Jump to content

Реч главног и одговорног уредника портала Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Možda da se unese ikonica ispod svake poruke u smislu "sviđa mi se (pohvaljujem)" i "ne sviđa mi se."

Neka ikonica u smislu onog Cezarovskog gladijatorima , ispruženi palac nagore ili nadole.

Ех да ово сам и ја хтео да питам. ... може ли ово "оцењивање" да се некако унесе...?

рецимо, мени је ово потпуно безвезе ...

у том случају демократија и масовни мобинг ће да креира истину иза онога што је неко написао ...

а не Истина.

тако ће се неукима врло лако креирати мишљење, сем уколико модераторски део нема право да одобрава или одбија похвале и покуде.

а онда ће неко да полуди од модератора или администратора кликћући цео дан ...

палац доле за идеју.

Подели на овим сајтовима

Možda da se unese ikonica ispod svake poruke u smislu "sviđa mi se (pohvaljujem)" i "ne sviđa mi se."

Neka ikonica u smislu onog Cezarovskog gladijatorima , ispruženi palac nagore ili nadole.

Ех да ово сам и ја хтео да питам. ... може ли ово "оцењивање" да се некако унесе...?

рецимо, мени је ово потпуно безвезе ...

у том случају демократија и масовни мобинг ће да креира истину иза онога што је неко написао ...

а не Истина.

тако ће се неукима врло лако креирати мишљење, сем уколико модераторски део нема право да одобрава или одбија похвале и покуде.

а онда ће неко да полуди од модератора или администратора кликћући цео дан ...

палац доле за идеју.

0202_238 0110_hahaha

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

На новом изгледу сајта, боје ће бити још баже, али ће ивице бити тамније. Значи унутражњост ће ићи више ка белој боји, а  горња и доња страна ће бити доста тамнија. У сваком случају, врло пријатно да очи.

@Иван ће да вам среди сајт има да сија ... какве боје и слично, то неће ни постојати  0202_238

бај д веј ... изглед сајта мора да одаје у једну руку поштованје према самој вери, тиме што неће бити забавних и дугииних боја ... а уједно мора да буде и модеран, тежак али изводљив ''подухват''

оцењивање постова на форуму са ''позитиван'' .. ''негативан'' је само за децу која користе довнлоад форуме и сл.  0110_hahaha

моје ''речи утехе'' су ... држите се онога сто већ имате и мењајте само кад стварно морате ...

зашто? врло једноставан одговор, људима је лепо оно на шта су навикли а не и оно што и другима који праве поменуто ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...