Juanito Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Pa evolucija instinkti itd. Ženke biraju mužijake koji će biti sposobni da zaštite nju i mladunče od ostalih. Ма да, ови њихови буздовани се убише од способности... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Ма да, ови њихови буздовани се убише од способности... Pa pazi s'obzirom koga jure sve one koje imaju pare, a u društvu trenutno dosta para znači sigurnost to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Pa pazi s'obzirom koga jure sve one koje imaju pare, a u društvu trenutno dosta para znači sigurnost to je to. Толико су ти типови сигурни да ретко који од њих дочека четрдесету и педесету. Ако се не варам, једини који је преживео из деведесетих је онај Кристијан Голубовић, али он је прешао у уредника и водитеља образовног програма за децу. Свако може да буде ”способан” ко они, само већина људи има савест и некакву етику. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Толико су ти типови сигурни да ретко који од њих дочека четрдесету и педесету. Ако се не варам, једини који је преживео из деведесетих је онај Кристијан Голубовић, али он је прешао у уредника и водитеља образовног програма за децу. Свако може да буде ”способан” ко они, само већина људи има савест и некакву етику. Nisam ja rekao da su one nešto super inteligentne pa da razmišljaju šta će da bude za 20 godina, nego ono trenutna situacija je takva da imaju para i da ženka zbog toga kao i mladunče može da dobije šta želi. Isto tako se ženke motaju oko alfa mužijaka iako je ima trocia mlađih i jačih i samo je pitanje kada će ga neko izazvati, ali jbg on je alfa u tom trenutku i kod njega je u tom trenutku sigurnost, kada se on smakne sa pozicije alfe juri se sledeći alfa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ne jure te sponzoruse Bila Gejtsa (čitaj: uspešne ljude sa parama), nego po pravilu krimose i siledžije. One jure bilo šta što ima pare, a takvo smo društvo da su to najčešće krimosi i sliedžije Koliko god mi optuživali druge države i društva za materijalizam, pohlepu ili ti ne znam šta, činjenica je da se kod nas na one koji su imućni (stekli oni to legalno il ne) gleda kao na neke polubogove koji su isunili jedinu moguću svrhu u životu, i da samim tim što imaju pare oni više ne podležu nikakvim društvenim ili prirodnim zakonima. Mislim da ljudi generalno ovde imaju vrlo prizeman i bogami patološki stav prema bogatstvu i bogaćenju, što se može i videti iz svakodnevnog ponašanja onih koji su ovde 'uspeli', kao što pomenusmo na onoj drugoj temi o onom prebijenom Nemcu (naravno, ne mislim da su svi takvi, ali ipak jedan dobar deo ljudi jeste). Данче* and Juanito је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 One jure bilo šta što ima pare, a takvo smo društvo da su to najčešće krimosi i sliedžije Цениш? Нешто не бих рекао да би претерано јуриле за неким озбиљним породичним човеком који је успео у животу и зарадио (има и шачица таквих). Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Цениш? Нешто не бих рекао да би претерано јуриле за неким озбиљним породичним човеком који је успео у животу и зарадио (има и шачица таквих). О, да, и њих јуре, растуриле такве ко зна колике бракиве од постанка света. Фора је само што сви ти милијардери типа Гејца или Ротвајлера неће да се водају са таквима, посебно не јавно, него плаћају оне манекенке што с писте одрађују ноћне смене. Паре нису проблем, а у цену зарачуната и дискреција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 О, да, и њих јуре, растуриле такве ко зна колике бракиве од постанка света. Фора је само што сви ти милијардери типа Гејца или Ротвајлера неће да се водају са таквима, посебно не јавно, него плаћају оне манекенке што с писте одрађују ноћне смене. Паре нису проблем, а у цену зарачуната и дискреција. Није то исто. И једно и друго је неприхватљиво моралистима, али ту се свака сличност завршава. Проблем је што ове "наше" креатуре "доминирају", како оне саме воле да кажу. Многи мисле да је то исто, а ја знам да није, само не знам како да стручно објасним. Хтео сам некад да упишем докторат из социЈологије и да се детаљно позабавим проблемом, али сам морао да се преселим и радим нешто друго, па сам се прешалтао на истраживање афричке и индијанске културе, али из хобија и задовољства. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Није то исто. И једно и друго је неприхватљиво моралистима, али ту се свака сличност завршава. Проблем је што ове "наше" креатуре "доминирају", како оне саме воле да кажу. Многи мисле да је то исто, а ја знам да није, само не знам како да стручно објасним. Хтео сам некад да упишем докторат из социЈологије и да се детаљно позабавим проблемом, али сам морао да се преселим и радим нешто друго, па сам се прешалтао на истраживање афричке и индијанске културе, али из хобија и задовољства. Сад сам те изгубио. Ел причамо о спонзорушама и даље или...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Da smo površni, jesmo. Neprihvatljivo mi je da devojka koja imal epog momka je ok, a ona koja ima bogatog je sponzoruša. Interes je interes, radilo se o novcu ili telu. Isto tako, muškarac ako je promiskuitetan, on je faca a promiskutetna žena je kurva. Ako su ljudi jednaki pred Bogom, valjda je onda jednako, ili su oboje face , ili su oboje kurve. što se tiče ovih iz kantrimena, jednaki su, sličan se sličnom raduje. Mилена КШ and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Što se tiče muškaraca, za većinu je debela devojka u ferariju i dalje samo debela devojka Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Što se tiče muškaraca, za većinu je debela devojka u ferariju i dalje samo debela devojka Док код спонзоруша дебели мушкарац (у ферарију и пун ко брод) је меда а ако је без пребијене паре онда је свиња! Дејан, Slavko..., Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Što se tiče muškaraca, za većinu je debela devojka u ferariju i dalje samo debela devojka Госпођо... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Док код спонзоруша дебели мушкарац (у ферарију и пун ко брод) је меда а ако је без пребијене паре онда је свиња! Ја бих био свиња и у ферарију иако нисам дебео :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ја бих био свиња и у ферарију иако нисам дебео :Р Ћути ништа ти не фали и овако, бар знаш на чему си тј. због чега те воле...Овако треба увек да се преиспитујеш дал воли тебе ил ферарија.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука