feeble Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Да је стварно забрањена, не би нигде могла ни нос да промоли, попут Питоћанца, Цвијановића и сличних Izgleda je i Cvijanovic prso, on negde vidi Vucicevu nacionalnu politiku http://standard.rs/politika/30146-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%98%D0%B4%D0%B0%D0%BD Dakle, svi se prodaju kad tad. Inace, sto se tice zabrane Utiska, ne vidim zasto bi to bilo nemoguce pa znamo kakva se frka podigla oko klipa iz Feketica. Covek jednostavno ne moze da trpi kritiku. Znaci kad njemu smeta takva losa i neuticajna emisija kao sto je Utisak nedelje, kako nam je Zeljko objasnio gore, onda on ima veliki problem sa samim sobom a i mi svi sa njim, Juanito, Млађони, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Нисам гледао интервју. Да је стварно забрањена, не би нигде могла ни нос да промоли, попут Питоћанца, Цвијановића и сличних, које евентуално може да доведе Марић и да тера шегу с њима. Они су иначе забрањени и даље, јер ни после пада демократа у свим варијацијама нису научили да се слажу с властима, ко ни пре демократа са Милошевићем што се нису слагали. Довела је ал џезира и ртв војводина..... А није вучић луд па да ти њену "забрану" устври "промену програмске шеме" можеш да доведеш у везу са њим. Питоцнац, Цвијановић и слични нису забрњени него су релтивно небитни. Они су своју сврху.. пљувања по ДС .... завришили... и сад су иревантни.. Овако, тешко ми је да поверујем у забране било које врсте кад све новине и пола телевизија брује о њој по цео дан. Брује... о томе како је то само програмска шема и како није вучић покушао да утиче на медије већ је то приватн одлука привтне куће... да не помислимо случајно дa вучић нешто забрањује. Баш управо брује о томе што ти причаш.... "оља то ради смо да стекне популрност нем то везе са неким утицјем на медије" И то се обрће по пинку константно.. Ил то ил Вучић не зна како се то ради па прави себи већу штету него корист. Ако не прави штету са свим оним ботовим по интернету, са свим оним што је радио до сад.. неће ни ово много да га погоди.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Питоцнац, Цвијановић и слични нису забрњени него су релтивно небитни. Они су своју сврху.. пљувања по ДС .... завришили... и сад су иревантни.. И управо си се дисквалификовао за било какву озбиљну расправу о овим темама, макар што се мене тиче. Уживај. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 И управо си се дисквалификовао за било какву озбиљну расправу о овим темама, макар што се мене тиче. Уживај. Па добро. Ако ти тако мислиш. О цвијановићу је брујано кад је нпустио ДС и док је причао како дс не ваља, јер је он ето био у тадићевом кабинету он је инсајдер колико је тадић неваљатан а вучић спас за србију. Чим је то прекинуто а цвијановић затржио нешто, нема више веза са вучићем..... Мени то делује као да није имао другу сврху... .. изгледа д се не слажемо, свако добро. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Па добро. Ако ти тако мислиш. О цвијановићу је брујано кад је нпустио ДС и док је причао како дс не ваља, јер је он ето био у тадићевом кабинету он је инсајдер колико је тадић неваљатан а вучић спас за србију. Чим је то прекинуто а цвијановић затржио нешто, нема више веза са вучићем..... Мени то делује као да није имао другу сврху... .. изгледа д се не слажемо, свако добро. Жељко Цвијановић. Новинар.Зоран Петровић Пироћанац. Новинар. Доктор са Сорбоне. Ти си мислио на Владимира Цвијана. Уживај. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Ти си мислио на Владимира Цвијана. Уживај. А опристи, направио сам лапсус. Мислиш на водитеље оне емисије, како беше? Разгибавање? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 А опристи, направио сам лапсус. Мислиш на водитеље оне емисије, како беше? Разгибавање? Ни изблиза. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Izgleda je i Cvijanovic prso, on negde vidi Vucicevu nacionalnu politiku http://standard.rs/politika/30146-пролегомена-за-српски-мајдан Dakle, svi se prodaju kad tad. Inace, sto se tice zabrane Utiska, ne vidim zasto bi to bilo nemoguce pa znamo kakva se frka podigla oko klipa iz Feketica. Covek jednostavno ne moze da trpi kritiku. Znaci kad njemu smeta takva losa i neuticajna emisija kao sto je Utisak nedelje, kako nam je Zeljko objasnio gore, onda on ima veliki problem sa samim sobom a i mi svi sa njim, Ма Цвијановић вазда тражи неке месије. Тако су га оптуживали и да се продао ДСС -у. Ал прави добре спољнополитичке анализе. Ал опет, можда се и продао, све је могуће на данашње време. Видећу овај чланак кад стигнем. Што се осталог тиче, брига ме за Вучића, нисам његов портпарол, ал ми цела прича смрди на класичну дреку из кухиње спин доктора који су свидо једног њени пословни партнери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Izgleda je i Cvijanovic prso, on negde vidi Vucicevu nacionalnu politiku http://standard.rs/politika/30146-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%98%D0%B4%D0%B0%D0%BD Dakle, svi se prodaju kad tad. Inace, sto se tice zabrane Utiska, ne vidim zasto bi to bilo nemoguce pa znamo kakva se frka podigla oko klipa iz Feketica. Covek jednostavno ne moze da trpi kritiku. Znaci kad njemu smeta takva losa i neuticajna emisija kao sto je Utisak nedelje, kako nam je Zeljko objasnio gore, onda on ima veliki problem sa samim sobom a i mi svi sa njim, Дефинитивно не видим како си ово видео из Цвијановићевог текста??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Дефинитивно не видим како си ово видео из Цвијановићевог текста??? Pa spominje Vucicevu nacionalnu politiku - takvo sto ne postoji. I kao da sazaljeva Vucica sto ga svi napadaju i brani ga. Umesto da udari na njega i dotuce ga zajedno sa svima ostalim. Jer vece stetocine od SNS nikad nismo imali. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 https://www.facebook.com/igor.brakus.5/posts/10152313292890124 feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Jer vece stetocine od SNS nikad nismo imali. Само да пази народ када глса под тим слоганом за следеће и да правд свој глас са "сви су бољи него ови", ко што је било са жутим. feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Pa spominje Vucicevu nacionalnu politiku - takvo sto ne postoji. I kao da sazaljeva Vucica sto ga svi napadaju i brani ga. Umesto da udari na njega i dotuce ga zajedno sa svima ostalim. Jer vece stetocine od SNS nikad nismo imali. Ovo kao reportaža sa Vaseljenske... Прво сви који воде националну државу а Србија ће то још задуго бити воде и некакву националну политику, па какву такву. Друго Жељко тешко да као новинар икога сажаљева, а и сам је кумовао доласку Вучићевом на власт. Ако нешто сажаљева вероватно самог себе и свој труд око свега. Шта ми као народ добијамо да ли имаш неку визију ако се Вучић звекне и дотуче? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Само да пази народ када глса под тим слоганом за следеће и да правд свој глас са "сви су бољи него ови", ко што је било са жутим. Najtuznije od svega je sto nemamo bolje. A ovi su toliko losi, po svim pitanjima. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Ovo kao reportaža sa Vaseljenske... Прво сви који воде националну државу а Србија ће то још задуго бити воде и некакву националну политику, па какву такву. Друго Жељко тешко да као новинар икога сажаљева, а и сам је кумовао доласку Вучићевом на власт. Ако нешто сажаљева вероватно самог себе и свој труд око свега. Шта ми као народ добијамо да ли имаш неку визију ако се Вучић звекне и дотуче? Pa recimo mogli su da urade nesto povodom Briselskog sporazuma a ne da samo nastave ono sto je Borko zapoceo. Cini mi se da su to i obecavali pred neke tamo izbore. A sad vise niko nista i ne pominje povodom Kosmeta, a ljudi se dole osecaju ostavljeni od svih. To se nije ocekivalo od patriotske stranke. Oni samo rade sta im se kaze, i to je to. Kako to moze biti nacionalna politika kad se ne vodi racuna o interesima Srbije? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука