Odahviing Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 I upravo o tome je oblak pričao. Ovo kada počnete da dramite bez potrebe i širite informacije koje su prenaduvane da bi stvorile kod onoga koji čita iluziju da je stvarnost drugačija nego što jeste. Znači proj gay parada koji se pretvorio u ovo od čega se ti plašiš se meri promilima, a ti od toga praviš kao da se svaka gay parada na svetu pretvorila u onu u San Francisku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ovo što piše nemačka kada sam iskoristio google otvorili su se samo domaći sajtovi za sliku i to 2 strane. A što se tiče tih ostalih država koje si sada dodao, samo si ih napisao bez ikakve argumentacije niti načina da proverimo da je tačno to što si rekao. Niti sam rekao da je tačno ni ti da nije smao ja ne mogu da ni na koji način proverim to što si ti rekao, dakle neki izvor informacija bi bio pošeljan. A što se tiče ovoga amerika, nije Amaerika, nego samo San Francisko, znači jedan od gomile gradova u Americi koji imaju gay paradu. Takle za Holandiju i San francisko sam i ja čuo i to ne sporim, ali kao što rekoh to su samo izolovani slučajevi dva grada koja naprave takvu paradu sada je će svaka parada da bude takva? То су слике из Берлина са прошлогодишње параде тамо...и те слике сам видео на блоговима,које ме сада мрзи да тражим. У Америци као што и знаш у појединим државама и градовима и није свуда ни дозвољена парада али су толико лицемерни да захтевају да сви други исту дозволе,али заиста не знам шта би написао за град у Америци ако не да је то у Америци. Да је овде у Љигу,било би у Србији,не разумем баш шта спочитаваш. Има много гуснијих фотки али ово је било што сам нашао за 2 и по минута и окачио. Понављам прати шта изјављују вође педерских удружења у Србији,ми треба да се угледамо на Холандију,дакле самим тим је јако небитно да ли је та Холандија један једини случај на свету икада или поред ње има још мали милион,јер људи са којима влада сарађује,полиција,који воде параду хоће да се Србија угледа на Холандију и то је њихова водиља,а у Холандији се то дешава што се дешава,тачка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 У Амстердаму је извесни Ван Дален био оптужен серијом оптужби о томе да је током параде поноса у том граду организовао 2007 године чамце за малолетну децу од 12 до 16 година која су учествовала на геј журци и била је подигнута оптужница од стране суда да је злостављао сексуално једног дечка на једном од тих чамаца. Он је био главни промотер параде поноса 2010 године кад је био на челу колоне у Београду. У Холандији колико знам је осуђен условно. Ovo si ili izmislio ili si procitao u Kuriru... evo sta se ZAISTA DESILO http://www.pinknews.co.uk/2007/02/09/gay-children-to-participate-in-amsterdam-pride/ Za sve buduce tvoje postove cu samo da te zamolim, ako nije probllem naravno, da stvari koje su ciste lazi zadrzis za sebe jer gubim vreme na dokazivanju kolko veze nemas ni o cemu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Понављам прати шта изјављују вође педерских удружења у Србији,ми треба да се угледамо на Холандију,дакле самим тим је јако небитно да ли је та Холандија један једини случај на свету икада или поред ње има још мали милион,јер људи са којима влада сарађује,полиције,који воде параду хоће да се Србија угледа на Холандију,а у Холандији се то дешава,тачка. Mislim da se to treba da se ugledamo ne odnosi na parade, već na pre svega na slobode koji oni imaju, niko neće da ih bije kada hoće da prošetaju gradom, onda brak (ili zakonski uređena zajednica dva pedera nazovite je kako hoćete) je dozvoljen itd. I ja sam za to da se u mnogo čemu ugledamo na Holandiju, recimo legalizacija marihuane itd. ali to ne znači da treba da se ugledamo u svemo iako jesam za većinu stvari i mislim da dosta treba da se ugledamo na nju misilim da ovo ne treba da se dozvoli ovakav tip šetnje, a predpostavljam da tako i većina misli. EDIT: Usput opet si nabacao neke informacije o nekakvim paradama za kojie ja nikada i nigde nisam čio, i pored napisao video sam na blogovima bez i jednog dokaza, i čekaj sada ja treba da verujem nekome ko je malo pre tvrdio da se u Srbiji dešava 200 000 abortusa godišnje na reč? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 nadam se da ovo nisi naučila u Ilinju Jok. Ja tamo samo vakcinišem kerove i sečem zube prasićima. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 I upravo o tome je oblak pričao. Ovo kada počnete da dramite bez potrebe i širite informacije koje su prenaduvane da bi stvorile kod onoga koji čita iluziju da je stvarnost drugačija nego što jeste. Znači proj gay parada koji se pretvorio u ovo od čega se ti plašiš se meri promilima, a ti od toga praviš kao da se svaka gay parada na svetu pretvorila u onu u San Francisku. Није баш у ону у Сан Франциску, али углавном се свака, кад дође време, претвори у егзибиционизам, блажи или тежи. Дакле, не гине нам парада гологузана, са сексуалним костимима и реквизитима, једног дана. Да, ја тврдим да су ово не само хомосексуалци већ и егзибиционисти (е егзибиционизам је још увек дијагноза). Постоје многи хомосексуалци који не порджавају парадирање, из простог разлога - нису егзибиционисти. А ови што "шетају" имају потребу за тим не због своје сексуалне орјентације већ због егзибиционизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ako se setaju goli, time ce prekrsiti zakon i bice privedeni... Tako da se ne bih zbog toga brinuo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Није баш у ону у Сан Франциску, али углавном се свака, кад дође време, претвори у егзибиционизам, блажи или тежи. Дакле, не гине нам парада гологузана, са сексуалним костимима и реквизитима, једног дана. Да, ја тврдим да су ово не само хомосексуалци већ и егзибиционисти (е егзибиционизам је још увек дијагноза). Постоје многи хомосексуалци који не порджавају парадирање, из простог разлога - нису егзибиционисти. А ови што "шетају" имају потребу за тим не због своје сексуалне орјентације већ због егзибиционизма. I ja kažem da su egzibionisti isto kao i ti, ali ipak po ustavu ono imaju pravo da se šetaju, tako da moramo da im dozvolimo bilo pritiska iz Brisela ili ne. E sad ako grenu gologuzi da se šetaju to onda treba sankcionisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ako se setaju goli, time ce prekrsiti zakon i bice privedeni... Tako da se ne bih zbog toga brinuo... Ма какви. Мењаће законе. Шетаће као што шетају и у осталим европским градовима. Не баш голи али прилично гологузи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 I ja kažem da su egzibionisti isto kao i ti, ali ipak po ustavu ono imaju pravo da se šetaju, tako da moramo da im dozvolimo bilo pritiska iz Brisela ili ne. E sad ako grenu gologuzi da se šetaju to onda treba sankcionisti. Нисам рекао да немају право по Уставу. Свакако, не треба их спречавати. Поготово не силом. Треба их игнорисати, ако се не слажеш са њима. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Добро ако ти је клање кокошке исто што и клање човека, само чекам време да постанеш веган и да причаш људим који једу месо да су хладокрвне убице. Jeeee, imaću drugaraaaa! BTW, neko priupita, mislim da je @cloudking ko kaže da se kod nas vrše abortusi u poodmakloj trudnoći? Vrše se. Na privatnim klinikama, za koju hiljadarku jevreja, od četvrtog pa čak i do šestog meseca. To je jezivo. Sećam se da je jedna devojka na roze forumu(Ani) koja je dugogodišnja članica pisala da je na početku četvrtog meseca, pa se nešto predomišljala pa je njeni ubedili da abortira... i oni su je poslali kod nekog svog porodičnog prijatelja ginekologa koji radi te intervencije u poodmakloj trudnoći za pozamašne pare i to je javna tajna, poznat je po tome, reče i koliko je to koštalo.. mada ona se ipak predomislila i rodila je dete. To je jezivo i to niko normalan ne bi mogao da podrži. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Jeeee, imaću drugaraaaa! BTW, neko priupita, mislim da je @cloudking ko kaže da se kod nas vrše abortusi u poodmakloj trudnoći? Vrše se. Na privatnim klinikama, za koju hiljadarku jevreja, od četvrtog pa čak i do šestog meseca. To je jezivo. Sećam se da je jedna devojka na roze forumu(Ani) koja je dugogodišnja članica pisala da je na početku četvrtog meseca, pa se nešto predomišljala pa je njeni ubedili da abortira... i oni su je poslali kod nekog svog porodičnog prijatelja ginekologa koji radi te intervencije u poodmakloj trudnoći za pozamašne pare i to je javna tajna, poznat je po tome, reče i koliko je to koštalo.. mada ona se ipak predomislila i rodila je dete. To je jezivo i to niko normalan ne bi mogao da podrži. Ja ga cenim da je svih 200.000 abortusa izvrseno u poodmakloj trudnoci iz cistog hira majke... Margareta је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Jeeee, imaću drugaraaaa! BTW, neko priupita, mislim da je @cloudking ko kaže da se kod nas vrše abortusi u poodmakloj trudnoći? Vrše se. Na privatnim klinikama, za koju hiljadarku jevreja, od četvrtog pa čak i do šestog meseca. To je jezivo. Sećam se da je jedna devojka na roze forumu(Ani) koja je dugogodišnja članica pisala da je na početku četvrtog meseca, pa se nešto predomišljala pa je njeni ubedili da abortira... i oni su je poslali kod nekog svog porodičnog prijatelja ginekologa koji radi te intervencije u poodmakloj trudnoći za pozamašne pare i to je javna tajna, poznat je po tome, reče i koliko je to koštalo.. mada ona se ipak predomislila i rodila je dete. To je jezivo i to niko normalan ne bi mogao da podrži. Ne veruj bas svim ljudima na forumu Na istom tom forumu bila je i žena koja je 9 mesecu lagala o svojoj trudnoći, a posle je rekla ja sam se šalila I na ovom forumu je slično ,Arsenija se pozdravila i zahvalila se u ime svoje ,svoje sestre i najbolje drugarice ,znači njih tri jedan nalog .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ne veruj bas svim ljudima na forumu Na istom tom forumu bila je i žena koja je 9 mesecu lagala o svojoj trudnoći, a posle je rekla ja sam se šalila I na ovom forumu je slično ,Arsenija se pozdravila i zahvalila se u ime svoje ,svoje sestre i najbolje drugarice ,znači njih tri jedan nalog .... Manje više to da li jeste ili nije govorila istinu, takve stvari se rade. Kako svuda po svetu, tako i u Srbiji. Nelegalne su, isto kao masa stvari koje se rade. Ali nisu tako česte, i nije baš svih ,,200000'' abortusa urađeno u 6.mesecu trudnoće iz čistog hira majke. P.S.Vama je trebalo da se ona pozdravi da ukapirate da je neka čudnoća sa tim nalogom? Pa ja sam makar 3 puta naletela na nešto gde ona napiše čime se bavi, i sva tri puta je bilo različito zanimanje koje nema veze jedno sa drugim... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Manje više to da li jeste ili nije govorila istinu, takve stvari se rade. Kako svuda po svetu, tako i u Srbiji. Nelegalne su, isto kao masa stvari koje se rade. Ali nisu tako česte, i nije baš svih ,,200000'' abortusa urađeno u 6.mesecu trudnoće iz čistog hira majke. P.S.Vama je trebalo da se ona pozdravi da ukapirate da je neka čudnoća sa tim nalogom? Pa ja sam makar 3 puta naletela na nešto gde ona napiše čime se bavi, i sva tri puta je bilo različito zanimanje koje nema veze jedno sa drugim... Ne meni, administraciji i moderatorima , a statusi im govore da su bile bliske sa njima Margareta је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука