Deja Vu Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ја се надам да ћу видети оног комарца што ме пре неки дан ујео за врат, да му се извиним што сам га убио на ручку. Млађони and Tristatri је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ja sam vec sad u raju. A za posle cemo videti :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ja sam vec sad u raju. A za posle cemo videti :-D Ти си атеиста, ти ћеш да их гледаш на другом месту :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ти си атеиста, ти ћеш да их гледаш на другом месту :Р Znas kako kazu- u raju jeste lepo al u paklu je ekipa пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука