Млађони Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Da li je ovo istina ?? :O Mada koliko god lose izgledalo na prvi pogled izgleda da se blizimo evropskom standardu. Razume se, ima jos da se radi oko toga... prosecan gradjanin EU je 16 puta zaduzeniji od prosecnog gradjanina Srbije. као што написах испод постера Угледа се на Европске земље, али у погрешним стварима. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Odusevljeni ljudi su uzviknuli,ova vlada zna da radi i kad je tesko,dok su mudri promrljali,ova vlada zna da radi samo kad je tesko i nistavno.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ови жути би могли мало да смање спамовање по форуму. Није то што сам сад ГА а уједно сам и за Вучића, него није лепо лагати на ваком једном форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 ja zuti nisam osim mad ujedem :-) inace malo je tesko pohvatati reci i dela koja za nekoliko godina nece imati smisla, naravno da ovde mislim i na Vucica. NE bi trebalo da se potsecamo izjava iz proslosti,neki uce od istorije pa su malo oprezniji. Nadam se da sa tim moje Srpstvo nije ugrozeno niti ugrozava nekog. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Свако има право на покајање и преумљење како ти тако и Вучић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 malo konkretnije je zanimljivost da je otisli Krstic Vucicev savetnik. Gospodin Krstic veruje u brojke koje je licno predlagao i ne veruje u brojke koje je Vucic aminovao,kakav sad savet ocekivati od savetnika koji je pre nego sto je postao savetnik odbio brojke gospodina Vucica? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 4. септембар 2014. - Извор: Бета Јавни дуг Србије је почетком септембра био већи за око 900 милиона евра него на крају јула, објавила је Управа за јавни дуг. На крају јула јавни дуг је био 20,94 милијарде евра, што је износило 64,3 одсто бруто домаћег производа (БДП), а 3. септембра јавни дуг је био 21,84 милијарде евра. За првих седам месеци 2014. године, по подацима Министарства финансија, јавни дуг је увећан за 798 милиона евра. На крају 2013. године јавни дуг износио је 20,14 милијарди евра, односно 63,8 одсто БДП. Јавни дуг је на крају 2000. године био 14,17 милијарди евра, што је износило 169,3 одсто БДП. Од тада је најнижи износ јавног дуга био 2008. године и износио је 8,78 милијарди, односно 29,2 одсто БДП. За само један месец направити 900 000 милиона евра дуга...браво мајстори! LISA, feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ови жути би могли мало да смање спамовање по форуму. Није то што сам сад ГА а уједно сам и за Вучића, него није лепо лагати на ваком једном форуму. A 'е су ли дозвољени стрипови? Justin Waters, Плутон, Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Odusevljeni ljudi su uzviknuli,ova vlada zna da radi i kad je tesko,dok su mudri promrljali,ova vlada zna da radi samo kad je tesko i nistavno.... Ова влада чини чудеса! Ево доказа... LISA, Volim_Sina_Bozjeg and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 bad-copy-esi-mi-dobar.jpg Deca debele organizacije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ова влада чини чудеса! Ево доказа... http://youtu.be/HSt4brSoZQQ Ponekad znam pouzdano da imamo iste informacije. Verovatno arhandjel. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ustede necu imati nikakav efekat na minus u budjetu, samo ce da stvore jos dublju recesiju. Za onolikim kamatama koje NBS ima i za ovakvom svetskom siutacijom nema rasta nigde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ma treba se natovariti potrošaćkim kreditima i na sudu se braniti,da, ne znam šta treba da bude prioritet vraćanja, da li državni ili svoj dug. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ponekad znam pouzdano da imamo iste informacije Не знам...провери поново снимак. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука