Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 A mi to pijemo kad bolujemo,to sto vi pijete kad ste zdravi,a kad mi bolujemo od toga sto smo popili,to ponovo pijemo to od cega bolujemo da bi postalo lakse Google задымился А так вроде и ничего получилось. Благодарю 8086.gif Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Google задымился А так вроде и ничего получилось. Благодарю 8086.gif Зачем бы Google-у дымиться? Я никогда не пользуюсь переводчиком,получается смешно и не по смыслу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 И већина Срба пије горку кафу. А то пропрати речима: Пијем горку кафу јер ми је живот сладак. Где же вы его столько берете? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Зачем бы Google-у дымиться? Я никогда не пользуюсь переводчиком,получается смешно и не по смыслу Это я попробовал перевести назад. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 по флаши Много за бутылку. Это 20 бутылок водки или ящик (упаковка). Много боце. Овај 20 флаша вотке или кутија (пакет). Trifke је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Трифке ниси баш у потпуности у праву и ово се назива шумадински чај . Много је јако и удара у главу. Da ali samo zimi! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Много за бутылку. Это 20 бутылок водки или ящик (упаковка). Много боце. Овај 20 флаша вотке или кутија (пакет). Da li je 20 puta bolja od Votke! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Da li je 20 puta bolja od Votke! Если можно поясните я не понял? Ако можете да објасните да не разумем? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Если можно поясните я не понял? Ако можете да објасните да не разумем? Сербский коньяка в 20 раз лучше, чем русской водки! :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Сербский коньяка в 20 раз лучше, чем русской водки! :good2: Понял! А у нас его нет. Чего не привезете? Не разрешают? Имам га! А ми то немамо. Шта неће донети? Није дозвољено? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Где же вы его столько берете? Е сад ово ја не разуме. Шта где узимамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Понял! А у нас его нет. Чего не привезете? Не разрешают? Имам га! А ми то немамо. Шта неће донети? Није дозвољено? В первый раз я приехал в Россию, я буду вам! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Срби су небески народ зато што се на хебрејском језику небо каже ракија. Немој да ме зезаш?!!! Значи дупла доза. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Немој да ме зезаш?!!! Значи дупла доза. И мне! И ја! Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Немој да ме зезаш?!!! Значи дупла доза. Јес вала не зезам, прочитала сам јуче...`начи дупла доза. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука