Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Muskarac novog doba On ne ostavlja za sobom lom. Brine se o cistoci planete. On je uzor za mladice. Iskren je u potpunosti, ali i nepomirljivo optimistican. On je odgovoran. Razume svoje osecaje. Ume da zaplace i da pusti. Razbesni se tako da druge ne povredjuje. Strah mu nije stran i ne zaustavlja se pred njime. On tezi stalnom poboljsanju sebe. Rascistio je sa stidljivoscu. Oseca krivicu onda kada nesto ne uradi kako treba. On je prijatan prema muskarcima, prema zenama i prema deci. Poducava druge kako da budu fini. Kaze izvini. Prestao je da krivi zene, roditelje ili druge muskarce koji su mu prouzrokovali bol ranije. Ne dozvoljava da mu neuspesi uniste odnose. Penis vise ne definise njegove izbore. Ima dovoljno samopostovanja da kaze istinu. Odise intimnoscu i poverenjem svojim delima. Ima prijatelja kome veruje i kome se obraca za podrsku. Ume da poslusa savet. Iz reci prelazi u dela. Disciplinovan je onda kada je to potrebno. Osluskuje celim svojim bicem svet oko sebe. On se ne boji da se isprlja. Spreman je da se suoci sa sopstvenim granicama. Ima velika ocekivanja od sebe i od onih sa kojima je blizak. On nalazi nacine kako da sluzi drugima. Razume da je jedinstvena licnost. Zna da smo svi jedno. Takodje zna da je zivotinja i deo prirode. Svestan je svog duha i svoje veze sa necim uzvisenijim. Zna koliko su njegova dela bitna za buduca pokolenja. Zato gradi zajednice gde se ljudi cene i postuju. Preuzima odgovornost za sebe i ulogu da cuva svog brata. Zna svoj uzvisen cilj. Voli bez straha. Smeje se bez ustezanja, jer razume salu. Ovo je odrasli muskarac – Borac novog doba – definicija muzevnosti 21-og veka. Boysen Hodgson Preveo Nidzojla sa sajta: http://overgrowthesystem.com/the-new-macho-a-re-definition-of-masculinity-for-the-21st-century/ Ђуро Станивук and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 uvodni tekst nisam preveo, ali u njemu nije ni sustina. Meni se ovo pisamce bas dopalo, a vama? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Добро...а сад како изгледа тај лик? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 pusticemo lepsi pol da to odredi Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Borac novog doba hmmmmm....provaljen si Пг and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ћути, већ сам се уплашио да треба да се брију ноге... Никола Поповић, Џуманџи, kordun and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ћути, већ сам се уплашио да треба да се брију ноге... depiliraju Grizzly, depiliraju! Џуманџи and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Како сам разумео...тај нови мачо схвата да је животиња...тако да депилација и бријање отпада...пре је мачо био дивља животиња а овај нови би требао да је домаћа, претпостављам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Где ли је тај мачо мушкарац,дал`уопште и постоји!? :.mislise. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Како сам разумео...тај нови мачо схвата да је животиња...тако да депилација и бријање отпада...пре је мачо био дивља животиња а овај нови би требао да је домаћа, претпостављам... hm.. interesantno zapazanje, mada ja bih stavio akcenat na to da je taj divljak od ranije sada ukrocen sto on savrseno dobro podnosi Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Где ли је тај мачо мушкарац,дал`уопште и постоји!? :.mislise. Какво је то питање?! Еве га: Никола Поповић, Manolis, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Net je pun takvih tekstića gde pojedinci objašnjavaju svima ostalima kakvi treba da budu i šta treba da rade. (što ne znači da nisu zanimljivi, i ja sam stavio par puta neke koji su mi bili interesantni ) Панарет, Џуманџи, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Net je pun takvih tekstića gde pojedinci objašnjavaju svima ostalima kakvi treba da budu i šta treba da rade. (što ne znači da nisu zanimljivi, i ja sam stavio par puta neke koji su mi bili interesantni ) Mislim da je ovaj tekst posebno dobar jer dotice u potpunosti ona opsta mesta. Mada, mi sve vec ovo znamo, zar ne? ali nije lose cuti jos ponekad, da ostane u svesti GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Какво је то питање?! Еве га: Кад смо већ код сладоледа, долази у обзир само Кинг или Бест.. Пг and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 hm.. interesantno zapazanje, mada ja bih stavio akcenat na to da je taj divljak od ranije sada ukrocen sto on savrseno dobro podnosi Значи, тимарење... Пг, GeniusAtWork and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука