Дејан-Марковић Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Трогодишњи полицијски белгијски овчар Кај – који је крајем августа погинуо на дужности, сахрањен је уз све почасти, а на гробљу се од њега опростило неколико хиљада људи. http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/Занимљивости/1693730/Хиљаде+људи+на+сахрани+полицијског+пса.html Млађони and bora је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Bolesnici Иоанна, Дејан-Марковић and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Хм... не видим да су баш неки болесници. Пас је полицијски, зато је овако испоштован, мислим да је то и по закону код њих. Уједно, овај храбри пас је спасао живот једном полицајцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 А шта је овде болесно? Можда мало необично за наша схватања. Можда за некога претерано. И то је отприлике то. Али коме ово може да буде лош пример и зашто? Такве ствари су уобичајене за Американце. Универзитет на коме сам студирао има маскоту шкотског овчара још од пре другог светског рата и прву су сахранили уз војне почасти (универзитет има познату војну академију). Вероватно и данас тако раде. Reveille, the first lady of Aggieland, is the official mascot of Texas A&M University. She is the highest ranking member of the Corps of Cadets being the only bearer of five silver diamonds. Reveille I came to Texas A&M in January 1931. A group of cadets hit a small black and white dog on their way back from Navasota. They picked up the dog and brought her back to school so they could care for her. The next morning, when "Reveille" was blown by a bugler, she started barking. She was named after this morning wakeup call. The following football season she was named the official mascot when she led the band onto the field during their half-time performance. When Reveille I died on January 18, 1944, she was given a formal military funeral on the gridiron of Kyle Field. She was then buried at the north entrance to the field, as all Reveilles are, facing the scoreboard so that she can always watch the Aggies outscore their opponent. Izvor bora, GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ako nisu bolesnici,onda su morali da pozovu sveštenika da održi opelo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Oho , kokice stižu Manolis, Gordana . and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ako nisu bolesnici,onda su morali da pozovu sveštenika da održi opelo Па добро, ето, ако ће вама тако бити лакше, нека буду болесници. Мислим да се они неће нешто претерано потрести што их на неком тамо форуму етикетирају из фотеље. Милан Ракић, Mironosica and Danijela је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Па добро, ето, ако ће вама тако бити лакше, нека буду болесници. Мислим да се они неће нешто претерано потрести што их на неком тамо форуму етикетирају из фотеље. Meni nije lakše,nego nikako uopšte,životinja je životinja-ništa više i ponašanje mora da bude adekvatno... PS: jako volim životinju. Svemu je svoje mesto... Nina 777 and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Meni nije lakše,nego nikako uopšte,životinja je životinja-ništa više i ponašanje mora da bude adekvatno... PS: jako volim životinju. Svemu je svoje mesto...A da tebi životinja spase život? Ili se to podrazumeva ? Jel bi i dalje to bila neka životinja? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 A da tebi životinja spase život? Ili se to podrazumeva ? Jel bi i dalje to bila neka životinja? 100 % nije čovek,da životinja,divna i lepa,ali životinja...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 100 % nije čovek,da životinja,divna i lepa,ali životinja......Hvala na odgovoru. Toliko. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 i ponašanje mora da bude adekvatno... Па ето, њима је ово адекватно. Твоје "адекватно" не мора да буде свачије "адекватно". Морамо да разумемо да се свет не врти око нас и да нисмо ми мерило свега. Ако је неко другачији и ради другачије, то не значи одмах да је болестан. Justin Waters, Милан Ракић, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Па ето, њима је ово адекватно. Твоје "адекватно" не мора да буде свачије "адекватно". Морамо да разумемо да се свет не врти око нас и да нисмо ми мерило свега. Ако је неко другачији и ради другачије, то не значи одмах да је болестан. Dobro...... Ništa nemam protiv... Ovo je samo moj pogled .......... kordun, nana and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Трогодишњи полицијски белгијски овчар Кај – који је крајем августа погинуо на дужности, сахрањен је уз све почасти, а на гробљу се од њега опростило неколико хиљада људи. Дебилизам. На квадрат. Па пута десет на шести. Nina 777, Trifke, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука