Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Значи, тимарење... hm.. pa ne znam sta da ti kazem, ali mi se malo vise dopada ova slika, ako je moguca u praksi, nego ono sirovina koju niko ne moze da obuzda i koja nece iz inata da podigne dasku od wc solje onda kada ime potrebe za tim Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 machor novog doba Пг, Срђан Шијакињић, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Где ли је тај мачо мушкарац,дал`уопште и постоји!? :.mislise. Jel me zvao neko? kordun, Џуманџи, Никола Поповић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Будимо људи, иако смо мачори. Никола Поповић, RYLAH, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Него Џони, не могох да не приметим да си некако много оптерећен оваквим темама. Шта је разлог, женске? Приметио сам да домаће мачке нешто много воле да обличе мачоре по својој вољи и превише мјаучу, те онда мачори траже књиге да науче како бити добар мачор у фебруарима 21. века. Подврсте са вањских станишта мање мјаучу и фркћу, а далеко се више умиљавају. Пусти бре све то и буди оно што јеси. Мушкарци и жене су пре свега људи, све друго је тешко про***авање. feeble, Данче*, Рада. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Da ne smrdi na ustajali duvan ni on ni njegov životni prostor. Ako baš "mora" da puši onda nemam ništa protiv da se samo napolju ispuši i dobro provetri. Da ne bazdi na alkohol i da se ne opija, čašica-dve i jedno pivo dosta. Da ne psuje. Da nije prgav i teške naravi. Da ima obzira i poštovanja prema drugima. Da je pošten, realan i odgovoran, razuman....da zna da zameni slavinu, osigurač od struje, namesti fleku na gumi od bicikla... a ne da mu za svaku sitnicu treba majstor.....ako se razme u modu onda je uredu da zna za adidas, pumu i slično ali ne ono u sitna creva: ej te tvoje patike što si kupila na akciji su model iz kolekcije od pre dve sezone ......baš zanimljiva tema za razmišljanje Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Jel me zvao neko? polako Cloudkingu, stani u red, prvo da vidimo da li depiliras noge, grudi?? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 polako Cloudkingu, stani u red, prvo da vidimo da li depiliras noge, grudi?? Bog je to odradio umesto mene. Nemam ni jednu jedinu dlaku na grudima ili ledjima... genetika jbg Никола Поповић and Пг је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Него Џони, не могох да не приметим да си некако много оптерећен оваквим темама. Шта је разлог, женске? Приметио сам да домаће мачке нешто много воле да обличе мачоре по својој вољи и превише мјаучу, те онда мачори траже књиге да науче како бити добар мачор у фебруарима 21. века. Подврсте са вањских станишта мање мјаучу и фркћу, а далеко се више умиљавају. Пусти бре све то и буди оно што јеси. Мушкарци и жене су пре свега људи, све друго је тешко про***авање. Vidis dragi moj Huane kako ja umem da privucem tvoju paznju i indirektno te nateram da postavis direktna pitanja.. sve samo da navedem vodu na moju vodenicu, i onda da razglabamo o meni, a i mojim opterecenjima... Ali slazem se da je neophodno biti prirodan, dakle, macor, macak ili macan.. ali, ne mogu da se otmem osecaju da ako ne postoje jasna i zdrava usmerenja, da bi slika ovog sveta bila malo haoticna (sto ne znaci da vec nije). A i primetio si mozda moju devizu u poslednje vreme - dupli standardi! No, ko zna, mozda je to samo manjak zenski kod mene, pa me tera da stvari sagledavam vrlo subjektivno Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Никола Поповић, Juanito, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Bog je to odradio umesto mene. Nemam ni jednu jedinu dlaku na grudima ili ledjima... genetika jbg Значи ћосав? Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Значи ћосав? Dibiduz... Danijela and Пг је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Dibiduz... a noge? Панарет, Grizzly Adams, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 a noge? Ima nesto malo... Nedovoljno za intervenciju. ;-) Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука