Снежана Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Udostojicu te draga jednoga dana ali prednost imas ti jer si starija i po godinama i po duzem boravku na ovom forumu.Zahvaljujem. Драга, молим те чим пре ми ту слику пошаљи, немој бити тако скромна, разумем да си ти фина и добра Хришћанка, али мени заиста треба неко да се идентификујем са њим. Хвала. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Драга, молим те чим пре ми ту слику пошаљи, немој бити тако скромна, разумем да си ти фина и добра Хришћанка, али мени заиста треба неко да се идентификујем са њим. Хвала. Ne trazi sebi idola... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ne trazi sebi idola... Zobidji me,ja sam streight,ne zanimaju me zene,a ti razmisli.Kljuc na temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Zobidji me,ja sam streight,ne zanimaju me zene,a ti razmisli.Kljuc na temu. ST.IVANA, ST.IVANA, ST. IVANA...молим те сарађуј, добро ако нећеш да ми даш твоју слику пошаљи ми неку МИЛОША ОБИЛИЋА. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Hvala brate.Ne znam sta je svima danas.Poslace me u Hag zbog Obilica. Valjda trebam da promenim izbor muskarca...Ako kazem par imena, cela Srbija ce da grakne na mene...Nema veze - vrapci lete u jatu-orlovi lete sami...SRECAN PRAZNIK. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ево жене,кад сте запеле, један селфи Милошев... Данче*, RYLAH, ST.IVANA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ма ти си срце. Љубим те у бивши аватар. Ајд бачи неку фотку, онако репрезентативну, ево овде тема https://www.pouke.org/forum/topic/7046-слике-форумаша/page-499 откриј се, оћу рећи покажи се, одагнај духове сумње. Necu da te bacim u iskusenje... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ево жене,кад сте запеле, један селфи Милошев... Ziv bio brate. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 OVAJ video ruši sve zablude o idealnom ženskom telu!!! :D https://youtu.be/zUz9OBIuFrs Deja Vu, RYLAH, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ахахахаха,дал је могуће, боље да љуља него жуља by Миле Китић... п.с. Мада је ова Буца слатка... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ајде што си таква, мислиће људи да се фолираш. Па која то "мачка" крије себе... Ако не шибнеш фотку много ћеш изгубити у форумским очима, мислиће да си фолирант и трол и нико те неће зарезивати ни за суву шљиву. А са фотком натрљаш нос неверним Томама, е после те другачије третирају. Jel da? Ovoj macki je preko glave tih pogleda i sl.Nagora stvar je kada te vizuelno gotive a ne zavire ti u dusu...Ja volim kontra.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 боље да љуља него жуља by Миле Китић... Ovo je Miletova žena https://youtu.be/jLCrhRYEzTo Човек Жоја and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Bar MILOS OBILIC za pocetak. Sprema se moj drug za takmičenje u bodi fitnesu, pozira pred ogledalom,savv izdefinisan, bez grama masti, skinem se ja, sav mastan, nedefinisan i ponosno mu kažem : Nikada nisam trenirao da izgledam kao proevropski orijentisana idefinisana vagina, uvek sam trenirao da izgledam kao Miloš Obelić Podseti me ti sad na tu priču Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ivana će morati da čeka vaskrsenje da bi upoznala prave muškarce iz 1389. mada je veliko pitanje da li će i tada s obzirom da su izvršili genocid nad Turcima Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Žene češće posežu za plastičnom hirurgijom nego muškarci, muškarci češće biraju steroide. Bar ja to izjednačavam, ne osudjujem, samo poredim. Svako voli lepše da izgleda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука