Danijela Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 "Ko sam ja?" – upita mladic starca."Ti si ono sto ti mislis." – odgovori starac. – "Biće jasnije iz ove price." Jednog dana, pored gradskih zidina, u sumrak, viđene su dve osobe koje se grle. "To su tata i mama." – misli nevino dete. "To su ljubavnici." – misli covek pokvarene maste. "To je moj covek" – misli ljubomorna zena. "To su dvoje prijatelja koji se nisu videli dugi niz godina." – misli covek koji zivi sam. "To su dva trgovca koji su sklopili dobar posao." – misli covek pohlepan za novcem. "To je otac koji grli sina koji se vratio iz rata." – misli zena nezne duse. "To je kci koja grli svoga oca koji se vratio s puta." – misli covek ozaloscen zbog smrti svoje kceri. "To su zaljubljeni." – misli devojka koja sanja o ljubavi. "To su dvojica koji se bore na smrt." – misli ubica. "Ko zna zasto se grle?" – misli uskogrudi covek. "Kako je lepo videti dve osobe koje se grle." – misli plemenit covek. "Svako misli", – zakljuci starac – "zavisno od toga ko je on." Pronikni u svoje misli: one ti najvise mogu rec o tome ko si ti. RYLAH, Иван Ивковић, Ненад Р. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 auu.. ja ti dodjem onda jedna opasna svastara! Kaludjerovic Sreten and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ха, по овој причи ја сам ово On 21. 8. 2014. at 5:31, Danijela рече "Kako je lepo videti dve osobe koje se grle." – misli plemenit covek. Ма кога ја лажем, имам покварену машту RYLAH and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Питам чулног човека ко си ти? А он одговара"Ја сам ја". -И мисли на своје тело. Питам мисаоног човека ко си ти? А он одговара "Два странца видим у себи и ја се пробијам између њих, гостујући час у једном час у другом. И мисли на инстиктивну и свесну душу своју. Питам духовног човека ко си ти? А он одговара: "Има неко у дну душе моје, пружам руку да га дохватим, но видим, да би ми за то требале руке дуже од васионе. Питај њега ко сам ја? Владика Николај Данче*, obi-wan, Фидер and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Што би рек'о народ: "Свако се чеше тамо 'де га сврби". RYLAH, Олимп, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 ja sam plemenit covek u telu devojke sa mislima nevinog deteta coveka pokvarene maste,po ovome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Пре неког времена био друг у Прагу, туристички. Кад се вратио звао ме да дођем до њега да ми исприча утиске, а и да пробамо нека њихова пива која је донео. Углавном, прича како у некој пивници конобар дође да те пита шта желиш и онда ти не доноси он пиво већ иде неки мали возић кроз столове на чијим вагонима стоји твоја цуга и зауставља се на твом столу. Моје прво питање на то је било ''Значи возић пролази кроз друге столове док не дође до тебе?'', кад сам добио потврдан одговор наставим ''Па јел мазне неко туђе пиво?'', каже он ''Е и мени је то прво пало на памет''. После краћег размишљања помислим, о Боже какви смо јадници шта нама прво пада на памет RYLAH, Mironosica, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 ko sam ja tesko pitanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 9:04, Фидер рече Пре неког времена био друг у Прагу, туристички. Кад се вратио звао ме да дођем до њега да ми исприча утиске, а и да пробамо нека њихова пива која је донео. Углавном, прича како у некој пивници конобар дође да те пита шта желиш и онда ти не доноси он пиво већ иде неки мали возић кроз столове на чијим вагонима стоји твоја цуга и зауставља се на твом столу. Моје прво питање на то је било ''Значи возић пролази кроз друге столове док не дође до тебе?'', кад сам добио потврдан одговор наставим ''Па јел мазне неко туђе пиво?'', каже он ''Е и мени је то прво пало на памет''. После краћег размишљања помислим, о Боже какви смо јадници шта нама прво пада на памет Nismo brate jadnici,nego zivimo u takvom svetu i takvoj drzavi,od najveceg polozaja do najmanjeg se krade i kraducka i to nam je uslo u krv da je normalno. Evo jedan primer moj komsa radikal,radio kao taksista mucio se vamo tamo bio u radikalima dugo i postane poslanik,napokon se izvukao iznad vode malo...onda se desio rascep u radikalima i posto su u startu Toma i Vucic imali manjka u kadrovima (ima i sad) pozvase njega na razgovor i to je isao sa Tomom,ponudio mu velike pare,mesto predsednika opstine u Beogradu i naredna dva puta mandat u skupstini da predje kod njih,dakle ono izlaz iz svega i ovaj odbije kaze necu i u crkvi sam se bio zakleo,necu ni da mi neko kune decu,danas opet se vratio taksiju,krpi kraj sa krajem...a sta mislis sta kazu svi ljudi oko njega? Budala i debil. To nam je u krvi,da grabimo,da ako smo negde na "funkciji" da je normalno da kraduckamo...tako da nista cudno. To sto u svemu vidimo muljanje i mogucnost za kradju to je jednostavno samo zato sto je to ovde postala normala,na veliku zalost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Dr. Iggy ima odgovor Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 10:49, DYNABLASTER рече Dr. Iggy ima odgovor Има и Аца Данче*, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Пази на своје мисли, оне постају речиПази на своје речи, оне постају делаПази на своја дела, она постају навикеПази на своје навике, оне постају карактерПази на своја карактер, он постаје твоја судбина. Лао Тзу RYLAH, Ненад Р. and Жедни је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 "Ја сам онај који јесте"... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ја сам за неке лош , за неке будала , за неке добар , за неке паметан , зависи са које стране гледају , а за себе сам обичан грешник који покушава да поправи нешто у свом животу. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Po ovome, setih se zašto sam izabrao ovaj nadimak... Al opet, povremeno ovo srce omekša, Bogočovek zaživi kroz mene i vidim da se može živeti slobodno bez da tu slobodu zloupotrebljavamo. Lepo je u svakom slučaju "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука