RYLAH Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Нешто као наши ”навијачи”. Мало сами, мало ”служба” погура и искористи, мало нарко дилери, мало ови, мало они... Није ни битно. Главна поента није да ли их је неко организовао или искористио, него мржња коју носе у себи, те су врло једноставни за ”организовање”. Могу да пробају мене или тебе да организују, али не верујем да би им успело, зар не? Чини ми с да та деца носе више мржње него људи које је зло ратова лично дотакло. Могло би и да се издвоји у посебну тему, да не спамујемо ову, али имам утисак да се на овим просторима носи мржња која није дефинисана. Онај неки дрекавац из "Лепа села лепо горе", који само чека прилику да изађе. Можда је тако свуда, само што људи на другим просторима раде и стално су заузети и немају времена да се баве собом. Можда је баш то оно што треба да избацимо Хришћанством. На пример, данас је, са не мање жара, маса покрета Самоопредељење дошла до свог Уставног суда који одлучује о неким изборним стварима, блокирала га, исто као и ове Србе, остављали неке поруке и слично. То је значи највиши суд и можда и најугледнија институција на целом Косову, која са Србима има толико везе што има пар Срба да ту раде. Мислим да то није специјалитет само Балкана, него да је та мржња оно исконско зло у људима, оно пало, само чека прилику да изађе и прождере све око себе. У паметним земљама се то не дозвољава или се дозволи али усмерено, кад има да се води неки рат или слично, али овде где је све још у хаосу, имамо овакве ствари. Зато си ту у праву, само мислим да је ствар много шира од мржње према некој групи људи или да је ствар само Балкана (можда то мислимо јер Балкан гледамо, као Андрић Босну, па нам се чини да је овде најгоре, а није). Има и горе, гледај Африку, али и далеко боље ако погледамо западне земље. Ствар је што на Балкану још није нађен рецепт да људе изморе до тих граница да немају кад да се баве собом. Grizzly Adams and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Izvinjavam se na spamu ali ti nasi navijaci ne sprecavaju ljude da udju u dzamiju u centru Beograda. Inace na ostalim slikama oca Save imate jos slika mase gde se vidi da je daleko to od istine da su samo neka "deca",naprotiv ima i ljudi od preko 50 godina,mom drugu otac kad je otisao u svoj stan u Pristini nije pretio klinac niti je klinac zauzeo taj stan,vec covek od preko 40 godina. Zao mi je sad sto sam okacio na ovoj temi tu sliku i vest o tome od oca Save,ali mi je delovalo najprikladnije u momentu a i nisam znao gde bi je stavio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Izvinjavam se na spamu ali ti nasi navijaci ne sprecavaju ljude da udju u dzamiju u centru Beograda Али је зато током ноћи запале... Уосталом, као и ови са друге стране... Све му то дође на исто... Част изузецима наравно... Мислим на навијаче... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Zapale kao (glupi,slazem se) odgovor na 32 manastira i crkve koji u tom trenutku gore par stotina kilometara dalje uz povike Alah Ekber,isto je to,jeste ali malo morgen. Uostalom sam muftija brani na sudu te koje ti prozivas i koliko god se trudili da Srbe ocrnite i izjednacite sa ustasama,siptarima ne moze i necete nikada ni moci,ali ajde,bolje da ne pricamo o tome ovde.Molim te. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Zapale kao (glupi,slazem se) odgovor na 32 manastira i crkve koji u tom trenutku gore par stotina kilometara dalje uz povike Alah Ekber,isto je to,jeste ali malo morgen. Uostalom sam muftija brani na sudu te koje ti prozivas i koliko god se trudili da Srbe ocrnite i izjednacite sa ustasama,siptarima ne moze i necete nikada ni moci,ali ajde,bolje da ne pricamo o tome ovde.Molim te. Нити кога прозивам, нити изједначавам... Према томе, спусти лопту! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Мученик, Бог да му душу прости, је пребјегао са КиМ '99. Доста тога бих рекао, ал' није ред. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Бог да му душу прости . Пг је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука