Лазар Нешић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Mistika kažeš? To je ono kad ti zavežu oči kod Zdravlje, daju ti prase na ražanj i kažu - ajd sad prodji kroz Podvrce al da izadješ kod Sajam s celo prase, a? То, то!!! :1503348ufz3z4yl5d: I nemam pojma zašto u zadnje 2 godine kad god čujem reč mistika pomislim samo i upravo na Simeona novog bogoslova Па ето, он је добар пример мистике, можда је то ... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Mistika kažeš? To je ono kad ti zavežu oči kod Zdravlje, daju ti prase na ražanj i kažu - ajd sad prodji kroz Podvrce al da izadješ kod Sajam s celo prase, a? Ne to je ono kad se neki hvataju za glavu kad se otvore dveri Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 @@Volim_Sina_Bozjeg, Стари, велика је то тема, оставимо сад. Нисам мислио ништа лоше, нити протестантски w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 То, то!!! :1503348ufz3z4yl5d: A ti izadješ u Rudare sa zlatnu ribicu i s nalepnicu na ledja Prodajem pitije! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 @@Volim_Sina_Bozjeg, Стари, велика је то тема, оставимо сад. Нисам мислио ништа лоше, нити протестантски Nisam ovo pitao kako starac reče... dobro činim da isprašim protestanta Ne bi bilo loše možda ako imaš gde napisano tvoje mišljenje o ovome, da mi pošalješ i na pp. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Svakim danom sve više shvatam da pravoslavlje nije ono što mislim da jeste ili nije baš ono što mislim da jeste... a ponekad mislim da nemam pojma šta je i da sam samo zavirio u hodnik prizemlja a zgrada je veća od Burdž Kalife Панарет, Миљан Крстић, Лазар Нешић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Svakim danom sve više shvatam da pravoslavlje nije ono što mislim da jeste ili nije baš ono što mislim da jeste На правом си путу, дете ... о. Абу w.a.mozart, Драшко and LISA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 ajd laku noć, avo... javi se ako ti treba pitije (posne) ili zlatne ribice - na akciji su ) Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 možda nam neko danas dopiše nešto novo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Мислим да се и не може до краја одговорити на ово питање.Верујем да многе ствари могу помоћи наше интимно урањање у божанску свеприсутност, која се пре свега остварује сазнавањем и творењем Његове свете воље. Колико се сећам, старац Порфирије Кавсокаливит је предлагао то, примерице, да испунимо собу у којој се молимо тамјаном, јер његов опојан мирис може помоћи саму ствар, наиме, призивање Бога и уживање с Њим. А шта онда рећи тек за причешће и његове домете у том смислу... w.a.mozart and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 zlatne ribice - na akciji su Pa istinska simbolika zlatne ribice, jeste Hristovo davanje koje ostavlja u životu i Bogočoveka i čoveka. Inače princip je isti,kaži želju i ja ću ti je ispuniti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Treba dodati na to malo boje... a boje su u nama Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Treba dodati na to malo boje... a boje su u nama Hahhaaha , pa ne stignem da dodam boje, koliko nam ih Hristos svakočasovno TOVARI Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Ово је јерес товарологије... Христос не товари већ ми Њега товаримо својим проблемима Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Ово је јерес товарологије... Христос не товари већ ми Њега товаримо својим проблемима Znaš... kad se molitveno obraćamo Bogu na Liturgiji i govorimo: Podaj Gospodi, meni srce zaigra, um uskače i priseća se šta Hristos ume da daje, a duša uztrepi i u sebi viknem: Natovari Bože . Naravno da promislim malo i pre toga prisećajući se reči: Nikad ti Bog neće natovariti ono što ne možeš da poneseš. Natovari Bože! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука