Wlof Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Nisam ni pomenu gasenje mozga totalno. Sta se tacno vidi u skenerima mozga? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Nisam ni pomenu gasenje mozga totalno. Sta se tacno vidi u skenerima mozga? Активност и комуникација између нерва oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Kakva aktivnost tacno? Znamo da mozak mora da bude aktivan da bi preziveli, zar ne? Jel aktivan kao sto je sada aktivan nama , ili je aktivan na drugaciji nacin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Jel aktivan kao sto je sada aktivan nama , ili je aktivan na drugaciji nacin? Не разумем питање. Мозак је активан 24/7. Чак и кад спаваш тешко је активан. Само су ти другачији делови активни када радиш другачије радње. Сад који су тачно делови када активни, ја то не умем да ти одговорим. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Sa pravnog gledišta abortus nije kršenje nikakvog ljudskog prava jer se SVA građanska i ljudska prava stiču rođenjem. ово: Норма која конкретизује право на живот у позитивном праву гласи "сваки човек рођењем стиче право на живот. " Дакле не крши позитивно право. Позитивно право ти је важеће право, које тренутно важи. Колико је мени познато, у Универзалној декларацији о људским правима пише ''Свако има право на живот, слободу и безбедност личности'' тако да уопште не пише ''Свако рођењем стиче право на живот, слободу и безбедност...'' већ свако. А што се тиче нашег законодавства, као и осталих, то је друга прича, јер многе земље не поштују људска права, али ипак поседују своје законодавстви или ти позитивно право. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Ako je mozak nephodan da bi preziveli, onda naravno da ce da radi ako smo vec zivi. E sada. Da li radi isto tada kao i sada dok razmisljam sta da napisem, i dok osecam tipke na svojim prstima ili ne radi tako? Mislim da je to bitna stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Колико је мени познато, у Универзалној декларацији о људским правима пише ''Свако има право на живот, слободу и безбедност личности'' тако да уопште не пише ''Свако рођењем стиче право на живот, слободу и безбедност...'' већ свако. Дај деклрацију да видимо. ја мислим да пише д се то стиче рођењем. Нисам сигуран. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Ako je mozak nephodan da bi preziveli, onda naravno da ce da radi ako smo vec zivi. E sada. Da li radi isto tada kao i sada dok razmisljam sta da napisem, i dok osecam tipke na svojim prstima ili ne radi tako? Mislim da je to bitna stvar. Не видим како је битна, вероватно су делови за моторику мање активни - али нису скроз угашени. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Bitno je jer ako mozak ne radi onako kako sada nama radi dok mislim i osecamo, kako onda mozes da kazes da mislim i osecamo pod tim anestetikom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Bitno je jer ako mozak ne radi onako kako sada nama radi dok mislim i osecamo, kako onda mozes da kazes da mislim i osecamo pod tim anestetikom? Јер мислиш и осећаш. Слично је као сан. Ти увек сањаш нешто, само се неки људи чешће сећају снова, неки не. То од чега зависи не знам, мислим да ни наука није утврдил, али свакако нешто се дешава у умовима људи под анестетиком. Можда не толико јасно колико мени и теби у овом тренутку али свакако се види да ум и даље постоји oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Дај деклрацију да видимо. ја мислим да пише д се то стиче рођењем. Нисам сигуран. http://www.un.org/en/documents/udhr/ Члан 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 http://www.un.org/en/documents/udhr/ Члан 3 Члан једн. Article 1. All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhoo oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Члан једн.Article 1. All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhoo Приметио сам, али види члан 2: Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty. Сад шта му значи ово, нисам баш најбоље разумео. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 али може да се докаже постојње личности унутар тог мозга. To te i pitam. Kako moze? Pomenuo si mozak, pitam te jel mozak radi kao kada mislimo? Na brzinu sam presao preko par tekstova za komu i anesteziju i tamo gde pise za rad mozga se pominje kako mozak radi na minimumu i u nekim slucajevima cak i telo ne funkcionise kako treba pa je potrebna pomoc sa strane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhoo Jel moguce da to pravo govori o tretiranju jedni drugih? Tipa - svi ste rodjeni jednaki sa dostojanstvom i tako se i tretirajte. To jeste, da govori ljudima o tome da drugi su kao i oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука