Ђуро Станивук Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Da ali od tebe i mogu da zaita vidim rec peder a u nastavku recenica koja nije zlonamerna. Aj mi objasni da trifke, stanivuk, VSB i ostali se toliko bore za slobodnu upotrebu tog termina cisto da bi mogli da ga koriste u pozitivnom kontekstu? Zbog njih i ne bi trebalo da ih niko koristi. Otprilke je rezon kao za zakon o nosenju oruzja. NI meni ni tebi ni u ludilu ne bi palo da uzmemo pistolj i da njime resimo nesporazum sa komisjom ili sa likom iz grada koji nas je popreko pogledao... ali medju nama postoje takvi pacijenti koji bi tako nesto i uradili. NEma veze sto su u manjini, taj rizik nije opravdan i zato NIKO ne sme da nosi oruzije. Pogrdne reci u pozitivnom kontesktu mogu da ocekujem od nekolicine i da verujem da zaista tako misle ali zbog hohstaplera koji bi tu priliki rado iskoristili da legalizuju svoju neopravdanu mrznju mislim da ne treba biti popustljiv. Ето видиш како си инстант постао лик против кога се бориш...мени довољно, остали како хоћете... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ако неће да врати паре, него шта него је педер. Pa kakve veze imaju homoseksualci da dugovanjem para? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Pa kakve veze imaju homoseksualci da dugovanjem para? Никакве, осим ако дужник није хомосексуалац...што не значи да дотични који неће да врати паре није педер јер те својим понашањем у суштини **** у мозак, тј. "воли те" само "мало изнад". Ђуро Станивук and Пг је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 29, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука