Jump to content

Косовски Србин оженио Албанку из Скадра

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е ту сам вас чекао. Ја сам оптужен за нацизам а само сам цитирао светог Владику Николаја Велимировића. Градите се као велики Хришћани, а не знате за велике речи нашег светца.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 80
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

? ?? ??? ??? ?????. ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ??????? ?????? ??????? ???????? ????????????. ??????? ?? ??? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??????.

A jel mi moramo pod obavezno da se slazemo sa svim citatima svih svetaca (koji nemaju veze sa dogmom)?

Opasne su ti te zamke u kojima nas cekas...

Подели на овим сајтовима

? ?? ??? ??? ?????. ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ??????? ?????? ??????? ???????? ????????????. ??????? ?? ??? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??????.

??? ?? ??? ???? ?? ????? ? ???, ? ????? ?? ???????? ???????  0442_feel 0442_feel 0442_feel

?? ?? ?? ?? ?? ?????, ?? ??? ???????? ? ???? ?? ?????, ???? ???? ???? ????.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ????  0442_feel

a gdje Lazo ti zivis,bjez od brankovica roda sto dalje.
? ???? ????, ? ???? ?????????? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ??????? ????????? ????????? ???????.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ????  klapklap

? ???? ????, ? ???? ?????????? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ??????? ????????? ????????? ???????.
sad kad se nisam slogirao, u mom bivsem kraju(dalmacij) u zadnjih 14 godina 30.000 Srba primilo rmk, pa kude idu Srblji danaske?? klapklap
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

? ?????? ?? ?? ?? ?????????? ???????? ?? ???? ????????????????? ????? ????? ?? ??????????? ? ???????? ? ????????,????? ????? ? ????? ?????? ?? ??????????? ??????? ? ????????,?????? ?? ????????? ? ???????? ???????????.?? ???? ?????? ?? ?? ??????????? ???? ?? ?? ???? ?????? ????????? ??? ??????? ???????? ????? ???? ?????? ???? ?????? ?? ????? ??? ???????? ????? ?????.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ????  klapklap

sad kad se nisam slogirao, u mom bivsem kraju(dalmacij) u zadnjih 14 godina 30.000 Srba primilo rmk, pa kude idu Srblji danaske?? klapklap
???? ??? ?????? ?? ????? ???? ?? ?? ???????? ? ?????????? ?????, ?????? ??? ?????? ?? ?? ???? ???????? ????? ???? ?? ??????? ??? ???????? ???????, ???? ?? ?? ??????? ??? ??????????? ??? ?????? ?? ???? "????? ??? ???? ??????? ?? ??? ???????????, ????? ???? ? ?????, ???? ?????????? ?? ??????(????? ????? ???? ????)" ? ?????? ?????, "?? ?? ?? ???????? ???? ??? ?????".??? ????? ?? ??????? ?????.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...