад год ја то не стигнем. А ти си решио да све што ја напишим видиш као дељење пацки теби? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Податак из 2006. године, чисто да приметим. Па да, сад емисије таквог формата нису потребне. Док смо имали власт која не ради у корист грађана, тад смо је гледали ко луди, сад је не гледамо више јер имамо добру влааст која ради у нашу корист. Сигурно је гледаност емисије страшно опала, па зато селе емисију. Апсолутно је немогуће и невероватно да је политички мотивисано! Не би то наш Аца!! feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ау колико страница о Ољи. Да толико браните људе који добијају отказе код приватника, па ми би имали веома малу стопу незапослености Не би. Имали би само мање приватника. Па јел приватна телевизија? Јесте. Онда могу да раде шта хоће по закону. Што би Оља била нешто специјално. Ето, ако је толико многи бране из унса, нунса, пупса... нека је запосле у њиховим медијима, нека им дигне рејтинг и свима ће бити лепо. Радили су против законски. Прекршили су услове уговора. Она у уговору тамо има када се емитује емисија и где, они су је шест месеци пре истека уговора присилили да мења услове уговора. није оља ништа специјално, не знам што мислите да се уопште ради о ољи. Ради се о томе што се ради на "тихој" контроли медија. Хоће да смање утицај сваке могуће критике што је више могуће. Оља каква год да је, критика је ове власти. Није ни прва која је тихо "цензурисана" а неће бити ни последња. не знам како то не капирате. Уопште се не ради о Бећковићки. Ја телевизор и немм у соби. Ал ето причам са дедом једним ту из села неке ствари, он човек појма нем шт се дешава у овој земљи. Зна да вучић ухапсио мишковића и да ће зато да гласа за њега. Уопште не може да чује било какву критику вучића. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Јел' отишла да се пријави на Биро? verum est in beer, Crveni Baron, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Размажена кругдвојкашка квазиелита facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Јел' отишла да се пријави на Биро? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ау колико страница о Ољи. Да толико браните људе који добијају отказе код приватника, па ми би имали веома малу стопу незапослености Па јел приватна телевизија? Јесте. Онда могу да раде шта хоће по закону. Што би Оља била нешто специјално. Ето, ако је толико многи бране из унса, нунса, пупса... нека је запосле у њиховим медијима, нека им дигне рејтинг и свима ће бити лепо. Она запела за б92. Случајно? Случајно оволика халабука? Разнежио сам се када сам видео демократе на протестима. Ma zao nam je sto nema vise ko da istjazava naprednjake. Moracemo gledati Tesku Rec da se divimo unapred pripremljenim pitanjima i odgovorima.. Млађони and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Случајно? Случајно оволика халабука? Случајно што је папа Аргентинац? Случајно, а?! Млађони, verum est in beer and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Радили су против законски. Прекршили су услове уговора. Она у уговору тамо има када се емитује емисија и где, они су је шест месеци пре истека уговора присилили да мења услове уговора. Pa neka ih tuzi. Zasto smara celu Srbiju sa svojim poslovnim problemima? Kako bi bilo da se ja na RTS-u zalim na svog sefa i nedace na poslu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ma zao nam je sto nema vise ko da istjazava naprednjake. Moracemo gledati Tesku Rec da se divimo unapred pripremljenim pitanjima i odgovorima.. па ми који користимо интернет нећемо. У принципу обезбеђује себи гласаче људим који могу д гледамо само њему наклоњене телевизије, велики број људи са села итд..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ma zao nam je sto nema vise ko da istjazava naprednjake. Moracemo gledati Tesku Rec da se divimo unapred pripremljenim pitanjima i odgovorima.. Све је то тачно, али Бећковићка, круг двојке, приватна телевизија, неолиберални капитализам, инфо канал, б92 ----> пинк. Avocado, feeble and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Јел' истина да је Ољин надимак "ЖУТА"? :.mislise. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 па ми који користимо интернет нећемо. У принципу обезбеђује себи гласаче људим који могу д гледамо само њему наклоњене телевизије, велики број људи са села итд..... Ja sam stvarno gledao Utisak nedelje na TV, osim kad je pozivala samo goste iz DS kad su oni imali onaj pad. To me ne zanima, ali inace sam uglavnom gledao. Jer ne gledam dnevnik, pa se tu sumira ono najbitnije. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 А ти си решио да све што ја напишим видиш као дељење пацки теби? Не, само прихватам реалност на терену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ja sam stvarno gledao Utisak nedelje na TV, osim kad je pozivala samo goste iz DS kad su oni imali onaj pad. To me ne zanima, ali inace sam uglavnom gledao. Jer ne gledam dnevnik, pa se tu sumira ono najbitnije. Ја не гледм телевизију па ни утисак недеље. Брине ме што људи којима је телевизиј извор информација не могу добити информације. Не могу чути критику ни за лек. LISA је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука