Juanito Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 ОК. Коначно контам. Ова тема нема везе са псом, него са Америком. bora, Милан Б, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:13, Solomon Kane рече Немам ништа против било ког начина исказивања емоција према било коме или било чему...али ми није јасно како, гледано из угла моралне обавезе коју имају због смрти Мајкла Брауна коју су припадници полиције изазвали, не показаше трунку саосећања и не дођоше масовно на његову сахрану да одају момку почаст те тако покажу како истински жале због бахатости и суровости појединаца из њихових редова. Па управо то. Тамо где треба да буде човек, тамо је џукела. А тамо где је џукела, понашају се као да је тамо човек. Али добро, од браће Амера ни не очекујем много тога да ми буде јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:13, Solomon Kane рече Немам ништа против било ког начина исказивања емоција према било коме или било чему...али ми није јасно како, гледано из угла моралне обавезе коју имају због смрти Мајкла Брауна коју су припадници полиције изазвали, не показаше трунку саосећања и не дођоше масовно на његову сахрану да одају момку почаст те тако покажу како истински жале због бахатости и суровости појединаца из њихових редова.Ljudi svojim ponašanjem pokazuju kolike su džukele, a pas je uvek pas Ali mislim da sam to već napisala није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:07, Natasa Malinovic рече jedno je ljubav prema kucnom ljubimcu i tuga kada nas napusti,a drugo je ljubimca tretitirati kao ljudsko bice.Covek je covek,a zivotinja je zivotinja. У којем контексту видиш да га третирају као људско биће? Зато што је испраћен са државним почастима? Ковчег? Застава? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:16, Александар Милојков рече Па управо то. Тамо где треба да буде човек, тамо је џукела. А тамо где је џукела, понашају се као да је тамо човек. Али добро, од браће Амера ни не очекујем много тога да ми буде јасно.Izvini to nije džukela nego pas . bora and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:17, Mironosica рече Ljudi svojim ponašanjem pokazuju kolike su džukele Да, Америма је за то мерило углавном боја коже. Афро је углавном главна особина џукеле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:16, Juan рече ОК. Коначно контам. Ова тема нема везе са псом, него са Америком. Isti bi komentar bio da se na bilo kom drugom mestu to desilo. Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:13, Solomon Kane рече Немам ништа против било ког начина исказивања емоција према било коме или било чему...али ми није јасно како, гледано из угла моралне обавезе коју имају због смрти Мајкла Брауна коју су припадници полиције изазвали, не показаше трунку саосећања и не дођоше масовно на његову сахрану да одају момку почаст те тако покажу како истински жале због бахатости и суровости појединаца из њихових редова. Ovde nije u pitanju samo iskazivanje emocija,ovim cinom se zivotinji daju ljudske pocasti,i u tome je poremecaj.Zivotinja se stavlja na isti rang sa covekom,to je mentalni poremecaj.Protiv izrazavanja emocija niko normalan nije,uostalom ko nema osecaj za zivotinju tesko da ga ima i za coveka,ovde je drugi problem po sredi,gde covek pokazuje koliko nije svestan svog mesta i dostojanstva unutar tvorevine Bozije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:18, Александар Милојков рече Да, Америма је за то мерило углавном боја коже. Афро је углавном главна особина џукеле. A to ti ķao amerikanac kažeš? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:19, Mironosica рече A to ti ķao amerikanac kažeš? Информиши се мало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:21, Александар Милојков рече Информиши се мало. Pa i ti se informiši malo ko na forumu sapja teme, ipak si ti administrator . није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 20:23, Mironosica рече Pa i ti se informiši malo ko na forumu sapja teme, ipak si ti administrator . Нисам задужен за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=888241 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 http://www.telegraf.rs/vesti/1193509-ovo-je-pravi-rat-pogledajte-surovost-americke-policije-prema-demonstrantima-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука