Danijela Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Foto prica iz Srpske kuce na Krfu. (sve fotografije su moje vlasnistvo i zabranjeno je njihovo koriscenje u bilo kakve svrhe) зеленизуб, Лидија Миленковић, Biky83 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 GeniusAtWork, Фидер, Biky83 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Драган Јашић, RYLAH, Biky83 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 RYLAH, Милан Ракић, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Biky83, GeniusAtWork, verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 GeniusAtWork, Данче*, Драган Јашић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 (sve fotografije su moje vlasnistvo i zabranjeno je njihovo korisnje u bilo kakve svrhe) Ал' што их онда показујеш, не разумем? Занимљиве су фотографије, а јел смеју макар да се погледају? И на крају, у које мислиш да би сврхе било korisnje? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Фидер, Милан Ракић, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ал' што их онда показујеш, не разумем? Занимљиве су фотографије, а јел смеју макар да се погледају? И на крају, у које мислиш да би сврхе било korisnje? Mogu da se gledaju a ne da ih neko koristi za prodaju, zaradu i sl. Jasnije sada? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 verum est in beer, GeniusAtWork, Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 RYLAH, Милан Ракић, Фидер and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 GeniusAtWork, Пг, Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Драган Јашић, Милан Ракић, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Пг, Драган Јашић, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Милан Ракић, Пг, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука