Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Требало би да важи. И за Српску и за Каталонију и за све остале. Не видим што не би важило. Zato sto nisu ista pravila za sve brate. Kao sto je Kosovo bilo presedan u pocetku, tako ce i R. Srpska. Uvek od nas pocinje novi krug. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Zato sto nisu ista pravila za sve brate. Kao sto je Kosovo bilo presedan u pocetku, tako ce i R. Srpska. Uvek od nas pocinje novi krug. Teorija zavere Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Zato sto nisu ista pravila za sve brate. To јесте тачно, па тако ЕУ тврди уникатност КиМ Русија уникатност Крима... али правила кад тад морају да се "генерлаизују" и д крену да важе за све... а ово је пут ка томе oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 To јесте тачно, па тако ЕУ тврди уникатност КиМ Русија уникатност Крима... али правила кад тад морају да се "генерлаизују" и д крену да важе за све... а ово је пут ка томе Nece se nikad generalizovati, zato sto svetom ne vlada pravo vec pohlepa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Nece se nikad generalizovati, zato sto svetom ne vlada pravo vec pohlepa. Баш зато што влада "похлепа" зато се права и генерализију. Људи сконтају д једини начин да заиста профитирају јесте да поштују друге, јер касније или пре схвате да је много исплативије сарађивати него терати силу. Иако делује контра-интуитивно. Има о социолошки експеримент који то потврђиује. https://www.youtube.com/watch?v=BA4dZ6NVNbk Иначе мала професионална деформација, светом влада прво, не влада правда. Право и правда нису синоними. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Teorija zavere Taj fenomen "teorije zavere" moze biti jako korisna stvar. "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Баш зато што влада "похлепа" зато се права и генерализију. Људи сконтају д једини начин да заиста профитирају јесте да поштују друге, јер касније или пре схвате да је много исплативије сарађивати него терати силу. Иако делује контра-интуитивно. Има о социолошки експеримент који то потврђиује. https://www.youtube.com/watch?v=BA4dZ6NVNbk Иначе мала професионална деформација, светом влада прво, не влада правда. Право и правда нису синоними. To mozda vazi na individualnom planu, i to ne bas za 100 posto slucajeva. Medjunarodno gledano, ja ne verujem u to, posto svet nikada nije tako funkcionisao. Eto, koliko imas velesila koje su decenijama profitirale tako sto su terale silu (nekada se to moze ciniti i pod prividom saradnje). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 To mozda vazi na individualnom planu, i to ne bas za 100 posto slucajeva. Medjunarodno gledano, ja ne verujem u to, posto svet nikada nije tako funkcionisao. Eto, koliko imas velesila koje su decenijama profitirale tako sto su terale silu (nekada se to moze ciniti i pod prividom saradnje). Видиш ваљда да се то мења, мало спорије пошто је свет у питњу али се мења. Например британија је до пре 100 година имала колоније свуд по свету, данас дозвољава њеном делу рефенредум на одвајање. А пре 100-200 годин су ратовали са американцима за одвајање колоније. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." Највећи ђавољи трик је да је створено друштво у ком је невидљив јер не штрчи ни по чему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Видиш ваљда да се то мења, мало спорије пошто је свет у питњу али се мења. Например британија је до пре 100 година имала колоније свуд по свету, данас дозвољава њеном делу рефенредум на одвајање. А пре 100-200 годин су ратовали са американцима за одвајање колоније. Ma sve je to isto s*anje, samo drugo pakovanje. I dalje oni imaju svoje kolonije, samo sto se to danas drugacije zove, zbog toga sto se i sam svet(drustvo) strukturalno menja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 I dalje oni imaju svoje kolonije, samo sto se to danas drugacije zove, zbog toga sto se i sam svet(drustvo) strukturalno menja. Јок. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Јок. Hoce rok a ja jok, volim samo Cacak... Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Највећи ђавољи трик је да је створено друштво у ком је невидљив јер не штрчи ни по чему. Mozes ovo malo da spustis na nizi nivo, da budem siguran da sam lepo razumeo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Mozes ovo malo da spustis na nizi nivo, da budem siguran da sam lepo razumeo? Tolko smo ogrezli u grehu da kad bi djzvo licno dosao na zemlju i poceo da pravi gluposti, isprozivali bi smo ga da ja amater... RYLAH, Ђуро Станивук and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Tolko smo ogrezli u grehu da kad bi djzvo licno dosao na zemlju i poceo da pravi gluposti, isprozivali bi smo ga da ja amater... Da. Zamisli dodje djavo i kaze ljudima da je djavo i onda se skupe ovih 3 milijarde srednjoskolskih intelektualaca i kazu mu da je teorija zavere. Smorio bi se djavo sa nama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука