Jump to content

Да ли довољно помажемо људима који су страдали у поплавама и клизиштима?

Оцени ову тему

2 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте и на који начин помогли људима који су страдали у поплавама и клизиштима ?

• Не
      0
    • Да, есемес порукама ,
      1
    • Да , уплатом на жиро рачун.
      0
    • Да , својим радом у угроженим подручју
      0
    • Да , намирницама и гардаробом .
      1
    • Да , на неки други начин.
      0

Препоручена порука

Отварам ову тему са намером да пишемо о томе како и на који начин помоћи још више људима који су страдали од поплава .

Да пишемо о томе да ли смо и ми до сада довољно помогли .

Тема је са гласањем , и постављена је са намером да се види на који начин смо ми помогли .

Пошто највећи број добри људи не жели да јавно напише какву је помоћ дао , гласање је анонимно.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Verujem da je veliki deo naroda pomogao na način na koji je mogao.

Pomažu i dalje.

Ali ima tu jedan mali problem, a to je nepoverenje u državu.

Da li se zna gde su pare od donacija za Obrenovac ?

Kako su potrošene?

Kako su radile te komisije?

Mislim da možemo i više da pomognemo, ali ne znam način.

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

Без обзира на то , да ли имамо или немамо поверење , ми треба да дамо свој допринос . 

Често се деси да реч " немам поверења " заправо буде само згодан изговор да се не помогне и да се иза тога крије особа која неће ни на који начин да помогне.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Без обзира на то , да ли имамо или немамо поверење , ми треба да дамо свој допринос . 

Често се деси да реч " немам поверења " заправо буде само згодан изговор да се не помогне и да се иза тога крије особа која неће ни на који начин да помогне.

Nije to isto kao da das prosjaku 20 dinara pa da mislis kako ce ovaj to potrositi. Ovde ljudi daju vece iznose (a firme i sportisti ogromne iznose) i onda da to neki dripac iz SNS iskoristi za licno bogacenje. Pa nije bas prijatno. Nista nisu do sada uradili sa parama za majske poplave.

Подели на овим сајтовима

Не требамо.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

А зашто Тања , зар не треба помоћи људима ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...