Православна Вјеронаука Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 САД: Положи заклетву пред Богом, или напусти авијацију Извор:| Агенције и Глас Српске Америчка Војна авијација поручила је једном млађем воднику да ће морати да напусти војску, уколико не положи заклетву која укључује и изјаву "тако ми Бог помогао". У посљедњој религијској контроверзи у САД, атеисти је прошлог мјесеца одбијен захтјев да се поново ангажује, зато што...link да прочиташ опширније Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Друге гране америчке војске не захтјевају обраћање Богу. <sa linka> Ваљда зато што су авијатичари, у зависности од нивоа лета "ближе" Богу GeniusAtWork, Ignjatije, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Mislim da se radi o nepostovanju protokla, a ne utjerivanju vjere kako bi neki pomislili. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Kakvo vrh glupo insistiranje na formi...i šta su postigli ako kaže 'so help me God' samo da bi ostao u službi? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Kakvo vrh glupo insistiranje na formi...i šta su postigli ako kaže 'so help me God' samo da bi ostao u službi? Болесни Американци. Инсистирају да се војска куне пред Богом пре него што крене да убија по свету, а полиција им код куће убија црнце. GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Mislim da se radi o nepostovanju protokla, a ne utjerivanju vjere kako bi neki pomislili. Kakvo vrh glupo insistiranje na formi...i šta su postigli ako kaže 'so help me God' samo da bi ostao u službi? Правила, правила,.... Justin Waters, GeniusAtWork and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Правила, правила,.... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Е то... Додуше, погрешио сам гледе оног првог коментара... Наиме, у бази Крич, сем једног трејнерског сквадрона, сву осталу авјацију на њој чине беспилотне летелице... Тако да је коментар несврсисходан Мсм на висину и то http://www.creech.af.mil/ GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Чисто питање протокола, мада је питање да ли ово представља кршење устава САД-а? У њиховом уставу стоји да ниједан услов за рад у јавној служби не смије бити религијски мотивисан. Онда би било логично или у државним службама се уопште не користи заклетва Богу, или да се та заклетва не третира као обавезна форма ( солемнитатна форма ). Иста се полемика води и око новчаница долара на којима пише "У Бога вјерујемо", што је додато некад 1950-их. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука