Trifke Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Трифке, једини који лупа - си ти: http://www.monarchist.ca/myths The monarchy costs the taxpayer way too much. Why should we support The Queen and her family in luxurious palaces? Why should we pay anything towards her expenses and Royal tours to Canada? Canadians do not give any financial support to The Queen in her roles as Head of the Commonwealth, as Queen of the United Kingdom or as Sovereign of her other Realms. Nor does she receive any salary from the federal government. In this respect, her role as chief volunteer of the Commonwealth is unexcelled. Canadians pay for The Queen only when, as our head of state, she performs duties in Canada. As was demonstrated in 2010 and during her previous tours, people flock to welcome her, and clearly derive great pleasure from her homecomings Чудно како сте жељни одвајања Шкотске од Енглеске или Украјне и Крима али имате друге аршине при одвајњу Косова или распаду Југослвије. Ja stvarno ne vidim sta ti hoces da kazes . Niko njoj nista ne placa sem tog puta. To sam i ja govorio. Ko je kada pisao ovde da njoj neko nesto placa. Neko je na pocetku pisao da se njoj nesto placa i ja sam samo to negirao. Mada zans sta mene to nista ne cudi od tebe! A ova druga glupost koju si napisao stvarno ne zasluzuje nikakav komentar! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Ти, ти си рекао да је енглеска и даље империја и да канађани плаћају порез њима, то јест крљици, А то су нетачне ифнромацијe. Ona ENGLESKA KRALJICA placa porez a ne Kanada. Procitaj ponovo ceo tekst pa mi molimte objasni kako si dosao do tog zakljucka. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Ja stvarno ne vidim sta ti hoces da kazes . Niko njoj nista ne placa sem tog puta. To sam i ja govorio. Ko je kada pisao ovde da njoj neko nesto placa. Neko je na pocetku pisao da se njoj nesto placa i ja sam samo to negirao. Mada zans sta mene to nista ne cudi od tebe! Смешно је да поричеш да си рекао нешто, што је твој пост са прошле стрне ево ти цитат твог поста: Pa ako niste znali Velika Britanija je jos uvek imperija iako nije viseona "u kojoj sunce nikada ne zalazi" Trenutno ima dosta zemalja koji formalno priznaju englesku kraljicu za svog suverena. Ona placa porez. Ево га линк за тај пост: https://www.pouke.org/forum/topic/35640-kraj-jedne-imperijeprvi-put-više-škota-za-nezavisnost/?p=1162252 Трифке, стварно би требло д псотанеш мало поштенији дискусант. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Смешно је да поричеш да си рекао нешто, што је твој пост са прошле стрне ево ти цитат твог поста: Ево га линк за тај пост: https://www.pouke.org/forum/topic/35640-kraj-jedne-imperijeprvi-put-više-škota-za-nezavisnost/?p=1162252 Трифке, стварно би требло д псотанеш мало поштенији дискусант. Smesan si ti. Kako si mogao da Povezes ona sa mnozinom zemalja o kojima sam u predhodnom tekstu pricao. Ona je zamenca zenskog roda u jednini a ja sam u predhodnoj recenici govorio o zemljama u Mnozini. A Zatim vidi i nastavak pasusa. Mladicu sa tobom nije sve uredu. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Чудно како сте жељни одвајања Шкотске од Енглеске или Украјне и Крима али имате друге аршине при одвајњу Косова или распаду Југослвије. Млађони, Trifke and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 drž se trifke Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Smesan si ti. Kako si mogao da Povezes ona sa mnozinom zemalja o kojima sam u predhodnom tekstu pricao. Ona je zamenca zenskog roda u jednini a ja sam u predhodnoj recenici govorio o zemljama u Mnozini. A Zatim vidi i nastavak pasusa. Mladicu sa tobom nije sve uredu. Добро онда, објасни, шта си мислио ко коме ту плаћа порез? И зашто ме вређаш? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Добро онда, објасни, шта си мислио ко коме ту плаћа порез? Engleska kraljica je do mislim 1995 imala privilegiju da ne placa porez a onda je i ona pocela da placa. Bas sam bio temo kada je bila velika rasprava o tome. Tada je cini mi se i parlament predlozio da posto ona placa porez da drzava presume odrzavanje Bekingemske palate i dvorca u Vinzdoru. Jeli sada jasno? Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Engleska kraljica je do mislim 1995 imala privilegiju da ne placa porez a onda je i ona pocela da placa. Bas sam bio temo kada je bila velika rasprava o tome. Tada je cini mi se i parlament predlozio da posto ona placa porez da drzava presume odrzavanje Bekingemske palate i dvorca u Vinzdoru. Jeli sada jasno? Хвала ти на објашњењу. Само не знам какве то везе има са остатком твојих реченица у истом посту. Коме је то било јасно, на шта си мислио, свака му част. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Treba Mlađu banovati, spamuje teme i radi protiv srBske stvari, izdajnik! :bleh: :hastalavista: Млађони, Deki992 and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Treba Mlađu banovati, spamuje teme i radi protiv srBske stvari, izdajnik! :bleh: :hastalavista: Нека ме банују мало до војводине на паприкаш да заједно постимо на води. :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Хвала ти на објашњењу. Само не знам какве то везе има са остатком твојих реченица у истом посту. Коме је то било јасно, на шта си мислио, свака му част. Pa znas nije svakome dano vec eto samo odabranima. Nisam ni ocekivao da ces ti razumeti. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Pa znas nije svakome dano vec eto samo odabranima. Nisam ni ocekivao da ces ti razumeti. Чему и даље вређање? Тебе човек пита нешто, ти га вређаш на пет страна, те сам смешан, те није са мном нешто у реду, те не очекујеш да разумем. Није то лепо. Trifke је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Ajde izljubite se više (3x3puta), i dosta pekmezarenja, ubili ste temu :bleh: 1401 Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Ajde izljubite se više (3x3puta), i dosta pekmezarenja, ubili ste temu :bleh: 1401 Gde se on pojavi tu tema propada! Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука