cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Јесам ли било где поменуо контрацепцију и да ли сматраш да је то суштина онога што сам написао? Ne, ali si se ukljucio u sred razgovora o tome, pa sam mislio da se nadovezujes. Zaboravio sam da ti ponekad volis da se ubacis tako пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ne, ali si se ukljucio u sred razgovora o tome, pa sam mislio da se nadovezujes. Zaboravio sam da ti ponekad volis da se ubacis tako Што сматрам суштином проблема, то и написах. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Што сматрам суштином проблема, то и написах. I potpuno si u pravu. Samo ja mislim da je problem sa smanjenjm broja dece mnogo daleko od abortusa. Zapravo mislim da nema nikakve veze. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Чек чек ако званична статистика каже да има око 200.000 абортуса годишње,то је 200.000 деце зар не ? Ронин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 I potpuno si u pravu. Samo ja mislim da je problem sa smanjenjm broja dece mnogo daleko od abortusa. Zapravo mislim da nema nikakve veze. И те како има везе. Ронин је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ја сам помињао контрацепцију у сваком случају мање зло од абортуса. Наравно. Кад већ не желе да рађају а сексуално су активне,потребна је заштита да не би оно сваки час имале абортусе....страхота једна....па ово је врло једноставна математика. Данче* and Blagoje Jovovic је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Чек чек ако званична статистика каже да има око 200.000 абортуса годишње,то је 200.000 деце зар не ? Znaci negde 900 abortusa dnevno... Ne, ja ne vidim problem u ovim brojkama uopste... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Наравно. Кад већ не желе да рађају а сексуално су активне,потребна је заштита да не би оно сваки час имале абортусе....страхота једна....па ово је врло једноставна математика. I taman kad bi svi koristili kontracepciju umesto abortusa otoricemo novu temu na zru o tome kako je seks greh ako na rezultuje potomstvom pa cemo i tad da jadikujemo. Smiricemo se tek kad niko u srbiji ne upraznjaba ikakav seks i svi postanu jednako seksualno isfrustrirani kao neki od ucesnika na ovoj temi... Al ce oni bolje da se osecaju jer ce onda svi biti kao oni pa ce im ta frustracija lakse padati u zivotu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Чек чек ако званична статистика каже да има око 200.000 абортуса годишње,то је 200.000 деце зар не ? Сигурно је званична? Сигурно је квалитетна статистика, озбиљно проведена? Зар је могуће спровести реалнију процјену броја абортуса годишње у Србији када их је већина недокументована? Овај податак о 200.000 побачаја годишње у Србији сам ја лично први пут чуо из филма "Срби-народ који нестаје". А сад, одакле су продуценти тог филма узели тај податак, то не знам, па би ваљало провјерити. И да, то је 200.000 дјеце годишње, 2 милиона за 10 година. Мало ми те бројке звуче нерално кад помислим да нас се 2 милиона направи за 10 година. То је трећина нације о.О Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Оне које абортирају и овако не би рађале, не видим какве везе имају те две ствари. Овакво стање наталитета долази од одсуства популационе политике, материјалног стања, културног модела, миграција, стмбеног простора и милион других ствари. Милан Ракић, Mironosica, cloudking and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Оне које абортирају и овако не би рађале, не видим какве везе имају те две ствари. Овакво стање наталитета долази од одсуства популационе политике, материјалног стања, културног модела, миграција, стмбеног простора и милион других ствари. +1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Сигурно је званична? Сигурно је квалитетна статистика, озбиљно проведена? Зар је могуће спровести реалнију процјену броја абортуса годишње у Србији када их је већина недокументована? Овај податак о 200.000 побачаја годишње у Србији сам ја лично први пут чуо из филма "Срби-народ који нестаје". А сад, одакле су продуценти тог филма узели тај податак, то не знам, па би ваљало провјерити. И да, то је 200.000 дјеце годишње, 2 милиона за 10 година. Мало ми те бројке звуче нерално кад помислим да нас се 2 милиона направи за 10 година. То је трећина нације о.О Па веруј ми да чисто сумњам да новине Ђиласа и б92 објављују информације из филма Срби народ који нестаје. Поготово што је тај филм изашао пре 3 године,а ја овде качим вести из 2010/09 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Оне које абортирају и овако не би рађале, не видим какве везе имају те две ствари. Овакво стање наталитета долази од одсуства популационе политике, материјалног стања, културног модела, миграција, стмбеног простора и милион других ствари. Укратко, највише од односа финансијских потреба и финансијских могућности, и од савременог начина живота ( што због успоравања процеса стварања породице због факултета и каријера, што због неких савремених ( а и неких архаичнијих ) вриједности погубних по наталитет ). И опет се враћамо на привреду, либерализам и социјализам... пих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Оне које абортирају и овако не би рађале, не видим какве везе имају те две ствари. Овакво стање наталитета долази од одсуства популационе политике, материјалног стања, културног модела, миграција, стмбеног простора и милион других ствари. А чекај ако не би имале могућност да оду на абортус исто као кад оду код зубара да поправе зуб,што мислиш да се не би већина тих жена сложила са тим да можда и није тако лоше да имају потомство и роде дете? kordun and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 I taman kad bi svi koristili kontracepciju umesto abortusa otoricemo novu temu na zru o tome kako je seks greh ako na rezultuje potomstvom pa cemo i tad da jadikujemo. Smiricemo se tek kad niko u srbiji ne upraznjaba ikakav seks i svi postanu jednako seksualno isfrustrirani kao neki od ucesnika na ovoj temi... Al ce oni bolje da se osecaju jer ce onda svi biti kao oni pa ce im ta frustracija lakse padati u zivotu... Уопште није реч о томе,нити сам алудирала на то о чему ти пишеш. Ствар је врло једноставна и просто нема места за манипулацијом и извртањем суштине онога о чему сам писала. Сексуално активни људи морају бити одговорнији него што јесу.Зашто је жена себе деградирала и дозволила себи да страда на начин на који њен партнер не може ни да предпостави нити да се нађе у њеној кожи,сем што је морално и он одговоран за почињен злочин?? Зашто зачињати децу која се неће родити? Не разумем...да ли је то пост-мазохизам? Ронин, Дејан-Марковић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука