Jump to content

За сада без бољег наслова: сахрана пса у Америци

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10. 9. 2014. at 20:13, Solomon Kane рече

Немам ништа против било ког начина исказивања емоција према било коме или било чему...али ми није јасно како, гледано из угла моралне обавезе коју имају због смрти Мајкла Брауна коју су припадници полиције изазвали, не показаше трунку саосећања и не дођоше масовно на његову сахрану да одају момку почаст те тако покажу како истински жале због бахатости и суровости појединаца из њихових редова.

Па управо то. Тамо где треба да буде човек, тамо је џукела. А тамо где је џукела, понашају се као да је тамо човек. Али добро, од браће Амера ни не очекујем много тога да ми буде јасно.

Подели на овим сајтовима

Немам ништа против било ког начина исказивања емоција према било коме или било чему...али ми није јасно како, гледано из угла моралне обавезе коју имају због смрти Мајкла Брауна коју су припадници полиције изазвали, не показаше трунку саосећања и не дођоше масовно на његову сахрану да одају момку почаст те тако покажу како истински жале због бахатости и суровости појединаца из њихових редова.

Ljudi svojim ponašanjem pokazuju kolike su džukele, a pas je uvek pas

Ali mislim da sam to već napisala :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 10. 9. 2014. at 20:07, Natasa Malinovic рече

jedno je ljubav prema kucnom ljubimcu i tuga kada nas napusti,a drugo je ljubimca tretitirati kao ljudsko bice.Covek je covek,a zivotinja je zivotinja.

У којем контексту видиш да га третирају као људско биће? Зато што је испраћен са државним почастима? Ковчег? Застава?

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 20:16, Александар Милојков рече

Па управо то. Тамо где треба да буде човек, тамо је џукела. А тамо где је џукела, понашају се као да је тамо човек. Али добро, од браће Амера ни не очекујем много тога да ми буде јасно.

Izvini to nije džukela nego pas .

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 20:17, Mironosica рече
Ljudi svojim ponašanjem pokazuju kolike su džukele

Да, Америма је за то мерило углавном боја коже. Афро је углавном главна особина џукеле. 

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 20:16, Juan рече
ОК. Коначно контам. Ова тема нема везе са псом, него са Америком.

Isti bi komentar bio da se na bilo kom drugom mestu to desilo.

Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen

Подели на овим сајтовима

Ovde nije u pitanju samo iskazivanje emocija,ovim cinom se zivotinji daju ljudske pocasti,i u tome je poremecaj.Zivotinja se stavlja na isti rang sa covekom,to je mentalni poremecaj.Protiv izrazavanja emocija niko normalan nije,uostalom ko nema osecaj za zivotinju tesko da ga ima i za coveka,ovde je drugi problem po sredi,gde covek pokazuje koliko nije svestan svog mesta i dostojanstva unutar tvorevine Bozije.

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 20:18, Александар Милојков рече

Да, Америма је за то мерило углавном боја коже. Афро је углавном главна особина џукеле.

A to ti ķao amerikanac kažeš?

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 20:21, Александар Милојков рече

Информиши се мало.

Pa i ti se informiši malo ko na forumu sapja teme, ipak si ti administrator .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...