GreenArrow Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Али заправо говори. Очекивати било какву књигу ове врсте, вредну читања, од човека који скаче на саговорнике, вређа их без разлога, не труди се ни да их разуме, прави све могуће логичке грешке приликом конструкције својих "аргумената" који су засновани једино на његовим фикцијама, јесте логичка грешка сама по себи. Тачно. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Колико видим RYLAH је потпуно у праву! Овај човек је зло! Била је изгледа трибина за ову његову књигу. Прво у Новом Саду, ту може само да се слуша, питам се зашто? Па онда и у Београду где има и видео: Занима ме ко ли му плаћа за ову књигу? И ко је Воја Антонић, по чему је он меродаван да вређа људска веровања овако? Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Mogu li da dam pare za prihvatilište a da ne kupim knjigu? : ) ako može žiro račun neko da postavi. Pozdrav za Ekmedžića, long time no see : ) p.s. sad vidim da je ovo iz septembra LOL GreenArrow and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Mogu li da dam pare za prihvatilište a da ne kupim knjigu? : ) ako može žiro račun neko da postavi. Pozdrav za Ekmedžića, long time no see : ) Е то је одлична идеја! И ја ћу тако да урадим јер сам сигуран да Стојадиновић лаже само да би промовисао своју антирелигиозну књигу!Нашао сам где се донира: http://prihvatiliste.rs/donirajte.html Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 И ја ћу тако да урадим јер сам сигуран да Стојадиновић лаже само да би промовисао своју антирелигиозну књигу Jesi li pročitao knjigu? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Е то је одлична идеја! И ја ћу тако да урадим јер сам сигуран да Стојадиновић лаже само да би промовисао своју антирелигиозну књигу!Нашао сам где се донира: http://prihvatiliste.rs/donirajte.html И ја сам свакао сигуран да си ти , ако не сам Предраг, а оно неко из његовог окружења, ко се на нечастан начин представља и хандри људе овде... Дакле Стрело Зелена седи-ЈЕДАН! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 И ја сам свакао сигуран да си ти , ако не сам Предраг, а оно неко из његовог окружења, ко се на нечастан начин представља и хандри људе овде... Дакле Стрело Зелена седи-ЈЕДАН! Како сте ви верници пуни предрасуда и нетолеранције. Страшно! Па где вам је здрав разум ако га имате.... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Како сте ви верници пуни предрасуда и нетолеранције. Страшно! Па где вам је здрав разум ако га имате.... Немам/о Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Немам/о За част и часну дебату-спреман сам увек! За суперпонирање налога и профила, за троловање (сем нинџиног које има својеврсну"душу")-нисам... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 За част и часну дебату-спреман сам увек! За суперпонирање налога и профила, за троловање (сем нинџиног које има својеврсну"душу")-нисам... Знао сам. Ви верници јадни и не умете боље. П.с. Надам се да си схватио шта се "ваља" иза поста.. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Јануар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 'Ladno ste banovali nekog svog, tj.vernika, premda je čovek očigledno ostrašćen. Taj Green Arrow nije Peđa (da se ne kunem u decu, možete na reč samo da mi verujete, ako hoćete), a mogu samo da kažem da mi je žao što je potpuno bez razloga pljuvano po knjizi, od onih koji je nisu čak ni otvorili, a kamoli pročitali. Što se Prihvatilišta tiče, pomozite im i mimo knjige, zaista su u problemima, kao i Svratište i nažalost mnogo drugih ustanova tog tipa. P.S. Pozdrav za Mocarta! http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 'Ladno ste banovali nekog svog, tj.vernika, premda je čovek očigledno ostrašćen. Само ти немој о бановању, немој молим те. Админи знају и виде, као што и сам знаш пошто си админ на форуму, много више о сваком члану. Мислим првенствено на дупле налоге. Нико са овог сајта колико знам није банован без дебелог разлога и упозорења. Док су код вас довољни епитети ад хоминем "аргумената": "затуцани верник", "дебил", "јадник", "креациониста", "лик са којим нема сврхе даље разговарати јер је очиглено поремећен", "неспособњаковић да разумно и логички размишља", "дошао да проповеда а не да нешто научи".... Има превише "разлога" због којих банујете и блокирате на форуму и ФБ групи. Тако да немој о томе нама приговарати овде. Нисте нам ни близу по толеранцији.Селам! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Април 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Sećam se, baš konkretno kod Predraga. "Debeli" razlog je bio "Ne sme da se kaže Gojko, mora obavezno Pavle, sa znakom plus!". Ne da je selam, nego selam-selam, kobasica mortadela http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Sećam se, baš konkretno kod Predraga. "Debeli" razlog je bio "Ne sme da se kaže Gojko, mora obavezno Pavle, sa znakom plus!". Ne da je selam, nego selam-selam, kobasica mortadela Ел ово требало да буде фора? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука