Jump to content

Mirëpritur mysafirët nga Shqipëria-Dobrodošli gosti iz Albanije

Оцени ову тему

Милан Ракић

Препоручена порука

Значи ако они направе исти такав транспарент где ће писати "Only Serbs AND pussies" ми треба да их оптужимо за изазивање националне мржње?

треба...

Подели на овим сајтовима

Значи ако они направе исти такав транспарент где ће писати "Only Serbs AND pussies" ми треба да их оптужимо за изазивање националне мржње?

Треба. Ја бих то схватио увредљивим. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Брате, њих сви у Енглеској тако зову - Јевреји. 

Не само да их тако зову, већ и сами истичу да су Јевреји и поносе се са тим. 

Врхунац дебилизма и изопачене ''борбе'' против дискриминације, и шта ти ја знам чега, је кад им је ФА Енглеске претила да ће их казнити што у песмама које певају сами себе називају Jews.

А у целој причи ме нервирају ти који су направили ту заставу, јер само ко је пао с Марса није претпоставио да ће се дићи оволика хајка. 

Подели на овим сајтовима

Treba da se zale oni navijaci Totenhema koji nisu Jevreji za uvredu (pussies).

Inace procitah da se navijaci Totenhema zovu Yids

1) Person of Yiddish descent 
2)Jewish person 
3) Tottenham Hotspur Fottball Club supporter (originated due to the large yiddish community inthat area of London)

Подели на овим сајтовима

Врхунац дебилизма и изопачене ''борбе'' против дискриминације, и шта ти ја знам чега, је кад им је ФА Енглеске претила да ће их казнити што у песмама које певају сами себе називају Jews.

Можда зато што остатак јевреја то сматра увредљивим (што и треба).... те фудбалске дивљчко примитивне прозивке на нивоу пубертетлија у основној школи и имају за циљ увреде, прозивања и остало. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@@Ђуро Станивук@,

Не знам за вас двојицу али мене не вређа кад ми неко каже да сам Србин, чак шта више, јако сам поносан због тога.

Подели на овим сајтовима

Можда зато што остатак јевреја то сматра увредљивим (што и треба).... те фудбалске дивљчко примитивне прозивке на нивоу пубертетлија у основној школи и имају за циљ увреде, прозивања и остало. 

Да ли си ти некад свестан колико те твоја стална потреба да контрираш и да се расправљаш доводи до тога да пишеш овакве бесмислице?

Подели на овим сајтовима

@@Ђуро Станивук@,

Не знам за вас двојицу али мене не вређа кад ми неко каже да сам Србин, чак шта више, јако сам поносан због тога.

И ја сам поносан што сам србин али би ми сметало када би ме стављали у исти кош са пи.кицама.... ако разумеш шта хоћу рећи.

Подели на овим сајтовима

Онда је то обично вређање а не изазивање верске и националне мржње.

Казне за вређање не постоје, а казне за изазивање верске и националне мржње су катастрофално ригорозне. Да се разумемо, не подржавам ово друго, али исто тако не подносим патолошко тражење и одмеравање сваког зареза и тачке да би се нешто сматрало за изазивање в. и н. мржње, а све под плаштом тобож велике љубави и толеранције према свима.

Подели на овим сајтовима

A i vi kakvi ste buthurt, šta sada nekoga vređa ako ga nazovem jew šta to mene briga. Ili reč nigga ili ti po našem niger šta ima tu uvredljivo kada sami sebe tako zovu ako hoću mogu da ih zovem kako mi se sviđa, a ako se vređaju za svaku sitnicu j..e mi se, sema ako nisu jači a s'obzirom da su nigeri verovatno jesu, tako da ono.

Подели на овим сајтовима

Најбоље решење је да не читате поруке онога ко вас гневи. 

Раније док сам редовно читао све теме, обично док дођем до доброг и квалитетног одговора, прочитам око 30-так негативних порука, а већина тема се заврши на ЕУ или Вучићу. Ако вам неко смета, слободно га додајте у листу игнорисаних корисника, јер тако нећете улазити у свађе и форум ће бити уреднији за читање.

Подели на овим сајтовима

osvoje-bod-u-evropi-j.jpg

Мене ово вређа!!! Мислим, какав је ово атак на мој понос и достојанство? Чу ''један бод у пет година''??? Одакле вам право да нам закидате она три у ЛЕ из 2012те године, питам ја вас?

Класичан говор мржње!!!

Подели на овим сајтовима

Мени су у овој причи најгоре две ствари:

1. Што ови билмези са слике вероватни нису одгледали ниједну епизоду ”Мућки”.

2. Што сцена не изгледа ни за милиметар лепша кад се мисаоно или у фотошопу уклони спорни транспарент.

Подели на овим сајтовима

Мени су у овој причи најгоре две ствари:

1. Што ови билмези са слике вероватни нису одгледали ниједну епизоду ”Мућки”.

2. Што сцена не изгледа ни за милиметар лепша кад се мисаоно или у фотошопу уклони спорни транспарент.

Мени је феномен следећа ствар...ајд што међу навијачима има буљука клинчурије, ја лично сам био на пар дербија као клинац, добра је забава сва та еуфорија на огромном стадиону и грмљавина гласова...али ми нису јасни ликови преко 25-30 година који ту долазе и бусају се у груди у име звезде и партизана или неког трећег...то су већ случајеви на које треба обратити пажњу, јер они и јесу ти који намећу било какве критеријуме тој омладини тамо..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...