Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Е ту сам вас чекао. Ја сам оптужен за нацизам а само сам цитирао светог Владику Николаја Велимировића. Градите се као велики Хришћани, а не знате за велике речи нашег светца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ? ?? ??? ??? ?????. ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ??????? ?????? ??????? ???????? ????????????. ??????? ?? ??? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??????. 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ? ?? ??? ??? ?????. ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ??????? ?????? ??????? ???????? ????????????. ??????? ?? ??? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??????. A jel mi moramo pod obavezno da se slazemo sa svim citatima svih svetaca (koji nemaju veze sa dogmom)? Opasne su ti te zamke u kojima nas cekas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 VENI, VIDI, VICI Zbogom Sapienti sat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 VENI, VIDI, VICI Zbogom Sapienti sat moze i"Ab assuetis non fit passio " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ? ?? ??? ??? ?????. ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ??????? ?????? ??????? ???????? ????????????. ??????? ?? ??? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??????.??? ?? ??? ???? ?? ????? ? ???, ? ????? ?? ???????? ??????? 0442_feel 0442_feel 0442_feel?? ?? ?? ?? ?? ?????, ?? ??? ???????? ? ???? ?? ?????, ???? ???? ???? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Čoveka ne uzbuđuje ono što je često Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ту се мисли на белу расу,јел тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ???? 0442_feela gdje Lazo ti zivis,bjez od brankovica roda sto dalje.? ???? ????, ? ???? ?????????? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ??????? ????????? ????????? ???????. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?oveka ne uzbu?uje ono što je ?esto klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ???? klapklapa gdje Lazo ti zivis,bjez od brankovica roda sto dalje.? ???? ????, ? ???? ?????????? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ??????? ????????? ????????? ???????.sad kad se nisam slogirao, u mom bivsem kraju(dalmacij) u zadnjih 14 godina 30.000 Srba primilo rmk, pa kude idu Srblji danaske?? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Опростите ми ако сам некога увредио, искрено се кајем, само сам хтео да скренем пажњу на један проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ? ?? ??? ??? ?????. ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ??????? ?????? ??????? ???????? ????????????. ??????? ?? ??? ?????? ????????, ? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ??????. ? ?????? ?? ?? ?? ?????????? ???????? ?? ???? ????????????????? ????? ????? ?? ??????????? ? ???????? ? ????????,????? ????? ? ????? ?????? ?? ??????????? ??????? ? ????????,?????? ?? ????????? ? ???????? ???????????.?? ???? ?????? ?? ?? ??????????? ???? ?? ?? ???? ?????? ????????? ??? ??????? ???????? ????? ???? ?????? ???? ?????? ?? ????? ??? ???????? ????? ?????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Zena nema veru i naciju nego lepotu i zenstvenost koju treba da nosi ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ???? klapklapa gdje Lazo ti zivis,bjez od brankovica roda sto dalje.? ???? ????, ? ???? ?????????? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ??????? ????????? ????????? ???????.sad kad se nisam slogirao, u mom bivsem kraju(dalmacij) u zadnjih 14 godina 30.000 Srba primilo rmk, pa kude idu Srblji danaske?? klapklap???? ??? ?????? ?? ????? ???? ?? ?? ???????? ? ?????????? ?????, ?????? ??? ?????? ?? ?? ???? ???????? ????? ???? ?? ??????? ??? ???????? ???????, ???? ?? ?? ??????? ??? ??????????? ??? ?????? ?? ???? "????? ??? ???? ??????? ?? ??? ???????????, ????? ???? ? ?????, ???? ?????????? ?? ??????(????? ????? ???? ????)" ? ?????? ?????, "?? ?? ?? ???????? ???? ??? ?????".??? ????? ?? ??????? ?????. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука